e46.lv

February 11 2026 13:50:21
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 touring press photos
Onlainā
· Viesi: 19
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

minimeet @ 11.04.2013
Tēmas apskats
e46.lv » Mūsu auto » Mūsu e46
 Izdrukāt tēmu
Beshkanzz'a 46
MIRROR
ar gāzi vsmz naudas makā vairāk paliek! :emo:

AF
Kolektors ir vesels, dekoratīvā plastmasa ir ar gāzes paliekām
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

Beshkanzz
Es esmu pret gāzi un auto tiek vairāk izmantots, kā weekendu auto, vai ja gribās vakarā iegāzt kādu apli pa Rīgas ielām Wink
Jā viņš ir benzinieks, tad arī paliks par benzinieku. Jā nevaru uzpildīt-brauc ar golfu Pfft

www.protuning.lv
Garais
Ne visi var pavilkt divus auto.

Tuvam čomam pieder serviss, un viņš var atļauties gandrīz jebkuru auto (saprāta robežās). Visa ģimene braukā ar 4. un 5. golfu. patēriņš pilsētā vai tik nebija pie 4 ar pusi litriem.... es kad izdzirdēju... :faceoff:

Apsveru domu par gāzi. Un tāds pretinieks tai vairs neesmu.
Mainījis(usi) Garais, 11.08.2015 05:12

Beshkanzz
Ar to piekrītu, kā ne visi, bet visu var izdarīt, tikai vajag pacelt pakaļu, no dīvāna Smile

Gandrīz tads pats patēriņš pasratam c3 ar tomātu :super: Dīzelis tačū.
Var runāt daudz par un pret gāzi,tapēc neredzu tālāk jegas par to runāt Pfft

www.protuning.lv
AF
ir cilvēki kam gāze atpelnās, bet ir kam gāze neatpelnās, a ir cilvēki kam patīk liet nevis pirst bākā Wink
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

BUHARDI
Un vispār esmu nonācis pie secinājuma, ka 2 mašīnas ir lētāk uzturēt nekā vienu trases mašīnu dzīt pa ielām katru dienu Smile

Kalnz
Āmen! :super:

Jau kādu laiku esmu nonācis pie šāda secinājuma Wink

Beshkanzz
Nu ja, tā arī sanāk, Buhardi :super:

Yeeee, dabūju riepas riepu garažā, izmeta tādas labas riepas hankook 215/35 r18 4gab, ap 5mm ,vel dedzināt un dedzināt , paņēmu, parmonteju pie viņiem , un var gāzt :yo:

www.protuning.lv
Garais
AF rakstīja:

ir cilvēki kam gāze atpelnās, bet ir kam gāze neatpelnās, a ir cilvēki kam patīk liet nevis pirst bākā Wink

Kā gāze var neatpelnīties?

modjo
Gàze uz m54 b30 uz degvielas starpību max 9000 km jànobrauc, ja likts pa smuko un dārgo. Nevar neatpelnīties:D
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

VitaLjikS
Garais tu esi dalbajobs, vai tikai tēlo? :crazy:

Priekškam cilvēkam gāzi ja viņam viņa besī ārā un viņš gadā vairak par 3k km nebrauc ?! ?! ?!

Vai arī gribi teikt, ka tagad kaut kur gāzi pa velti uzliek ?

modjo
Dēļ 3000 km neviens auto nepērk. Tad ir iztevīgàk ar taksi braukt. Maz vau daudz, bet ar gàzi naudà tà ir puse no beņa naudas.

VitaLjikS
Modjo tu pats labi zini ka ir brīvdienu auto Smile

Un visi ļoti labi zinam, ka ne stock motoriem gazi nav ieteicams likt Wink

modjo
Gàzei po, pat m3 un m5 nav problèmu, kur nu parastam b30, kuram varbūt pat s30 ieplūde uzlikta. Ātras sprauslas, jaudīgu reduktoru, un aiziet.

Dimon328
Beshkanzz rakstīja:

Es esmu pret gāzi un auto tiek vairāk izmantots, kā weekendu auto, vai ja gribās vakarā iegāzt kādu apli pa Rīgas ielām Wink
Jā viņš ir benzinieks, tad arī paliks par benzinieku. Jā nevaru uzpildīt-brauc ar golfu Pfft

Labak pat nepateiksi,pilnigi piekritu!!!!:naac:

Garais
VitaLjikS rakstīja:

Garais tu esi dalbajobs, vai tikai tēlo? :crazy:

Priekškam cilvēkam gāzi ja viņam viņa besī ārā un viņš gadā vairak par 3k km nebrauc ?! ?! ?!

Vai arī gribi teikt, ka tagad kaut kur gāzi pa velti uzliek ?

Vitaļik, Tu esi dzīvnieks. Smile

AF
Garais rakstīja:

AF rakstīja:

Kā gāze var neatpelnīties?
nu vienkārši
gāzes iekārta maksā 600-700e
degvielas cena ir 1,20e litrā
Beshkanz nobrauc mēnesī, teiksim 100L tātad 120e mēnesī

gāzē aizietu teiksim 130L - jeb 75,4 Eiro

starpība 44.6 eiro, un sanāk, lai atpelnītos tie 700e, jānobraukā tādā režīmā 15,6 mēnešus, bet rēķinot visas apkopes izmaksas, tad rupji teiksim, pusotru gadu.
Bet neaizmirsīsim ka arī ar gāzi ir savi niķi un stiķi.

Beshkanzz
Pilnīgs OFF TOP ,davaj ar savu gāzi uz gāze temu Wink

www.protuning.lv
defekc
modris visus topikus sadirsh ar savu apseestiibu ar gaazi :D tas pats bija arii poweraa :D

Atgriezties forumā: