e46.lv

June 12 2026 18:08:29
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 sedan press photos
Onlainā
· Viesi: 14
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

e46.lv salidojums Tūja 5-6.jūlijs 2014
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Pārnesumkārba, reduktors, sajūgs, stūres meh
 Izdrukāt tēmu
automātiskā pārnesumkārba
Kristofers
2.0d facelifts ar tomātu, šodien biju aizvedis čipot, 4tajā robā, pie 3,5k RPM ir zudums, aiziet līdz 3,5k un nokrītās uz 3,2k RPM, tāda sajūta ka izslīd kārba. kur meklēt vainu? eļļa kārbā? hidromufta?

AF
Tev pats čipotajs neminēja iespējamos iemeslus problēmai?
Un diagnostiku neveica?
Mainījis(usi) AF, 17.01.2018 17:54
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

Kristofers
minēja to pašu eļļu, lai pārbaudu un tad jāskatās tālāk, iespējams hidromufta. bet nu moš ir vēl kādam versijas.

AF
Nu ja veiktu normālu diagnostiku tad redzētu ja hidromufta izslīd.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Kristofers
ko nozīmē normāla diagnostika? pie kompja pieslēgt?

AF
Pieslēgt pie kompja tas jau iz 20% no panākumiem, tālāk vajag nedaudz pelēkās vielas lai saprast ko nozīmē visi cipariņi nerunājot par banālo klūdu nolasīšanu.
Jūtu līdzi ka tev nepaveicās un uzrāvies uz amatiera kurš vai nu neko nesaprot vai viņam bija slinkums tev to izskaidrot.
Principā te var filozofēt par daudziem iemesliem kas tev par gluku, vai hidrotransformators izslīd, vai frikciju diski, vai rati, vai vispār krūmu čips no torenta.
Nav ko minēt, dodies uz diagnostiku labu un tur tev varēs pateikt vismaz ar 95% precizitāti.

Kit
Sodien pec nakts stavesanas un pec 100 metriem stavot luksafora negaidits speriens un automats avarijas rezims. Kur ieteiksiet doties uz diagnostiku?

uldisa
principā jebkur, kur var pieslēgt pc - pirmais etaps jāsaprot no kurienes kājas aug...problēmai. Vai tā ir kārba vai arī kas cits... Tālāk ja kārba - tad pie kārbiniekiem...
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

Kit
Cik redzeju karbas maksa 50-100e, tatad remontet nav jegas?

AF
Nu skatoties kas par kārbu un vai tev der. Remontēt maksā 1k +
Bet nu tiec galā no sākuma ar noskaidrošanu.
Ja ir erors tad vismaz klūdu nolasi

uldisa
un lietota kārba var būt vēl sliktākā kondīcijā nekā tev jau ir - bet tā ir laimes spēle - varbūt vienkārši kārbas drošinātājs izbeidzās piemēram....jo nu tā vienkārši kārbas reti izbeidzas - kā pēc tava apraksta...
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

Kit
Sapratu, paldies kungi!

AF
Tik pat labi kkas nospruka nost.

Kit
Vakar protams izbaudiju sniegu, bet nu nekadu traucejumu karbas darba par nebija manijis

AF
Nu nemini un netērē nervus, dodies uz normālu bmw servisu un problēmu atradīs.

Kit
Saraksts ar normaliem bmw servisiem Riga loti palidzetu

AF
http://e46.lv/for...ad_id=3702

Kit
Kit rakstīja:

Saraksts ar normaliem bmw servisiem Riga loti palidzetu

Paldies!

elenberg
Visiem chau , nopirku bmw 2.8 1999 gada e46 coupe automats.
problema ir tada ka ieraudziju zem mashinas no karbas eljas nopludi,
problema tada ka auto vairak nereagie uz D N P R . nebrauc vispar met karbas kluudu. elju vajag pieliet vaj jamainja karbu ? liels paldies !

marchello
pielej elju un brauc tālāk kamēr atkal neiztek ārā.

Atgriezties forumā: