e46.lv

April 12 2026 06:12:42
Navigācija

Reklāma
AMriepas.lv
Gadījuma bilde

e46 touring press photos
Onlainā
· Viesi: 48
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

Tūja @ 8-9 jūnijs
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Piekare, bremzes
 Izdrukāt tēmu
Amortizatori
modjo
Kada tur cenu atskiriba? Ami aizmugure nomainit ir loti viegli. Visilgak man skiet ar absivku cakars, pasam amim tikai 2 skruves.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

modjo
Par amortizatoru izvēli, lai arī raksts ir vecs, un interneta kareivji komentos spēcīgiSmile, taču pamatprincipi un amju izvēle aprakstīta korekti:
http://www.autone...anam-auto/

AF
tajā rakstā figurē ka KONI ir ahuenni, realitātē pilnīga huiņa un ātri beidzas

Caspers
koni rulle Wink

modjo
Pats, ja janoliek nauda par dargo galu, liktu Bilstein vai Koni.
Manam Xam staveja Sach, kurs ir ari oem piegadatajs. Aizmugure protams ir svarigi, tacu prieksa ir daudz svarigaka amju izvele. Mana Xa gadijuma tie ir tikai Bilstein. Cena 200 vai pat 200 + einari par katru pusi.

Re5tepa
AF par kuriem koni modeļiem Tu to saki?
kādus gadu 4 jau braucu ar koni sport. vēljoprojām :super:
Visi paziņas, kas uzlikuši koni sport arī priecājas.

lētie koni noteikti ir huiņa. arī lētie bilstein ir huiņa.

GirtzB
kurš var piedāvāt labu cenu e46 m3 bilstein b6 vai b12?

AF
Re5tepa rakstīja:

AF par kuriem koni modeļiem Tu to saki?
kādus gadu 4 jau braucu ar koni sport. vēljoprojām :super:
Visi paziņas, kas uzlikuši koni sport arī priecājas.

lētie koni noteikti ir huiņa. arī lētie bilstein ir huiņa.

draugam bija dārgie koni ar cietības regulācijām, vnk 3 gadu laikā izpuva čaula pie blīvslēga un amis uzsprāga. a aizmugurē vnk iztecēja (amjiem 10 gadu garantija) bet KONI neliekas ne zinis par to!

stalker
Pats personigi pirku uz e39 KONI amisus. Garantijai nebija termins, tika nosacijumi. Galvenais nosacijums, lai masinas ipasnieks nemainas un uzliksana notiktu sertificeta servisa :naac: Kvelitate KONI ir iespaidiga:yo: bet darga. Bet uz mana e46 ari staveja nesena pagatne KONI. Netek, bet apruseja apkart, varbut no kautkadas krievijas naca:D. Vajag skatities kur vinjus taisa
29555218

krnls
GirtzB rakstīja:

kurš var piedāvāt labu cenu e46 m3 bilstein b6 vai b12?

man itkā autofavorītā ir gali, ja vajag varu painteresēties bet tad pmā atmet šasiju

www.EsKaspars.lv
Tomss_B
lieta tāda, ka man aizmugurē labais amīts ar visu buksi ielīda bagāžniekā :faceoff:
un viens paziņa teica, ka no apakšas jābūt kkādai olielai šaibai, kas neļauj to buksi čakarēt, bet man tādas nav, un viņš teica ka jaunu komplektā ar amīšiem vai buksēm arī nedod. tadā gadījumā kur lai tādu izrauj? hvz

Re5tepa
rezerves daļu veikalā.

ja amortizātorus nemaini, apskaties vai amortizatoram vispār vēl ir palikusi kante, kur šaibai aizķerties.

modjo
Te nesen ar Krnls parrunajam par Xa amortiem eparta. Puikas papetija, ka tie ir Bilstein B4 nevis B6, kurus velos es. Tapat vel jautajums kur patiesiba razoti, jo bus from Poland.
Cik atceros, tos kurus esmu sev noskatijis B6 cena bija ap 200 soti katrs, un katrai pusei bija savs kods. Siem hvz nav atsevisku kodu, tapec baigi parliecinats par saderibu ar oem sach nezinu.

Zarins
ir kāda atščirība starp m-tech II un parāstās piekares amartizatoriem priekšējam tiltam??

AF
M-tech ir īsāki un cietāki=dārgāki
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

Kalvis
Kādi jums liekas ir amortizatori sachs par 55 eur/gb??

ivarings
Ko kungi var teikt par šo rezerves daļu ražotāju?
http://www.optima...
Priekšējos amartiņus var ņemt par 33€ gabalā?

modjo
Kalvis, par prieksejiem vai aizmuguri runa iet. Ivarings, tie pa 33eur baigi aizdomiga cena, man diez vai patiktu. Prieksai amisi labi ir svarigi. Pats par Koni vai Bilstein domaju, bet tiem 150-200eur katrs:cafe:

Kalvis
Par aizmuguri runāju. Man teica, ka tie manai markai esot oriģinālie(laikam) Tādi ķip paredzēti.

krnls
ivarings rakstīja:

Ko kungi var teikt par šo rezerves daļu ražotāju?
http://www.optima...
Priekšējos amartiņus var ņemt par 33€ gabalā?

gultņi brīžiem netur, kvalitāte staigā, gadās, ka ir ok, gadās, ka nav

www.EsKaspars.lv
Atgriezties forumā: