e46.lv

June 12 2026 17:58:47
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 cabrio press photos
Onlainā
· Viesi: 14
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

330d M touring
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Par BMW e46 modeļiem
 Izdrukāt tēmu
Kuru no e46 ieteiksiet izvēlēties?
strazdi
cik es esmu pieredzejis, tad tas pats.
ja prieksa ar gariem katiem, tad galigi nav labi aizmugure sedet

modjo
Sedeklu apaksas aizmugure vienadas, durvju apsuvumi aizmugure vienadi. Es teiktu- tas pats.
Gadijuma, ja netausies auto gulet, braukt ar zelta retriveru, sievu, sikajiem un sievasmati zalumos, vai vadat buvmaterialus, tad vienalga sedans vai kuts.
Mainījis(usi) modjo, 28.01.2015 01:01
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

GirtzB
imho jēdzīgie varianti ir 320(2.2) un 330(i,xi,d,xd) bet visi minētie tikai kombinācijā ar automātkarbām un gads ieteicams 2002+
Manuālā kārba ir attaisnojama tikai M3...

GirtzB
strazdi rakstīja:

cik es esmu pieredzejis, tad tas pats.
ja prieksa ar gariem katiem, tad galigi nav labi aizmugure sedet

ir sēdēts un braukts ceļojumā +/- 1500km e46 sedanu ar četriem kadriem no kuriem īsākais 175cm pārējiem 185+
Galīgi nebija problēmas ne kājām ne galvai...

modjo
Nē, manuālā kārba ir visiem old skūliem. Pats arī ar ģimenes auto braucu tomātu, bet sev skatos tikai un vienīgi benzīna un manuāļus.
Vienkārši patīk štepselēt, un kāpec gan nē, ja nedzīvo trakos lielpilsētas korķos:D
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

kabols
Labdien , taka plānoju tuvākajā laika iegādāties e46 tad man pēc maza izmēģinājuma brauciena radās jautājums zinošiem cilvēkiem ..

Ka ir ar salona ietilpību sedans/tourings ar neko neatšķiras ?(neiet runa par bagāžnieku utt ) vairāk interesēja tieši paši sēdekļi , jo pēc iekāpšanas sedana lai butu ērti braukt beņķis ir lidz lejai un aizmugurei , tas mazliet bažī , pats esmu gara auguma (195) .

Un ja gadījuma neatšķiras tad vai A/M ir iespējams pagarināt beņķu sliedes(metināt utt) vai iegādāties garākas ?

M3R
var izņemt krēslu un sēdēt aizmugurē :aiwa:
e46.lv

e46.lv
M3R
cik zinu nekas neatšķiras, bet vai pagarinat būs tas prātīgākais, cik esmu dzirdējis, tad vairāki tāda garuma cilvēki ir pozitīvi izteikušies, bet nu katram savs.
e46.lv

e46.lv
kabols
Ne nu protams ari salons spēle lomu , jo piemēram recaro pusādas salonam beņķi ir zemāki , respektīvi ērtāka sēdēšana , bet nu diemžēl šāds salons ir retums , tāpēc cenošos noskaidrot ko vairāk , bail ka beigas sanāks ka nevarēs normāli pabraukt , jo jāsēž pa tuvu :D
Mainījis(usi) kabols, 16.02.2015 16:03

koncis
Nu es esmu 1,98 garš un nesudzos par neko :D Aizmugurē sēdošajam ir jabūt ar īsākām kājām, bet pašam nekādu problēmu. Vienīgais kad sieva pēc braukšanas nenoliek krēslu vietā tad ir grūtāk iekāpt :D

ivarings
M3R rakstīja:

var izņemt krēslu un sēdēt aizmugurē :aiwa:

:emo:

kabols
koncis rakstīja:

Nu es esmu 1,98 garš un nesudzos par neko :D Aizmugurē sēdošajam ir jabūt ar īsākām kājām, bet pašam nekādu problēmu. Vienīgais kad sieva pēc braukšanas nenoliek krēslu vietā tad ir grūtāk iekāpt :D

Ir iespējams dabūt Tavu salona foto ?

koncis
Nezinu ko tieši vēlies ieraudzīt , bet protams vēlāk aizmetīšu bildi.

marchello
ja e46 salonā ir pa maz vietas, tad jāizvēlas cits, lielāks auto, nevis jāmetina krēslam sliedes

Kalnz
Kapēc kautkas jāzīlē?

Aizej uz Rumbulu un pasēdi visos e46 pēc kārtas... sapratīsi der vai ne!

kabols
Tik tālu neizdomāju , paldies par ideju Smile

Chera
Nu kopumā man bij tieši tāpat kā teica Kalnz! Sākumā baigi fanoju par kabrio un kupejām bet, kādu dienu braucot garām rumbulai pastaigāju un pasēdēju gan touringa gan coupe gan cabrio salonā un sapratu ka visi tie cabrio utt ir tikai zīmuļu varianti un paņēmu sev skaistu 330td touringu turpat no rumbulas Wink
Mainījis(usi) Chera, 17.02.2015 18:24

EdzuksE
Nu neteiktu ka cabrio vai kupejas ir tikai zīmuļu varainti, es neateiktos no cabrio kā piemēram otra auto jo piemēram tagad ir prioritātes tādas ka tourings ir way to go.:aiwa:

Chera
Par kabrio un kupejām izsakos tā jo pēc pieredzes visiem kam ir kabrio vai kupejas domā ka touringi, sedani un kopumā vis, kas ir Prelifts ir bezdibeņa un bomāru variants :D

FIB
ko lai saka, skarba pieredze Tev !
Jaunas auto rezerves daļas !

Atgriezties forumā: