e46.lv

December 12 2025 17:00:58
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 M3 coupe press photos
Onlainā
· Viesi: 8
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

E46
Tēmas apskats
e46.lv » Mūsu auto » Citi mūsu BMW
 Izdrukāt tēmu
steinmanisk e65 730d
Garais
Esmu ar šito braucis. Ja ekstras strādā un ir darba kārtībā - mega patīkams auto... Ja kādu uztrauc - bonusā nāk respekts uz ielas.
Apturi kaut ielas vidū un stāvi (ir darīts).

Paldies par topiku. :super:

modjo
Klau, a mazajàm arī patīk semaki?hvz
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

modjo
Studenti brauc ar E46:D

steinmanisk
Ja jau mazajām patīk izpuvušas žurkas, tad jau teorētiski semaks arī pavilks :emo: Manai kundzei patīk, pārējās lai dara, kā zina. Galvenais jau, lai pašam patīk. Ja šausmīgi satrauktos, ko citi domās, būtu ņēmis uzticamo Audi A6 ar 2.5 TDI gay

yanks - tik dulls neesmu, lai vecu auto ņemtu kredītā :crazy:

steinmanisk
Tā kā ir vasara un biežāk uznāk vēlme darboties un ņemties ap auto, tika pārtonēti logi no perversi gaiši zilas plēves uz svaigu melnu plēvi.

Vispirms sāku ar vecās plēves noņemšanu. Biju sagatavojies kārtīgai cīņai, bet plēve nonāca nost bez liekas piepūles. Pasildīju plēves augšējo malu ar fēnu, pēc tam stūrītī to aizķēru un, lēnām sildot plēvi tālāk, vilku to nost. Kaut kā ārkārtīgi veiksmīgi tas izdevās, uz stikla nepalika nekādas pēdas. Vienīgi, sildot plēvi, saelpojos tos ķīmiskos tvaikus, pēc kuriem palika diezgan sūdīgi :emo:

Te skats no darbošanās ap pakaļējo logu. Tā kā plēve pie sildīšanas smirdēja pēc vēmekļiem, aizmugurējo logu nolēmu sildīt no ārpuses, lai nesaindētos.

i1148.photobucket.com/albums/o566/steinmanisk/11809803_1637127663194682_1605494951_n_zpstjwuo3fr.jpg

Tālākajām darbībām auto tika nodots tonētājiem, un tika satonēts ar pusmetālisko 90% plēvi. Darbam tiek dota 5 gadu garantija, kas šķiet ļoti patīkami. Tonēju tonesana.lv un samaksāju 75 einārus.

i1148.photobucket.com/albums/o566/steinmanisk/Photo%2006-08-15%2018%2024%2041_zpsu3yz9wmo.jpg

Ap šo brīdi jau biju kārtīgi iededzies ar vizuālajiem uzlabojumiem, nolēmu iepirkt uzticamos Rezaw Plast gumijas paklājiņus/vannītes. Izskatās ļoti eleganti un ziemā tie ļoti atvieglos dzīvi. Pirku TopDiski.lv par kaut apmēram 35 eur.

Izgatavoti pēc izmēra, kā arī nav ķīmiskās smakas, kas ir daudziem citiem gumijas paklājiņiem. Bonusā nāca arī paklājiņu stiprinājumi, lai tie nebraukā apkārt. :super:

i1148.photobucket.com/albums/o566/steinmanisk/Photo%2006-08-15%2016%2033%2026_zpsevorkgau.jpg

i1148.photobucket.com/albums/o566/steinmanisk/Photo%2006-08-15%2016%2038%2032_zpsebo1oyuq.jpg

i1148.photobucket.com/albums/o566/steinmanisk/Photo%2006-08-15%2016%2028%2029_zpsmzoflswo.jpg
Mainījis(usi) steinmanisk, 08.08.2015 03:50

modjo
Ir:super:

DrumB
Viss jau labi, tik citus diskus vajag... :D

modjo
Par diskiem jau sākās:lol: kurš turpinās par moldingiem:shura:

ArchizLV
Salons izskatās kā jauns, patīk! :super:
www.sig-generator.com/banner-maker/banners/4030412492401214s.jpg

zb28
Salons vnk :love: Būsi piestrādājis :super:

steinmanisk
Pirmsziemas updeits - aukstajam laikam par godu sakopti visādi sīkumi:

Ar rudens iestāšanos pamanīju, ka motoram palicis tā pavēsi (temperatūra peldēja 60-70 grādu diapazonā). Likās, ka arī zupiņu sācis drusciņ vairāk prasīt. Attiecīgi, tika samainīti abi termostati un arī antifrīzs. Ar mazo termostatu bija jautri - bija izbeigusies gumijas blīvīte, bet jaunajam termostatam, protams, tāda komplektā nenāk. Tika sadabūta jauna blīvīte un rezultāts ir pozitīvs.

i1148.photobucket.com/albums/o566/steinmanisk/Photo%2013-10-15%2019%2050%2006_zpsid7m0hyl.jpg

Pie reizes tika samainīti arī motora pārsega amorizatori, kas bija pamanījušies iztecēt, kā arī siksnas ģeneratoram un kondiškai. Tagad varu logu šķidrumu pieliet, neatbalstot motora pārsegu ar plecu.

i1148.photobucket.com/albums/o566/steinmanisk/Photo%2013-10-15%2019%2036%2051_zpsbq92ker6.jpg

Tagad viss ir forši, silti un droši, ziemas riepas arī virsū. Lielos vilcienos, ziemai gatavs!

Laureens
Es redzēju salonu. Es gribētu viņu ņemt uz mājām. Super! :love:

ArchizLV
Lieliski! Kā man patīk šiem instrumentu panelis. :super:

strazdi
kas tiks vieta nemts?:cafe:
https://www.ss.lv...ambmd.html

modjo
E46:naac:

ArchizLV
Nevar būt ka dēļ Idriva tirgo?

steinmanisk
Skatos, ka tiešām laiks apdeitot topiku! :naac:

Ar e65 tiek kurināts un kurināts, kopš iegādes (drusku vairāk par gadu) ir noripināti 32 kkm, turklāt ekonomiski, ērti un bez gemorojiem. Par godu lielajiem priekiem tomēr izģērbās iDrive. Izskatās, ka varētu būt atteicies navigācijas bloks, bet šobrīd par to ir samērā mazs satraukums, jo darba šausmīgi daudz/nav laika, kā arī nekas no tā tieši neietekmē braukšanas kvalitāti. Pa lielam, problēma nav traģiska.

Tirgoju jau pirms nosprāga tas draņķis, bet te jau sākas klasika - kā auto nolem pārdot, tā kaut kam jānotiek :shura: tad nu lūdzu. Palaidu cenu uz leju un tad jau skatīsimies.

Plānā ir ņemt kaut ko jaunāku, līdz ar to, visdrīzāk, e46 tas nebūs. Iespējams, izmēģināšu kaut ko no skandināvu ražojuma. Neesmu no tiem, kas ārkārtīgi pieķeras mantām, tāpēc reizēm patīk pamainīt lietas.

steinmanisk
Kārtējais apdeits.

Izieta TA, tiesa gan ar otro reizi. Aizmugurē bija sagurusi bremžu trubiņa, kā arī priekšā tika konstatēts nevienmērīgs bremzēšanas spēka pieaugums. Attiecīgi tika samainīti bremžu diski, kluči, trubas, šļaukas. Pirms pirmās TA vēl tika nomainītas atsaitītes prieksā, jo labajā pusē bija sākusies viegla mūzika. Bremzes kārtībā, hadene kārtībā, uzlīme logā! :super:

Braukts tiek daudz - kopš auto ir mans, esmu noripinājis ap 45k, šī brīža apstākļu dēļ tiek nobraukti nedaudz virs 30k gadā. Aparāts tiek cienīts un kopts un problēmas nerada. Ja labi uzvedīsies arī turpmāk, varētu pāršūt stūri, lai skaistāk izskatās.

Viss, kas atlicis uz doto brīdi, ir nopirkt ziemai riepas.

ArchizLV
Vau! 30k gadā, es šogad no skates līdz skatei nobraucu 3400 km, pagaišgad bija bikiņ virs 4200k km :naac: Un es auto izmatoju katru dienu, izņemot 7dienu.

arturs007
Es gada laikā tikko 30k ar savu arī nobraucu, šķiet maz :D

Atgriezties forumā: