e46.lv

December 12 2025 17:10:05
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 cabrio press photos
Onlainā
· Viesi: 11
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

=My e46 & other my and family BMW=
Tēmas apskats
e46.lv » Mūsu auto » Citi mūsu BMW
 Izdrukāt tēmu
steinmanisk e65 730d
modjo
Jūs laikam auto dzīvojiet:D Man virs 15 reti sanàk.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

SAULE
modjo rakstīja:

Jūs laikam auto dzīvojiet:D Man virs 15 reti sanàk.

Man liekās ka jūs uz mašīnu vairāk tikai no malas skatās. Gadā normāla lieta noripināt vismaz 20k kilometru.

Kā teikt auto domāts lai brauktu :naac:

modjo
Man kaut kā slinkums ārpuss mazpilsētas braukt. Lai tie lielie no trakàs Rīgas paši pie manis brauc, ja vajag. Aizbraukt uz darbu un màjām, pa retam uz Rīgu, nu nekādi nesanāk tie mega km:shura:

okayer
Tad jau tāda muļļāšanās pa pilsētu vien sanāk, ļauj taču tam motoram ieskrieties. :D

steinmanisk
Kārtējais update:

Uz ziemu auto samainītas kvēlsveces, kvēlsveču vadības bloks, eļļa un degvielas filtrs. Pagaidām viss ir stīgā, izņemot motora pārsega slēdzeni pasažiera pusē, kura ir sākusi čakarēties un mēdz atlekt vaļā. Vecums nenāk bez saviem bonusiem. Kaitinoši, bet ar to nodarbošos pēc svētkiem.

i1148.photobucket.com/albums/o566/steinmanisk/IMG_20161219_183634_zpsx3ehp3uj.jpg

Manā uzraudzībā auto ir noripinājis 53k divos gados, un ap pavasari tāfelē būs apaļš skaitlis, kas sāksies ar 3 :D

Pagaidām tas arī viss. Auto ir paklausīgs un liekas galvassāpes nerada, par spīti visiem bļāvējiem, ka šis ir neuzticams modelis. Jā, jā, zinu - uz vasaru likšu lielākus diskus. :nail: Domāju gan, ka vairāk par R19 ne, lai var normāli pabraukt. Būtu jāsapulē arī mazliet sagurušie lukturi.

i1148.photobucket.com/albums/o566/steinmanisk/dce5a7ff-8eff-4beb-a8f2-821302456c13_zps3no1yrth.jpg

Pricīgus svētkus visiem!

AF
Nav jau vaina kaprīzumā. Ja tev ir oriģināli 300k Wink parasti visiem ir 400+
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

uldisa
un kas tur liels 400+? manam ex 39 bija 750K..Wink
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

modjo
Labi uzturētam auto ar mistiski netītu odo, pārsimt štukas ir nieks. Semaku fričos jau wannabe gonščiki driftmàsteri sev nepirka, un nauda uzturēšanai arī bija.
Limuzīns:naac:

steinmanisk
Vot nezinu par īstajiem štuku simtiem un arī nav tā, ka šausmīgi interesē :D Ir vai nav - tagad, kad auto jau pamatskolu drīz beigs, svarīgs ir reālais stāvoklis. Kamēr motors ir eko, eļļu neēd un dzied klusāk par zināmu daļu benzīnnieku, sevišķu kreņķu nav.

Protams, gribētos pilnāku kompļektuhu, krutāku krāsu un LCI piedevām, bet man, lauku ciemata iedzīvotājam, pilnībā pietiek :naac:

modjo
Reàlam nobraikumam ir tieša ietekme. Vadoties pēc reāliem km, tu vari pareizi saplànot un veikt pareizas apkopes, bet sakruķītais vienkārši birst pēc fakta, un tu cīnies ar sekàm. Detaļām ir resurss, t.i. piesaistīts reāliem km, bet ar sagrozītu odo, vairs neko saprast nevar.

steinmanisk
Protams! Pilnībā piekrītu.

arturs007
km ir faktors, bet nianse pie km ir ekspluatācijas apstākļi.
Pie dažādiem ekspluatācijas apstāķļiem var mainīties km nobraukums ar to detaļu.

Piekrītu Wink

AF
Svarīgi nevis km bet motorstundas Wink
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

modjo
Motorstindas traktoram rēķina gràvi rokot. Vieglam auto strādāt nozimē braukt, tàtad tomēr km.Wink

AF
Motora braukšana ir labāk nekā darboties tukšgaitā, tas ir visiem dzinējiem Wink

modjo
Tà tas ir. Motorstundas rēķina parasti komerctehnikai, taču uz vieglās mašīnas tās ir ļoti sasaistītas ar km, kurus tu redzi odo, tàpēc to grozīšanu nekàdi neatbalstu. Sajauc tik visu apkopju kalendāru, maldina par agregàtu faktisko nolietojumu utt.

ArchizLV
Pareizi Modjo saka,pilnīgi piekrītu! Wink
www.sig-generator.com/banner-maker/banners/4030412492401214s.jpg

steinmanisk
Update - pirms nedēļas salabots motora pārsegs, kas neturējās ciet - trose, kas stiprinās pie salonā esošās ručkas bija sasprēgājusi un sametusies. Izkustinātas un saeļļotas slēdzenes, un tagad vaļā un ciet veras ar vienu pirkstu. Lietotas troses cena - 15 euro.

Biju noskaņojies arī uz ziemu nomainīt aķi, bet pat -22 grādos piegrāvās ne sliktāk kā +22, līdz ar to aķis paliek vēl uz vienu maiņu. Nākamziem gan likšu jaunu.

Pagaidām tuvākajos plānos ir sagaidīt 300k odometrā un tik braukt.

steinmanisk
Topiku varam taisīt ciet, auto pārdots. Bija forši - nobraucu diezgan daudz un bez īpašām problēmām. Pienāca laiks pārmaiņām, un domāju, ka rīt jau varēšu uztaisīt topiku jaunajam.

Atgriezties forumā: