e46.lv

February 11 2026 14:18:16
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 compact press photos
Onlainā
· Viesi: 26
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

323
Tēmas apskats
e46.lv » Sarunas » Diskusijas
 Izdrukāt tēmu
Kampaņas/video/reklāmas par drošību uz ceļiem!
ArchizLV
Liekas ka te tāda tēma nav, tāpēc izdomāju tādu uztaisīt. Gribās padalīties ar to ko mums rāda pa televīzoru par ātruma pārsniegšanu, sms sūtīšanu pie stūres, braucot dzērumā. Domāju ka tēmu varētu papildināt ar video/reklāmām no visādām valstīm un varbūt varētu salīdzināt kādi/as tās ir Latvijā, UK, Īrijā, ASV utt. Un varbūt kad kādam nav ko darīt var paskatīties šos video un aizdomāties, vai man tiešām ir jāraksta tā isziņa kamēr braucu vai man tiešam ir jāizdzer tas alus pirms es braucu? Man ir bijuši draugi un paziņas, kas ir gājuši bojā dēļ šim lietām un tāpēc es nekad nedzeru pirms braucu un nerakstu īsziņas braucot un es vienmēr sprādzējos.

Mainījis(usi) ArchizLV, 25.01.2015 05:25

ArchizLV
Citās valstīs:

ArchizLV
Un ši ir viena no trakākajām:

ArchizLV
Ziemeļ Īrijā jau 1995.gadā bija tādas reklāmas, cik atceros tajā pašā laikā LV par drošības jostām visi ņirgājās un tādas nelietoja neviens, nu vismaz es nepazinu nevienu cilvēku kurš tādu būtu izmantojis tajā laikā. Dotā reklāma ir par ātrumu, es tik domāju cik cilvēku LV tajā laikā bija aizdomājušies par drošību uz ceļiem.

strazdi
brauciet ar 318d un atruma problemas atkritis:D
bet topiks jau loti derigs un vajadzigs, paldies!!!! :super:
Mainījis(usi) strazdi, 25.01.2015 15:18

stalker
Ar traktoriem arī var ieskrieties:D
29555218

Laureens
Pirms došanās uz trasi domāju, ko gan es nemāku...lai arī šis trases uzdevums likās ļoti vienkāršs un loģiski saprotams, realitātē mūsu refleksi mēdz pievilt. Iesaku izmēģināt vai nu nākamajā sezonā Biķerniekos vai arī ja uzsnieg vēl par brīnumu sniegs, kādā citā drošā teritorijā.

Atgriezties forumā: