e46.lv

April 11 2026 04:51:31
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 touring press photos
Onlainā
· Viesi: 66
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

minimeet @ 30.05.2013
Tēmas apskats
e46.lv » Mūsu auto » Mūsu e46
 Izdrukāt tēmu
Fingerlin'a e46
fingerlin
Sveiki. Nu jau pirms nepilniem 6 menešiem nopirku savu pirmo auto, savu pirmo e46. 2001. gada sedans, PFL ar 1.9 benzīna dzinēju, manuāls [Stahlgrau Metallic]
Pirkums bija nevisai labs. Sasteidzu, Pirku viens, līdz nevienu nepaņēmu. Lielākā kļūda - auto pirkts Rumbulā.
Dienā, kad pirku, man stavot blakus, 46-ais tika pie skates logā. pēc nedēļas aizbraucot pie draugiem - auto mehāniķiem uz Valmieru, tika konstatēts, ka priekšējā plaukta bukses ir vairāk sajātas kā vectēva kūts zābaki.
Domāju, ka viss ir slikti, un jau sāka nolaisties rokas. Bet tad sapratu, ka tas ir mans mazulīts, un no čīkstēšanas viņš veselāks nepaliks. tā nu sāku investēt savus brīvos, un netik brīvos līdzeklus auto. kārtībā tika savesta ritosa daļa, iznemot amartizatorus, kuri suloja, bet uz amartizatora stenda vēl rādīja, ka viņi vēl funkcionē. kad likās, ka nu viss ir labi, sākās mans lielākais murgs pie aptuveni 2.5k apgriezieniem parādījās kkāds troksnis. un ar katriem nobrauktajiem km auga arvien lielāks un lielāks. izbraukāju vairākus servisus, meistari teica. vainīga esot ķēde, bet nu beigu beigās patiesais vaininieks tika atrasts. līka kloķene. tas nu bij iemesls, lai 46ais tiktu pie jaunas dvēselītes. Tika atrasts, un atvests uz LV 'jauns' M43TUB19 dzinējs, ar orginālu noskrējienu 174 k. pa šo pusgadu esmu pamanījies vinu arī nedaudz apskādēt. 2vas buktes aizmugurē, vienu uztaisīju maigi iebraucot darba noliktavas stūrī, otru iegut man palīdzēja taksometrs. Bet tas viss ir sīkums, jau esmu rindā uz virsbūves remonta.
tāds nu īsumā ir stāsts par manu e46.

Izdarītie darbi:
*Tikko nomainīta eļļa - CASTROL MAGNETEC 5W40
*Samainītas bukses
*Iztaisnoti visi 4 R17 diski
*notonēti logi
*Nomainīts dzinējs
*nomainīts gaisa masas mērītājs
*nomainītai bremzu kluci
*nomainīts tukšgaitas regulators
*samainīti visi filtri.
*BMW Reverse samainīts uz BMW Busines, un pielodēta aux izeja
*No priekšas un sāniem aizvākti rižie pagriezieni, un aizstāti ar baltiem.
*ieliktas Engel Eye

Plānotie darbi:
*likvidēt buktes, un vietas, kur sāk parādīties rūsa.
*nomainīt amartizatorus
*nedaudz nosēdināt.
* Pavasarī priekšējo, un aizmugurējo bamperi nomainīt pret M
* uzlikt bagāžnieka līstīti
* Pavasarī nopirkt un uzlikt R18 STYLE 128 diskus.
*ielikt melnos griestus
* Salonu nomainīt uz ALCANTARA

www.bildites.lv/images/8w527pbcswytvzaiks_thumb.jpg

www.bildites.lv/images/euxl2xbfjz2hz1nhojd_thumb.jpg

www.bildites.lv/images/afy5dzrqcl3z6l3b65n8_thumb.jpg

www.bildites.lv/images/cv4shf4yq77mwnvitj_thumb.jpg

LATVIJA vairs logos nav, jo mazgājot bija palikusi neglīta, jo ploterēts uz parastās ORACAL plēves.

Tāds nu irmans pirmais e46.

modjo
Lai labi ripo un braukt ir prieks!
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

ervuha
Kāpēc vietā liki tik pat lielu mironi, kāds bija nopērkot? Pie mums taču ir pieejami tik daudz un dažādi motoru tilpumi par sakarīgiem cipariem. Un jā, neesi pirmais, kuram šeit laba pieredze ar Rumbulu. :D Veiksmi ar auto. Smile

-Shinzo-
Lai labi kalpo un braukt prieks Smile

pedro
Veiksmīgi rullēt un uzturēt auto, personīgi es arī nesaprotu kapēc nemotoru nomainīji pret tādu pašu nemotoru.

fingerlin
Kāpēc vietā liki tik pat lielu mironi, kāds bija nopērkot? Pie mums taču ir pieejami tik daudz un dažādi motoru tilpumi par sakarīgiem cipariem. Un jā, neesi pirmais, kuram šeit laba pieredze ar Rumbulu. :D Veiksmi ar auto. Smile

Finases bija cik bija, un konsultejoties ar servisa meistaiem vini teica ka pa 700 e nesanaksot nopirkt un parmest ar visu pravotku. Bet esmu apmierinats ar so dzineju. neesmu drifteris, un patikami, ka uz shosejas pieklajigi braucot uz 100km eed 6,5 l Smile

pedro
reāli tā arī ēd, vai kompis tā rāda? tad tev ir paveicies.

fingerlin
reāli tā arī ēd, vai kompis tā rāda? tad tev ir paveicies.

to es dzive esmu notestejis.

ZumZum
3.0d ed mazakWink

apalais112
Pieredze. Savu 1,9 pirku Liepājā, placī, kas atrodas netālu no tramvaja tilta, nedārgi. Te nāk prātā teiciens, ka skopais maksā divreiz (kas tajos plačos darās vispār?!?). Motors bija eļļā, tosols ar kur vandījās, bet tā strādāja labi, mani vienu pavelk normāli. Tad nu kopš novembra 2014. esmu mainījis bremžu diskus, klučus, kartera blīvi, dzinēja gsm blīves, plauktus, aizmugurē atsperes un amīšus, pulējis lukturus (labais man ir Depo, kreisais Bosch Shock ), kartera ventilācijas vārstu, esmu mainījis gan tosola dārgās trubas, gan izplešanās trauku (nevajadzīgi!)u.c. Ja sarēķina tās summas, tad tiešām varēja nopirkt ko štengrāku, bet ir viens bet- tas ir skrūvētprieks! Un kāpēc gan ne? Piektdien izgāju TA ar trīs vieniniekiem. Bitīte! Nav nemaz tik slikts tas nemotors. Ja nemaldos, tad Grobiņā pilns svaps 2,5, ja nemaldos, ir dabūjams arī par to 700. Viss ir kārtībā, jaunieti, iespēju robežās turpināsim gāzt arī ar 1,9! :hourra: Lai ripo!

fingerlin
Pieredze. Savu 1,9 pirku Liepājā, placī, kas atrodas netālu no tramvaja tilta, nedārgi. Te nāk prātā teiciens, ka skopais maksā divreiz (kas tajos plačos darās vispār?!?). Motors bija eļļā, tosols ar kur vandījās, bet tā strādāja labi, mani vienu pavelk normāli. Tad nu kopš novembra 2014. esmu mainījis bremžu diskus, klučus, kartera blīvi, dzinēja gsm blīves, plauktus, aizmugurē atsperes un amīšus, pulējis lukturus (labais man ir Depo, kreisais Bosch Shock ), kartera ventilācijas vārstu, esmu mainījis gan tosola dārgās trubas, gan izplešanās trauku (nevajadzīgi!)u.c. Ja sarēķina tās summas, tad tiešām varēja nopirkt ko štengrāku, bet ir viens bet- tas ir skrūvētprieks! Un kāpēc gan ne? Piektdien izgāju TA ar trīs vieniniekiem. Bitīte! Nav nemaz tik slikts tas nemotors. Ja nemaldos, tad Grobiņā pilns svaps 2,5, ja nemaldos, ir dabūjams arī par to 700. Viss ir kārtībā, jaunieti, iespēju robežās turpināsim gāzt arī ar 1,9! :hourra: Lai ripo!

Daudz esmu samaksajis, visu saskaitot visu kpaa vareeju nopirkt 4ta gada 330ci, bet ne jau tgd zeloties ir maksla, patik man tas kas ir, un apmierinats ar esmu. Smile

Paldies.

-Shinzo-
Piekriitot jums, jasaka ar savu nemotoru man ir lidziigi. Daudz jau ir ielikts.. Un vel daudz bus jaliek. Vieglak jau ir pardot .. Piemest nopirkt gatavu aparatu.. Bet galvenais jau ir tas, par ko var vinju parverst pasha spekiem, vai citu palidziibu. Galvenais jau ir kads bus rezultats chupinot savu miluliti. Jasaka sievai tik daudz naudas pedeja laika netiek cik tiek miljakajai.. :D bet nu.. Kam tagad viegli.. :cafe:
Mainījis(usi) -Shinzo-, 06.10.2015 18:49

RonZ
Jā, bet nekad nav garantija, ka tam 4ta gada 330ci viss būtu ideāli, tāpēc nevajag iegrimt klasiskajā - "Kā būtu, ja es...".
Tā nenotika, tāpēc nav jēgas filozofēt. Smile

Jebkurā gadījumā, lai labi ripo un prieks braukt. Wink

modjo
Tava sieva varbūt to vienkārši vēl nenojauš:lol:

-Shinzo-
@modjo
Nojaush gan.. Sudzejas drushkai.. :D

fingerlin
Pa pagājušo nedēļu daudz izdarīts. Nomainīti priekšējie pagriezīeni, nomainītas nāsis, amartizatori (visi4) priekšējās atsperes. un šodien pats izpulēju lukturus.

Apsperu maniīšana bij neplānota. 6dien braucu pie draugiem uz Valmieru, lai nomainītu amīšus, un pusceļā, uz 100km/h pārlūza priekšējā atspere, un iedūrās riepā. gumija atvērās kā kondzervbundza. paldies Dievam viss beidzās labi.tik nedaudz žēl, ka disks saliekts. nāksies taisnot.

www.bildites.lv/images/hsrr5ewd0r269atlcgt.jpg
www.bildites.lv/images/0y7ddd6eai9qb9s7b3n.jpg
www.bildites.lv/images/sh15a7o3sh404tebo4ea.jpg
www.bildites.lv/images/ei4x5b5sj7xu3zpqojdr.jpg
www.bildites.lv/images/i1z4q9zo9tb06nau4tis.jpg
www.bildites.lv/images/3dbi0qjlt0dmg3x5vnd6.jpg

BIldīte no brauciena uz Siguldu. Drauga Meitina.
www.bildites.lv/images/caflnz9eps22q8vy3x.jpg

Un Nedēļas nogalē ar Draugiem no Valmieras uztaisījām izbraucienu Valmiera - Valka - Munameģis - Valmiera.
dazas bildes no tā.

www.bildites.lv/images/3lrob2xeg85anet9uqzp.jpg
www.bildites.lv/images/6kys4n0mnkyvkyyroem.jpg
www.bildites.lv/images/xi5ku29zxz0st18me2dr.jpg
www.bildites.lv/images/aabvdrb20o2b1v25t8.jpg
www.bildites.lv/images/4zl1hh9tzol6rducdpbx.jpg
www.bildites.lv/images/2qx3197hwlqttpyr30f.jpg

vēl dazas, kuras neietilpa :D

https://www.flick...res/51j38i

Stachels
patīk bagažnieka līstes apdrukaWink
labi, ka ar atsperi viss labi beidzās.

modjo
Prievītes un Lielvārdes josta topà.

fingerlin
Sveiki, kādu brīdi nēesmu neki ielicis.
Tad nu tā, ir pagājis neliels laiciņs, un kkas ir arī paveikts.
Ir nomainītas veces uz BOSH platinum, uzlikti jauni svecvadi, pie otrās eļļas nomaiņas pazuda kompensatoru grboņa, leju Castrol MAGNATEC.
Esmu ticks pie nelieliem basiem salonā (Paldies NETII) ir uzlikts M-tech II bampers. un vecais bamperis tika pie nelieliem defektiem Brengulu autotrasē. Tuvākajās dienās tikšu pie aizmugurējā krēsla atzveltnes ar rokubalstu, un pēc nākamās algas vajadzētu ielikt menos griestus, un uzlikt sēdinājumu 20/40 vai 30/50, vēl nēesmu izlēmis.

[img]www.bildites.lv/images/p9mjvvfl0y7lw7ztfzo_thumb.jpg[/img]
http://www.bildites.lv/images/p9mjvvfl0y7lw7ztfzo_thumb.jpg[/IMG][/img]
[img]www.bildites.lv/images/m7gmvdy0bvhdql35rb4_thumb.jpg[/img]
[img]www.bildites.lv/images/9h70qgc7kl5d2l8jguk2_thumb.jpg[/img]
[img]www.bildites.lv/images/mymokerguxdaghkw942b_thumb.jpg[/img]
[img]www.bildites.lv/images/eoqwbzaqzzpo3quzke9_thumb.jpg[/img]
[img]www.bildites.lv/images/fbyna7lnxq5upces6xmj_thumb.jpg[/img]

Chera
Vēlu veiksmi un pacietību!
Mans EX E46 arī bija no Rumbulas. Pameklē manu e46 topiku :naac:

Atgriezties forumā: