e46.lv

January 13 2026 02:06:50
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 sedan press photos
Onlainā
· Viesi: 20
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

minimeet Jūrmala @ 12.06.2014
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Pārnesumkārba, reduktors, sajūgs, stūres meh
 Izdrukāt tēmu
Sajūgs
proTEST
Es sliektos uz spararatu
Pieejamas jaunas auto/moto rezerves daļas, tai skaitā riepas un akumulatori, jebkuram auto/moto par labu cenu, Tai skaitā arī moto ekipējums.
Ātrākai saziņai whatsapp - Jānis 26112530

dzeksis
Gatis37 rakstīja:

Sveiki! Autiņam atlaižot sajūga pedāli parādās tāda jocīga sīkstoša skaņa, bet iespiežot sajūga pedāli skaņa pazūd. Vibrācijas nav. Ar ko vajadzētu sākt? Varbūt kārba vainīga?

Vienkārši brauc! Kad vajadzēs mainīt, tad nomainīs visu pie reizes.
Ja grib naudu tāpat tērēt, tad var meklēt visādas vainas. Wink

chowed
Čau visiem.Kāds cerams var padalīties pieredzē.
330d 150kw + čips.Lieta tāda ka spararatam nav nekāds resurss. Tika likts no ProRing atjaunots bet tas beidzās ļoti ātri.Janvārī uzliku jaunu Luk un tagad atkal brīžiem parādās vibrācija un graboņa?Tiešām jāmeklē kaut kāds ņiprāks no kāda cita ???

modjo
Kāpēc uzreiz doma atkal par spararatu. Beigts demferis vai kaut kas ap sajūgu arī var taisīt brīnumus.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

AF
chowed rakstīja:

Čau visiem.Kāds cerams var padalīties pieredzē.
330d 150kw + čips.Lieta tāda ka spararatam nav nekāds resurss. Tika likts no ProRing atjaunots bet tas beidzās ļoti ātri.Janvārī uzliku jaunu Luk un tagad atkal brīžiem parādās vibrācija un graboņa?Tiešām jāmeklē kaut kāds ņiprāks no kāda cita ???

Ļoti bieži kakaini sastādīts čips ar lielu griezes virsotni pie maziem rpm sagande visu auto transmisiju. Man draugiem arī ir čipoti 150kw uz 280+hp un transmisija tur gadiem. Takā varbūt problēma ir tajā.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

chowed
Tad tagad vajadzētu turpināt ar to ka aizbraukt pie sertificētiem čipotājiem,ne?

AF
Tuvākais sertificētais čipotājs ir Vācijā ABT vai Gpower un citi līdzīgie.

Bet domu tu saprati, jāaizbrauc pie tā, kurš ar kritisku aci var izvērtēt to kas tev tur ir, un vai problēma var būt tur, un ja vagaj pielabot.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

kjmelnis
Kādu laiku bija problēma, ka sajūga izspiešanas brīdī bija graboņa. Aizdomas liku uz izspiedējgultni un ilgs laiks nepagāja, ka braucot vienkārši izbeidzās.
Noņēmu kārbu un gultnis bija izjucis jā, uzsūtīju pie reizes jaunu LUK komplektu, kurā ir sajūga disks, kurvis un izspiedējgultnis.
Uzlieku atpakaļ, sajūgs strādā teicami, ātrumos slēdzas teicami, bauda atkal slēgt robos, BET..
Graboņa nav pazudusi - grab tikai sajūga izspiešanas brīdī. Kad izspiests līdz galam, tad negrab, tukšgaitā arī nekas negrab un vibrācijas nav.

It kā pēdējā aizdoma, ka varbūt arī spararats pie vainas, bet nesaprotu, kā viņš varētu grabēt tieši izspiešanas brīdī, nevis visu laiku.

Vai varētu tā graboņa izspiešanas brīdī nākt no spararata, vai ir vēl kāds cits mezgls par kuru es neesmu iedomājies?

Auto 2003. gada 320d ar 6pakāpju manuāli

keksis323
Man arii dizelim grab tiesi kad izspied lidz pusei bet .vairak ka izspied vairs negrab..tiesi kontretaja sajuga diapazonā..tas ir spararats visdrīzāk

uldisa
kjmelnis rakstīja:

Kādu laiku bija problēma, ka sajūga izspiešanas brīdī bija graboņa. Aizdomas liku uz izspiedējgultni un ilgs laiks nepagāja, ka braucot vienkārši izbeidzās.
Noņēmu kārbu un gultnis bija izjucis jā, uzsūtīju pie reizes jaunu LUK komplektu, kurā ir sajūga disks, kurvis un izspiedējgultnis.
Uzlieku atpakaļ, sajūgs strādā teicami, ātrumos slēdzas teicami, bauda atkal slēgt robos, BET..
Graboņa nav pazudusi - grab tikai sajūga izspiešanas brīdī. Kad izspiests līdz galam, tad negrab, tukšgaitā arī nekas negrab un vibrācijas nav.

It kā pēdējā aizdoma, ka varbūt arī spararats pie vainas, bet nesaprotu, kā viņš varētu grabēt tieši izspiešanas brīdī, nevis visu laiku.

Vai varētu tā graboņa izspiešanas brīdī nākt no spararata, vai ir vēl kāds cits mezgls par kuru es neesmu iedomājies?

Auto 2003. gada 320d ar 6pakāpju manuāli

jā tieši tā - no divmasnieka...
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

predatorzy
Sveiki, man ir jautājums par sajūga komplektu un spararatu, man ir 02.2003 gada e46 touring 320D, 110kw. Jo cik sapratu, tad 2003. gada viņi ir divu veidu un es īsti nesaprotu kāds derēs

MAXixt
5 atrumu un 6 atrumu
BMW Autoserviss
Lietotas un jaunas oem detalas

keksis323
Sveika tauta,taisos mainit sajuga komplektu e46 320d 6 gang 110kw, vai Luk spararats ir okey? Vai tomer pirkt sachs spararatu?

modjo
Luks un Sachs palielam tautaa klasē viens un tas pats. Man Luk jau gandrīz 150kkm nobraucis.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

cepums
Hey. Par cik manam 330d 150kw manuālim ir jāmaina sajūgs un plānots ir nedaudz uzcelt jaudu, radās jautājums, vai jebkura gada prefa e60 160kw sajugi der, vai ir specifiski līdz kautkādam gadam? Paldies jau iepriekš!

AF
Der arī fl

MM4
Labdien.
hvz
Braucu ar 330 d 150 kw. Ir problēma 3. un 4. pārnesums, kamēr nav turbīna pieslēgusies (aptuven līdz 2100 apgriezieniem) ir jūtama vibrācija un dažreiz neliela smaka pēc sasjūga. Kas varētu radīt šo vibrāciju? Vibrācija pazūd pēc turbīnas pieslēgšanās.

ozy2901
Sveiki!
BMW 2003. fl, 2l dīzelis 110kW. 5. ātrumi.

1) Uzsākot braukšanu, atlaižot sajūgu, auto uzsāk kustību saraustīti, bet pēc tam nav nekādu problēmu. Pie vainas sajūga diska nodilums, izspiedējgultis vai iespējams kas cits varētu būt pie vainas?

2) Slodzē auto rodas tikšķoša skaņa. Tikšķoņa tikai kad ielikts robā. Tapēc doma, ka pie vainas ātrumkārba. Citreiz skaļāka citreiz klusāka tikšķoņa. Un ātrumkloķi nav nocentrējams. Visu laiku stāv uz vienu pusi. Bet nesen gadījās, ka braucot ātrumkloķis nostājās normāli, bet vēlāk atgriezās atkal uz sāniem. Visa problēma izdilušā kārbā?

Paldies!

FIB
Labrīt ! Varbūt kādam ir ideja, kāpēc nesanāk līdz galam atgaisot sajūgu ? Gaiso cik gribi, bet vairāk par pus pedāli dabūt nevar. Itkā sajūgs funkcionē, bet puse pedālis spiežot ir nekāds. Tad, kad pieliek bremžu atgaisojamo, kas ar spiedienu dzen iekšā šķidrumu bremžu šķidruma tvertnē un kamēr ir spiediens sistēmā, tikmēr pedālis arī ir pilnībā funkcionējošs, bet tiklīdz nolaiž spiedienu tā pedālis atkal paliek uz pusi ! Ar bremžu spiediena atgaisojamo es domāju šo m.media-amazon.com/images/I/619HFs+OGWS.jpg

Mašīna gan nav e46, bet gan e91. Un vēl ko novēroju , ka braucot un tad spiežot bremzes un turot kāju uz nedaudz uzspiesta sajūga, sajūga pedālis pats iet grīdā.
Mainījis(usi) FIB, 06.07.2023 08:55
Jaunas auto rezerves daļas !

Atgriezties forumā: