e46.lv

November 07 2025 13:46:29
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 cabrio press photos
Onlainā
· Viesi: 21
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

e46.lv salidojums Tūja 5-6.jūlijs 2014
Tēmas apskats
e46.lv » Mūsu auto » Mūsu e46
 Izdrukāt tēmu
Deivids M3
Deivid
Skaidrs. paldies par ieteikumiem!

Varbūt vēl komentārs par šo pirkumu?

https://www.ebay....3997728297

Varbūt te pat LV kads tirgo saderigu. šis liekas diezgan dargs. OEM uzgaļi nav atjaunojami un gribas lielākus. Izlēmu atstāt stock zāģi jo neviena izplude tapat nepatik.

MAXixt
kvalitate 0 , panemu un asutiju atpakal.
BMW Autoserviss
Lietotas un jaunas oem detalas

Deivid
Nu blin.

Kur vietā dabuji un ko pats ar izplūdi sadarīji? Gribas lai auto gatavs Martā :alco:

Deivid
Kā pazaudēt sezonu?

i.ibb.co/L9nh1MM/Clipboard04.jpg

Pēc pusotra gada atkal ielās.
2018 gada sezonas izskaņā pazīstams detailers teica ka ir brīvs brīdis lai nopulētu auto.
Darbi sākās un tad sākās arī pārējais izklaides…

Diez vai kādreiz saliksim visu sarakstu, bet pēc atmiņas bija tā:

- Labajā spārnā mazliet rūsa
- Priekšējais bamperis, kas nesen uzlikts jauns, uzmetis vilni

Nebija jēgas tālāk apstrādāt, kamēr nav salabots
Rokot tālāk atklājās ka ir divu tipu balkas un jaunais bampers nebija saderīgs ar esošo, kā rezultāta tupa uzmests virsū un šķībs
+ kādreiz sists kreisais sāns. Mazliet nav pa vietām un rezultātā purns nav taisns.

Bamperu un spārnu izdevās iztaisnot un salikt visu kā paredzēts, bet tad līdzīgu sniegumu paradīja aizmugurējais. Tur man arī bija gadījums kad viens it kā viegli ieskrēja aizmugurē, bet darbu veicējs laikam noslinkoja iedot apdrošinātājiem atkārtotu defektāciju un nesamainīja aizmugurējo balku, tāpēc bamperis jeb smalki runājot atdurstienis turējās uz cerību nevis kā vajag.

To visu novēršot iestājas jau ziema.
Mācība – uzmanīgi sekot līdzi tam ko dara arī zināmi krāsotāji. Lai gan vienīgā iespēja to pārbaudīt ir vienkārši stāvēt blakām.

Tad viens pēc otra nāca visi citi pārsteigumi ko 16 gadu laikā ir piedzīvojis auto:
- Trūka visādas plastmasas detaļas, kā piemēram gaisa novadīšana uz bremzēm
- Kaut kas bija no M pakas, nevis M3
- Trūka stiprinājumi utt utt
- M3 emblēma izbalējusi. “Nieres un Žaunas” ar nolauztiem stiprinājumiem.

Rezultātā nebija jēga to visu apstrādāt ar keramiku. Liekam visu jaunu. Tai skaitā jaunas skrūves paspārņos utt.

Salons ārā. Pirms apstrādēs atjaunots sānu polsterējums
-Durvis un logi ārā
-Paklājs ārā
-Mainām salona detaļas ar nolietojuma pazīmēm
-Matētais shadowline tiek pārlikts uz high gloss shadow line
-Mainām gumijas
-Priekšējais stoikās audums mazliet nāca nost.
-Bagažnieks līdz bleķim izjaukts, iztīrīts, viss pa vietām salikts nav nekādu aplauztu klipšu utt. Ventilācija sakārtota
- Jauni logu tīrītāji un zem tiem nāk nosegs kurš ar laiku sadrūp un laiž mitrumu uz salona filtru
- Jauns vējstikls

Tad pie dzinēja:
- Jauna termomufta
- Visādi citi sīkumi ar nolietojuma pazīmēm. Te nelīdīšu detaļās, vajag sarakstu pie rokas

Novērstas eļļas noplūdes. Pārtaisīta kulise. Pārbūve no SMG uz Manual nebija veikta kvalitatīvi.

Izplūde palika stock. Neviens aftermarket man nepatīk. Tāpēc piekniedēja lielāka diametra uzgaļus.

Vecie lukturi arī vairs nederēja tāpēc tos atjaunoja saglabājot tikai korpusus un jauni miglas lukturi.

Rezultātā centīgais darbonis visu vēl apstrādāja ar keramiku.

Tagad man ir instrukcija kā šim tuvoties, kā vērt durvis, kā mazgāt utt
Ir ļoti daudz bildes no procesa un video , bet nezinu kad abiem būs laiks to savākt kopā. Gan jau drīz.

Bildēt neprotu. Te jau netīrs. Uztaisīšu kādu sesiju vēlāk kad būs perfekti tīrs un kāds ar talantu. Līdz tam beidzot prieks un lomkas pāri lai izbrauktu ar auto kura pulēšana beidzās ar restaurāciju gada garumā.
A man likās ka ir labi tāpat…

i.ibb.co/fvd43m4/20200303-171212.jpg
i.ibb.co/wCK45LZ/20200309-181514.jpg
i.ibb.co/1qYBCjC/20200309-181554.jpg
i.ibb.co/jHdq2tg/Clipboard01.jpg
i.ibb.co/mHQcGVH/Clipboard02.jpg
i.ibb.co/h2ZzY8F/Clipboard011.jpg
i.ibb.co/867JSYt/Clipboard0333.jpg

Deivid
Bet protams tas jau nebūtu mans M3, ja nerādītu raksturu

Pēc pirmajiem 30km pie labas slodzes izgāja spole no ierindas.
Saprotu ka tas normāli pēc tik ilgas stāvēšanas.
Domāju mainīt visas, jo manā laikā neviena nav mainīta un vecums cienīgs, bet vietējie minēja ka tik labas ka oem vairs nevar dabūt un nopirkt labas grūti. Pēc tam regulāri mainīšot. hvz, neticu tam visam. Pagaidam uzlikta lietota oem. Rīt uzklausīšu ko teiks pie Roļa.

Ja ir viedoklis par spoļu maiņu un brendiem būšu pateicīgs. Man liekas ka jāsamaina visas un jaaizmirst pa to.

Šodien vēl Kaspich uzmeta aci un konstatēja ka cilindri mehāniski darbojas ļoti labi, MAF un zondes rādījumi atbilst, bet ir kļūda par droseļu regulāciju. Tāpēc arī man dažreiz uzsākot noraustas. To tad rīt pētisim.

Vēl pēc muftas maiņas un radiatoru tīrīšanas pamanīju ka temperatura turas ap 84 grādiem. Tiešām 2 gadīgs, maz braukts termostats pie vainas? Varbūt ilgā stāvēšana nepatika. Pētisim

Un pilnai laimei škiet ka ģenerators nelādē ka vajag. Te stāv 14.1, te sāk lēkāt 13.7-14.0 , tad brīžiem 14.4-14.5

modjo
Manā skatījumā, gluži normāla ņemšanās, ja pašam auto patīk, un ir doma turpināt braukt.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

Deivid
Rezultāts protams lielisks
Sveši ļaudis arī novērtē.
Taurē, māj, bildē. Tas jau bija aizmirsts

Bet ottreiz es diez vai tam ietu cauri.
Man nelikās ka būs tik daudz sīkumi, bet kad no viena gala sākts darīt kvalitatīvi, tad to procesu vairs nav jēga apturēt un uz kaut ko žmiegties.

Pārdot šo diez vai vairs ir iespējams. Nāksies vien turpināt.

Pēc tam kad sezona aizvadīta ar 330i kuram uzlikts klasisks labi sašaibots LSD man ir liela vilšanās par M3 LSD.
Kad sabloķē ir labi, bet tas notiek ar aizturi. Sanāk uzsākt sānslīdi un tad ķert. Diezgan biedējoši , it īpaši ar R19.
Savulaik biju jau pieradis, bet tagad kad izbaudīts ka to visu var darīt bez panikas, domas mainās.

Gandrīz jau pasūtīju 4.10 attiecību, bet tagad sāku izskatīt versiju pie viena arī nomainīt diferenciāli
Ir mans labs type 188 elements. Tālāk gan nav sanācis pētīt

AF
Runājot par LSD, vnk M3 ir visco, torsenveidigs LSD, diezgan labi priekš trases, bet sudīgi priekš krāniņa staipīšanas.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

Deivid
Yeap, darbībā zināma un jūtama.
Pa trasi nebraucu un ar izslēgtu dsc tas lsd prasa iespringt.
Pēc visa izdarītā būtu stulbi satikt apmali
Tfu tfu tfu

AF
Tad tev jasamaina elementa uz vecā tipa
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Deivid
Izklausās dikti vienkārši. Iedosi recepti kas un kā?

Vintage
Welcome back Deivids, nu krasavčiks tas M tagad.

Ja vēlies smukas bildes, dod man ziņu, kādu dienu varam kaut ko sadomāt. Smile

Deivid
Paldies :super:

AF
Deivid rakstīja:

Izklausās dikti vienkārši. Iedosi recepti kas un kā?
nav tik vienkārši, bet ja vēlas to var izdarīt. Bet tev jāatrod tad tas vecā tipa elements.

Deivid
Kurā reduktorā nāca vecā tipa elements? Man ziemsitim ir no 188 diffa

AF
Tev vajag 210mm no e32/34/24/m3e36evo

Deivid
Super, liels paldies par info!

AF
Elementu ar pusasu flančiem Wink

Odze
AF rakstīja:

Runājot par LSD, vnk M3 ir visco, torsenveidigs LSD, diezgan labi priekš trases, bet sudīgi priekš krāniņa staipīšanas.

Nu hvz par m3 un visco/torsen difu. Stāv man garažā e46m3 rrduktors. Biju atjaucis un tur galīgi nav visco/torsens. Iekšā ļoti nopietns , ja nemaldos 215mm elements ar milzīgām šaibām. Ja pareizi atceros tad kādas 12 vai 14gb bija. Var jau būt ka bija vairāki varainti ko no rūpnīcas uzstādija.

AF
Esot starpiba fl vai pfl , torsenveidigu es nepareizi izteicos, sory, turs visi ir kā two way lsd
Ir vēl šāds , cik saprotu naca uz fl [img]https://images.app.goo.gl/VELntcaPqDzifExy6[/img]

P.s var but arī vnk lsd komponentes ir sadilušas, tapec ir aizture līdz lockam, vajadzetu atjaunot, bet problēma tāda ka nav oem rezerves daļu, jameklē aftermarkets, noteikti nedrīkst izmantot Racingdiffs produkciju, najobs totāls
Mainījis(usi) AF, 12.03.2020 08:32

Atgriezties forumā: