e46.lv

January 13 2026 01:30:14
Navigācija

Reklāma
AMriepas.lv
Gadījuma bilde

e46 cabrio press photos
Onlainā
· Viesi: 27
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

e46.lv salidojums Tūja 5-6.jūlijs 2014
Tēmas apskats
e46.lv » Mūsu auto » Mūsu e46
 Izdrukāt tēmu
AF'a turbovodka coupe
AF
Bildes nav :/

"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

anoance
:super: :super: :super:

RL90
:yo: Tik labs! :super:
Krāsotājs!
BMW E46 Ci '04 daily project
BMW E46 '05 Touring- ex
VW Touran '08 highline family/sievas auto

mazaisarvits
:]

sewo
:super:

BRAGAJEVGEN
:love::super:

hiverty
:naac: perfekti!

AF
Nu tā, šodien izlēmu aizbraukt uz Kūdras taisni pastaipīt krānińu ar citiem drag faniem.
Nu interesanti bija uzskrieties ar Meyera turbo golfu kas tur ir Kings.
Otreiz uzskrējos ar 1200cc moci, neskatoties uz to ka vińš man deva handikapu, pēc 140 vińš mani apsteidza kā mazo, nu nekas, stimuls saregulēt beidzot :D

Atpakał cełā pie Jelgavas meet centrāle - statoila, jeb Cirkuła satikos ar CH um citiem entuziastiem, un te - parādās iespēja atspēlēties pazemojumam, kuru man sniedza M3 e92 kad skrējos ar Savu unīti, nervozi uzpīpēju ar Ch un kad M3 saimnieki devās prom, sapratu ka jāizaicina, tieši sanāca ka veči devās uz Rīgu, tad nu astē un aiziet. Uzskrējāmies uz šosejas, urā pārliecinoši katrā robā garām. Divreiz atstiepām pilnu pulksteni un tad palaidu sportistus prom. Pie olaines luksafora man acīs paverās sarkanā kannińa panelī.... bleeeeec , auksti sviedri , rīb gar acīm - knapi turos lai nesākt raudāt vai pagībt.
Stāvot paklausos motora skańu- viss labi, uzgāzeju virs 2k un lampa nodziest.
Nospriedu, ka beidzot atvērās ellas termostats un ella aizgāja uz cooleru. Nu mierigi no olaines aizbraucu līdz Juglai- garāžai.
Pa cełam uzklačojot ar M3 večiem, paldies, patīkami komplimenti, un nu m3 tomēr ir m3.

Atbraucot uz garage, novēroju, ka tadag tik pie 1500rpm jau nodziest lampa. No sākuma - līmenis ir, fak, panika nedaudz. Atskrūvēju radiātora caurules, fak, radiātors pilns!!!.
Ok nomainu devēju, kamēr to izdaru paiet 10min, pieškilot lampa deg tik tukšgaitā, patrenkājot pelēko vielu, sapratu, ka ella kr pārkarsusi, jo radiātorā tā bija vēsa, bet filtrā kā ūdens, līdz ar to stock sukńa nepietika tik škidru ellu uzcelt.

Nu skaidrs, manas senās aizdomas, ka M3 s50/54 glāzes termostats, kam ir nieka 120k noskrējiens- bija jāizmet jau pašā sākumā, kā to lasīju daudz viet, jo tā esot reāla problēma- termostati ātri beidz savu dzīvi.
Tad nu fiksi nońēmu glāzi
inbox.lv/albums/a/ar4ijs01/18-08-2009/IMG-20170726-014223.sized.jpg?1501026583
Viegli izvilās ārā, viss tik parocīgi.
inbox.lv/albums/a/ar4ijs01/18-08-2009/IMG-20170726-014444.sized.jpg?1501027458 nu un rekur vainīgais činčiks.
Ar rogām saspiedās, bet nu kad pašam jāstrādā, tad nē.

inbox.lv/albums/a/ar4ijs01/18-08-2009/IMG-20170726-014751.sized.jpg?1501027542

Saliku atpakał, pieškiłu un viss ok.
:]

P.s M3 gāja līdzīgi kā Meyera gołārs Wink
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Kesis
Mayera golfs gluži nav ātrākais, kas tur ir. Mk2 Golfs un Ibiza ar 1.9tdi brauc stabilāk un ātrāk.
Ganjau nākamajā otrdienā būs atgriezušies no Polijas un varēs uzlikt uz strīpas, nāks tuvāk, tad redzēs.

AF
Cik liela starpība vińiem ir tām tdiškām kā Meyeram?

Kesis
Ja pareizi sapratu, tad aptuveni 3 korpusus pa prieku iet MK2.

AF
Tad nav interesanti tērēt degvielu.
Nākošreiz jāzvana J.ubraško kas ar e30 turbo un drag radiāļiem, viņam mazāk HP kā man, bet svars un saķere ir labāki, vot būtu batls Smile

mazaisarvits
Labi ka veiksmīgi.. Wink

Rizhijs
Ar E60 M5 varam uztartēt :D

AF
Esmu ar f10m5 skrējies

E60 vēl gausāks , bet var
Mainījis(usi) AF, 26.07.2017 13:35

maize
ļoti interesanti pasekot līdzi un palasīt, bet, nevar nepateikt, ka sarakstīji jau kā romantisko noveli nebeidzamais stāsts ar falkonu priekšgalā:shura:
anyway keep updating
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.

AF
Tu ko, es vakar gandrīz ar sirdi aizgāju

maize
būs tev jāuzdāvina romantiskās sveces, lai vakarā vannā vari nomierināties un samazināt spiedienu :shura::naac:
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.

uldisa
varbūt arī meitenes izsaukt - lai noņem spriedzi?:nail:
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

AF
Paldies, ir sava, pilnīgi apmierināts

Atgriezties forumā: