e46.lv

January 13 2026 02:36:41
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 Individual
Onlainā
· Viesi: 20
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

=My e46 & other my and family BMW=
Tēmas apskats
e46.lv » Mūsu auto » Mūsu e46
 Izdrukāt tēmu
AF'a turbovodka coupe
Mikels
Tieši domāju vai turbovdkas projekts vēl ir dzīvs. Interesanti palasīt un apbrīnoju Tavu pacietību :super: šitādam jebatorijam iet cauri:faceoff: draudzene vēl nav pametusi ? :shura:

modjo
Te arī viss pa vecam. Prieks ka dzīvs:naac:
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

AF
Mikels rakstīja:

Tieši domāju vai turbovdkas projekts vēl ir dzīvs. Interesanti palasīt un apbrīnoju Tavu pacietību :super: šitādam jebatorijam iet cauri:faceoff: draudzene vēl nav pametusi ? :shura:

Paldies. Visām cenšos pievērst pietiekamu laiku, tāpēc arī neatliek momentu forumos drukāt par auto tik bieži.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

AF
5dien uzlīsts uz stenda, un atkal tehniski aspekti neļāva pietuvoties vēlamajam rezultātam. 2.1bar, turbīna arī tuvojas savam Max efektivitātes galam (2.4bar)
Kas liek mest šaubu ēnu, ka rezultāts varētu stipri pārsniegt 900+...
Nu ok, dzīvosim redzēsim.
inbox.lv/albums/a/ar4ijs01/M50b30turbo/IMG-20210820-211944.sized.jpg?1629535475
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

AF
Sēžot Lohdaunā var kaut ko uzrakstīt.
Tad nu jāatzīst , ka mana super doma ar CNC oringiem un sotck blīvi nesuda ilgi neturēja 800+HP, attiecīgi šis risinājums bija jālabo.
Tātad tika izcelts motors, izjaukts bloks, noslīpēta virsma , pie reizes pārbaudītas komponentes vai viss turās ok.
Izslipēts klokenes gals, kuru sajāja atskrūvejies spararats, un spararats atskruvejas 2x jo proringam līkas rokas.

Bloks noslīpēts un pēc mēneša gaidīšanas uzlikta Athena blīve
Paralēli tika sagādāti citi diski, BBS CH , 8.5j un 10j ar labiem ET, biezi un trekni,
inbox.lv/albums/a/ar4ijs01/M50b30turbo/IMG-20211016-114234.sized.jpg?1634921744

Pie reizes tika piestellēts klokenes lasītājs uz kloķeni blokā, lai maisījums būtu precīzs un neatkarīgs no demfera vibrācijām.

Auto salikts gabalā , rūc un brauc. Cerams šogad tikt uz stenda un iepūst vairāk.

modjo
Diski bomba, ja pareizi ET.
Par tādiem toč 5-6 sotus nebūtu žēl. Pa cik ieķēri?

AF
1.1 :|

modjo
Tā pie sevis padomāju, 1K, ja Et pateizi:naac:
Pārsvarā mocās ar piečuku diskiem.
ET tev kādi?

AF
8.5j et35 ( + 14mm flanči)
10j et40

modjo
Šitie labi, iznesumi pareizie. Ja nav kocannije, arī paku nebūtu žēl:super:
Izdomāsi pārdot, dod ziņu, mazums man nebūs vairs X:D

AF
Sagādāts teju jauns LSD reduktors , 3.07 attiecību, garāku kā līdz šim (3.38) no Rigadiff. Vāka kodu neprasiet, to var atrast BMW katalogā.
inbox.lv/albums/a/ar4ijs01/M50b30turbo/IMG-20211026-WA0028.sized.jpg?1635704802
inbox.lv/albums/a/ar4ijs01/M50b30turbo/IMG-20211026-WA0034.sized.jpg?1635705066
inbox.lv/albums/a/ar4ijs01/M50b30turbo/IMG-20211027-201954.sized.jpg?1635705104
Šodien filmējoties Vlasova video rullītī tika uzbraukts 100-200 randomā
inbox.lv/albums/a/ar4ijs01/M50b30turbo/Screenshot-20211031-135317.sized.png?1635705162
Ar stock salonu, basu kasti un divatā.
Šobrīd sanāk faktiski 2 vietā LV , ka atmest to draga audi s2 bez skates (5.02) , pagaidām piekāpjoties McLaren 720 Spider (4.54)

Video būs pēc divām nedēļām
Iespējams uz to laiku sanāks iepūst vēl.

takeshi
bomba. Shock

Deivid
:super:
Diffu ta ari nepaspeju uzlikt. Pardevu ziemsiti. Lai tev labi kalpo drink

AF
Paldies, kalpo jau labi, tik feini sakrita attiecība, tā kā rezultātam ir arī tavs nopelns!

AF

506k
Respekt vecīt!
Turies! :yo:
Be Me With:alco:

gpower
:super:

steinmanisk
Forši! Ļoti patika video. Tavs projekts un uzņēmība ir vienkārši kaut kas unikāls. :yo:

defekc
Ļoti labi :jack:

gribēju atkratīties no savas vecās kupejas, lai neaizņem vietu garažā, bet noskatoties video, atkal gribās saķīlēt to kartingu Smile

modjo
Noskatījos jotūbe Vlasova rullīti. Šķiet auto visai gatavs un arī braucams. Bija interesanti:super:

Atgriezties forumā: