e46.lv

December 12 2025 18:47:08
Navigācija

Reklāma
AMriepas.lv
Gadījuma bilde

e46 sedan press photos
Onlainā
· Viesi: 14
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

e46 Jelgava
Tēmas apskats
e46.lv » Mūsu auto » Citi mūsu BMW
 Izdrukāt tēmu
Stalkera X5
Spelmanis
šrotā tās trubas pa 5eur met pakaļ. pati tā reika stabili turās? nevibrē? jo man bija tā ka viņam nebija pieskruveta un vibrēja, lidz ar to lauza tās trubiņas.

stalker
Reika kā piemetināta pie bloka. Pieskrūvēju no sirds. Varbūt vaidzēja sākumā trubas savilkt un pēc tam pašu reiku pie bloka skrūvēt?
29555218

stalker
Sveiki. Vakar nomainīju vienu trubiņu kas pieiet pie otrās sprauslas, Itkā vairāk nav mitrs. Bet pirms tam bija dīvaini. Citreiz varēja redzēt mitrumu pie reikas a citreiz nebija. Aizdomas uz mikro plaisu. Labāk es nebūtu viņu tīrījis ar to ultroskaņu!!! Pie reizes pārbaudīju sūkņa spiediena devēju inbox.lv/albums/s/sust/Bmw-x5-sprauslas/20170814-131604.sized.jpg?1502774943 ............. Kads jau bija nokniebis filtru pirms manīm.
29555218

stalker
Kā jau agrāk rakstīju ka 5 sprauslas bija restaurētas un viena jauna. Tā kā iepriekš sestajam cilindram bija kompensācija uz +1,7, izlēmu jauno sprauslu ielikt sestajā cilindrā. Un te ir rezultāts inbox.lv/albums/s/sust/Bmw-x5-sprauslas/20170814-210336.sized.jpg?1502775548
Jaunā sprausla nebija pārbaudīta. Pārējās sprauslas aizgāja mīnusos??? Dzinēja klakšķis pamazām palika mazāks, jauda palielinājās, degvielas patēriņš palika pa 1,8 litriem lielāks (pat arī braucot pa trassi uz 100km/h ir 9,5)

Mainījis(usi) stalker, 15.08.2017 09:05
29555218

stalker
Vel pēc remonta esmu pamanījis ka pirmā sprausla minimāli paliek mitra tajā pārejā kur pieiet degvielas truba. Mitrs no sprauslas puses. To pēc kāda laika ņemšu ārā un vedīsu uz distehniku. Pre suply spiediens palika nedaudz labāks bet vienalga nepietiekams. Vakar nomainīju citu bosch 044 sūkni, rezultāts nekāds. Pie slodzes kikdaunā uz pāris sekundēm krīt līdz 3.38bar (pēc INPA). Turpinot ieskrējienu stabilizējas uz 3,75bar. Ko darīt? Likt lielāku degvielas trubu līdz sūknim?
29555218

AF
Jāmēgina uzlikt cits pretspiediena vārsts kas ir uz abratkas, iespējams tavs vairs netur 3.5 bar
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

modjo
Tiešām pamācošs dīzeĺstāsts. Lai izdodasdoma
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

stalker
Paldies par padomu. Pamēģināšu uzlikt OEM atpakaļ. Kautgan kad liku 2 OEM sūkņus spiediens nekrita, tikai pēc 10 min viens sūknis klemmeja, jo degvielas trūkuma dēĺ viņam nebija dzese.
29555218

Atgriezties forumā: