e46.lv

January 25 2025 17:56:43
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 coupe press photos
Onlainā
· Viesi: 29
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,635
· Jauns lietotājs: EgilsZh
Random user photo

e46 335 biturbo ❤️
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Virsbūve, stikli, lukturi
 Izdrukāt tēmu
Priekšējie spārni TW vs OEM or IT
SAULE
Izmeklējos un līdzīgu tēmu neatradu, tad nu izdomāju uztaisīt.

Tad kā teikt tautas vārdiem manas automašīnas spārnā ir iemeties imigrants ko sauc "ruslans" un saprotu ka nav jēgas viņu mēģināt izpucēt ārā, tad ir doma nopirkt jaunu spārnu un nokrāsot.

Tikai kādu lai pērk ?! Labāk pirkt Taivānas vai Itāļu ražojumu un nocinkot nokrāsot !? Bet vai tas nesāks rūsēt pēc mēneša jau ?

Un kā ir ar Oem no citas mašīnas bez redzamas rūsas ? Kurš labāks vai sliktāks ?

chaboska
Vislabāk domāji atrodi oem spārnu bez ruslana un pārkrāso Wink

EdzuksE
Tieši tā, viennozīmīgi orğinālu :super:

Gedis
Labāk jau oriģinālu jo Taivānu nevarēsi smuki salaist ar linijām.

SAULE
Skaidrs, pagaidām atliek meklēt orģinālu perfektā stāvoklī Smile

Stachels
manam auto arī abos spārnos bija rūsa.
meklēju oem, bet reāli bez rūsas nevar atrast.
dabūju vienu oem ar nelieliem rūsas punktiņiem, otru paņēmu taivānas.
Taivānas pirms krāsošanas vajadzēja pielabot, lai viss smuki derētu.
Tgd abi sakrāsoti un jau pusgadu braucu. pagaidām defektus neredzu nevienam.
Bet abiem krāsoja arī iekšpuses un iesmērēja kko līdzīgu hermētiķim, vietās, kur parasti paspārnes rīvējas, kā arī pirms likšanas izpūsts ar pretkorozijas līdzekli.
laiks rādīs un tad varēšu kko izsecināt, bet parasti šrotos par oem spārnu ar kvai ar nelieliem defektiem prasa pat līdz 70e, bet taivānas man maksāja 25e.
Nu kkā tāSmile
p.s. nu protams es nepirku oem par 70e:D
Mainījis(usi) Stachels, 04.02.2017 00:16

Vilciens
Domāju, ka atrast sterilu OEM spārnu ir samērā nereāli. Sev esmu uzlicis Taivānas spārnus un nekādas problēmas. Kā arī darbā ļoti daudziem esam likuši virsū Taivānas spārnus, visu var normāli salikt pa vietām. No iekšas parasti izpūšam ar vasku vai kādu bitumu. Domāju, ka tūres ilgāk nekā OEM spārns, kurš jau ir bijis sācis rūsēt.

AF
chaboska rakstīja:

Vislabāk domāji atrodi oem spārnu bez ruslana un pārkrāso Wink

Esmu tā vairākas reizes darījis, supūst tāpat.
Nekad vairs nepirkšu vecus spārnus, vai nu sterils oem -kas nav reāli, vai taivānietis, kam nav ne vainas.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

Aldzh
Varbūt netrāpīšu pareizajā topic'ā, bet vai touring spārni der sedaniem?

proTEST
Der

modjo
Varbūt kādam M3 spārnus no UK izsoles:
https://m.ebay.co...SwIIha3iLD
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

brasulis
Sveiki, lieta tāda, kā jau daudzumam, arī man ir pienākusi kārta mainīt spārnus. Jautājums sekojošs, vai kāds ir interesējies par stiklašķiedras spārniem un apskati? Vai šis divas lietas ir apvienojamas?

Riha123
Ir vēl viens variants, pat ļoti labs,kaut cenā arī ir dārgāks,tie ir stiklašķiedras m3 spārni

brasulis
Nu, es personīgi neliktu uz parasto, m3 spārnus, tad aizmugurē arī jātaisa un tad jau labāk m3 iecelt un viss būs.
Tiešām tēma ir akteuāla, nezinu vai bleķa vai šķiedras.
Negribētos sakrāsot un apskati nevar iziet.

ervuha
Man šķiedras spārni žigulim stāvēja, kuram bleķa alternatīvas bija grūtāk dabūt. Bet šeit, kur e46tajam cinkota ķīna maksā 20-30eur (izņēmums fl kupeja) neredzu jēgu čakarēties meklējot šķiedru un bonusā vēl lauzot galvu par TA.

AF
brasulis rakstīja:

Sveiki, lieta tāda, kā jau daudzumam, arī man ir pienākusi kārta mainīt spārnus. Jautājums sekojošs, vai kāds ir interesējies par stiklašķiedras spārniem un apskati? Vai šis divas lietas ir apvienojamas?

Plikus stiklašķiedras spārnus nevar, TA neiziet.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

brasulis
Paldies AF'am un Ervuha par atbildēm. Tagad viss ir skaidrs.

Tuncis
Ir kāds pircis FL e46 sed/tour spārnus Divi Auto? Taivāna, Gordon ražojums.
Nav galīgi šķībi, greizi? Gribēju pirkt Polcar spārnus Renoksā, bet tur noliktavā tukšums un nav ar zināms, kad būs.

Ryan
Pirku autojok taiwanas "cinkotos" 35einari, viss taisni, smuki, stūris ar stūri saiet kopā, tikai pirms likšanas no iekšpuses apstrādāju.

Tuncis
Kur pirki? Cik skatos visur tukšums, pat Intercaram nav.

Atgriezties forumā: