e46.lv

December 12 2025 17:09:14
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde
Cabrio M Package
Cabrio M Package
e46 studio photos
Onlainā
· Viesi: 10
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

e46.lv salidojums Tūja 5-6.jūlijs 2014
Tēmas apskats
e46.lv » Mūsu auto » Citi mūsu BMW
 Izdrukāt tēmu
Jenchs e82 1er 120d
jenchs
Joprojām viss ir slikti, šāles arī apjātas un bloks sačakarēts. Būs otrais piegājiens dzinēja remontam. Smile
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu ŠEIT un AJmotorsports.lv oficiālajā mājas lapā
PM vai 2237[sešiviensseši]7

www.ajmotorsports.lv
modjo
Jbk. Tie dīzeĺi ir reāla naudas kapsētaSad
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

jenchs
Mans pēdējais dīzelis, kad salikšu sieviņai būs labi, bet pats meklēšu bendzīna dzinēja auto Smile
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu ŠEIT un AJmotorsports.lv oficiālajā mājas lapā

www.ajmotorsports.lv
uldisa
ar N sērijas benzīna dzinējiem būs vēl lielākas problēmas....Wink tapēc jāmaina zīmols, ja negribi dieseli...
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

AF
Šo gadu dīzełmotori labi ir tikai pežo

Turpināsim šo sarunu? :D
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

AF
modjo rakstīja:

Jbk. Tie dīzeĺi ir reāla naudas kapsētaSad
es zvēru modri, vēl reiz sāksi savu dīzełu un ET demogogiju es ielikšu tevi karantīnā uz nedēłu
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

jenchs
uldisa rakstīja:

ar N sērijas benzīna dzinējiem būs vēl lielākas problēmas....Wink tapēc jāmaina zīmols, ja negribi dieseli...

Es jau runāju par S sērijas dzinējiem. :emo:

www.ajmotorsports.lv
modjo
AFu pašu nobānot par lekšanos. Te ir tehnisks saits, viedokli par tēmu var paust neierobežotā apjomā. Kàrtības rullis netiek pàrkàptsWink
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

jenchs
Dzinēju šodien pasūtīju,

Iesaku šrotu Mārupē BMparts.lv, speciāli sūtīs auto, varēšu izbraukt pārbaudīt dzinēju utt.
Mēneša laikā būs klāt, tad jau tālāk būs atskaitīte.

www.ajmotorsports.lv
arturs007
Cik tad auto nobraukums, ka noklājās dzinējs?

jenchs
243k bija, oriģināls. bet tur pirms tam bija mainīts eļļas sūknis un ķēde kkad bija plīsusi sūknim un kkāda brīdi nav bijusi eļļošana, tāpēc ar laiku aprāva šāles. ja būtu laicīgi viss mainīts tad tādu problēmu nebūtu, tas skaidrs.

www.ajmotorsports.lv
jenchs
šo topiku var dzēst ārā, auto pārdots.

www.ajmotorsports.lv
Atgriezties forumā: