e46.lv

June 23 2025 21:38:50
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 touring press photos
Onlainā
· Viesi: 16
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

Bobkov's e46
Tēmas apskats
e46.lv » Mūsu auto » Mūsu e46
 Izdrukāt tēmu
Sewo
sewo
Sveiki , taka laiks bija škirties no mana lolota e30 ar sirds sapem pardevu . Iemesli bija daudz jo katru gadu naca jauna rusa , detalas tirgojas visas nolietotas , un par kosmosu . Ikdienas auto?bija golf 4 kurs ari bija apnicis . Ta abus pardodot tiku pie sava e46 320d 2002gada . Problemas pardodot abus auto nepazuda , jo perkot so auto no vacijas ar mazu nobraukumu pa dargu ciparu nopirku miskasti tehniskaja zina . Perkot auto konstateju kad ir sajuga nodilums tas ta 250e nolaida (ok) dzenam uz astra centru sledzam pie kompja utt . Musu latvijas atistitais mehaniku limenis auto centra pateica kad amisi aizmugure , ellas noplude , un divas bukses , kvelsvecu relejs . Vizuali smuks nesapuvis un cipa tehniski labs kapec ne .
Mainitas detalas.
1.spararats ar sajugu kurvi + izpiedej cilindru
2. 1 sprausla jauna
3.amisi
4. Bremzu diski
5. Sailenbloki
6.kvelsvecu relejs +kvelsveces
7.ezis peckai
8.kartera ventelacija + vaka blives
9. Kondicioniera rullis +siksna
10.egr atslegsana utt .

Extras nau daudz xenon , kruiz , multi sture , pusadas recaro , luka, bet tas ta . Salons loti tikama stavokli ir nopirkts jauns m klokis , jauni gumijas paklaji . Vel daramas lietas sturi parsut , un nopirkt android magnetoli .
Vizuali smuks ar orginalo krasojumu sur tur pa skrapejumam ir bet pa vasaru tiks izlabots .
Plani nakam menes tikt pie r18 un visadus sikumus darit . Auto nakotne bus laba jo esmu pedants un nau man zel teret naudu masinas . Sory par gramatiku .
E30

bildites.lv/images/zchy1app5ejwnjfhc0jm/9661/thumbnail.jpg
E46
bildites.lv/images/uss882wa/55601/thumbnail.jpg
bildites.lv/images/e4qp5pmx/55601/thumbnail.jpg

bildites.lv/images/khktffdq/55601/thumbnail.jpg
bildites.lv/images/kx93s8ua/55601/thumbnail.jpg

modjo
Kas ir Astra centrs? Nau, atvainojos, nav par tàdu dzirdēts.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

ervuha
Kā ir pēc e30 un Golfa pārsēsties uz e46? Kas patīk, nepatīk? Pats e46 vienkāršs un zolīds. Kā jau pats minēji, citi diski un normāls maģis rezultātā veidos glītu kopskatu. Veiksmi!

sewo
Astras centrs ir uz darzciema ielas starp mebelu namu un go planet itka auto centrs , bija uzticiba bet laikam vajadzeja bmw.centru dzit . Ja konforts un ekonomija ir viss apmierina , tik ar e30 bija intresantak ka jau huligans , un protams golfs nestav ne tuvu :lol:

modjo
Man ir bijis E21, E30, sencim E36, no visiem šiem E46 patīk vislabāk. E90 arī izbrāķēju. Kaut kàds šaurs tas salons. Vienkārši jaunāks:lol:

uldisa
Nu par E90 piekritīšu, šaurs, ciets un neērts....F30 patīkami pārsteidza...
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

ruuudis
Piekrītu, mammai ir f30 un tā jau ir kārtīga mašīna salīdzinot ar e90 Smile

modjo
Cik mēģināti F10 arī nav peļams, bet tur tie motori vairāki B30. Labāk protams cirst ar vairāk ponijiem:naac:
Vienīgi apgrieziena rādiuss un govība kā jau piečukam:D

ruuudis
sencim f10 ir, tas man ļoti patīk Smile viss kā vajag lai komfortabli brauktu un varētu pieklājīgi kādu apdzīt :super:

sewo
Sveiki laiks domat par vasaras diskiem . Plans ir pirkt Classic RS Silver 17x7.5J ET: 35 bbs replic . Lielakais jautàjums kada vinam ir kvalitate nenolocisu atri ?

Majas lapa .

http://tuner.lv/d...17-sudraba

INFINITE
1. "Pārdod diskus" topikā tirgojas oriģināli(vismaz tā rakstīts) BBS RC040 diski praktiski par to pašu cenu un arī 7.5j, vienīgi Et cits.
2. Tas jautājums par tiem ķīniešu diskiem nekad pie atbildes nav ticis. OEM fani teiks, ka slikti bet daži kuriem tādi stāv uz auto atkal aizstāvēs.
Es vispirms aizbrauktu apskatīties tos oriģinālos. :cafe:

jaunais
Ir ķīniešu r18 diski. Nekāda vaina.
Esmu paspējis jau vienu disku pret apmali nesmuki uzsist, bet tehniski diskiem nekas nenotika.
Sūtīju tepat no leišiem - https://beriva.lt...ratlankiai

sewo
Sveiki , beidzot esmu ticis pie vasaras diskiem r18 (Replica) izvelejos jo labi izskatas + kad jauni , un cena ciesama . Gala rezultats loti tikams .:super:

www.bildites.lv/images/j7hpv559/61550/thumbnail.jpg

www.bildites.lv/images/6gtxecaq/61550/thumbnail.jpg

www.bildites.lv/images/f3cs2gfs/61550/thumbnail.jpg

okayer
Kādi parametri diskiem?

sewo
8j et 33 riepas 225/40/18
9j et 35 riepas 235/35/18

Izvele pec disku kalkulatora .

www.bildites.lv/images/9hqwpamt/61619/thumbnail.jpg
Mainījis(usi) sewo, 10.05.2017 19:05

bushish
Izskatās jau labi :super: Spaiņkrāsas unīšu mafija :yo:

sewo
Pld . :D nakamais ceru kad kkad tiksu pie m pack

Vintage
Es laikam esmu baigais heiteris, bet man liekas ka tie melnie replikāņu bbs kaut kā nepiestāv kūtij, es par to naudu noteikti būtu ņēmis kādus lietotus OEM, bet nu ko es te. :D

M-Paku spainim atrast būs viegli, nebūs pat jāved krāsot. :naac:

sewo
Kritika nenak pa skadi .:lol: . Bet ta esmu 100% parliecinats kad sie diski man ir istie Smile

Titijs
Diski ļoti labi.
Pa manam gribētos centrus citā krāsā, melns kaut kā ne tā

Atgriezties forumā: