e46.lv

June 23 2025 22:00:22
Navigācija

Reklāma
turbita.lv turbīnu apkope un remonts liepaja.
Gadījuma bilde

e46 coupe press photos
Onlainā
· Viesi: 11
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

E46
Tēmas apskats
e46.lv » Mūsu auto » Mūsu e46
 Izdrukāt tēmu
renatz e46 Msportpaket
renatz
Degvielas barošanas sistemu velos parbaudīt lai iegūtu maksimālu rezultātu.
Lūk lietotāja labaiss e46 tikai tīri ar čipu.Es vel planoju taisno izplūdi un egr delete kit
www.bildites.lv/images/lz9aqxgniv3cspxbahx3.jpg

modjo
Labaiss arī bija taisnā izplūde, ja nemaldos tepat Jelgavā taisīta:cafe:
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

AF
Tikai ņem vērā ka attēlā nav īstā griezes līkne, bet gan riteņu ātrums
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

renatz
Paldies,ņemšu verā,velejos cilvekam skaitļus paradit.

AF
Skaitļi ir viens, lielu lomu spēlē līkne.
Dizelim samērā vienkārši iegūt lielus skaitļus sakruķījot visu tad kad ir top grieze.l, jeb vidus RPM, bet tāpat tam garām iest auto, kam būs pat drusku mazāk HP bet RPM galā.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

erx
kas tieshi nepatika febi demferim?vibreja>
kad ber tad per!

renatz
Tas ka viņš grab un noslapejot nočikst un nograb.Neiesaku nevienam tādu

Officer
Man tieši tāda pati pieredze ar Febi demferi. :thumbsdown:

renatz
inbox.lv/albums/r/renats1337/E46/D5D36DE9-F9A6-4A17-9D2E-59AE821E29A7.sized.jpeg
inbox.lv/albums/r/renats1337/E46/B2388862-A037-4001-B9C2-6A245DCD3F73.sized.jpeg
inbox.lv/albums/r/renats1337/E46/E3822C23-76DA-4E98-8883-FAD8906102DE.sized.jpeg
Sen nekas nav rakstīts.
Viss sakās ar to ka priekš kaut kas sāka baigi švirkstēt un žvadzinat.Domaju ka udens suknim laiks ir pienacis.Noņemam sukni,nebija tik slikts,bet bija palielinata brivkustiba un gultnis gaja uz beigam.Uzliku HEPU.Liekot kopā tomer izradijas termomufta.
Nakamais.Pec sniegiem dodot virsu S režīma ar 5robu sāka grabet raustities mašina.Pec internet diagnostikas hidromufta karba.Ok vedam uz Jaunpili pie Aigara Z,lai izdara ko lietas labā.Beigas nonacam lidz tam ka japastiprina kārba un hidromufta.Hidromufta šis tas no e53 x5 un un robiem uz priekšu par divam paketēm vairāk lidz ar to meistars saka ka 600nm ir jātur brīvi.Protams viss atkarigs no reguletaja.Pec karbas remonts sledzas perfekti.Pie reizes motoram tika
Nomainita eļļa atkal XADO,jo šiem dzinejiem patik viņa.
Nakamie remonti.Termomufta un demferis.Un tad jau sekos skate.

renatz
Salam.Meklēju cilvēku,kas nodarbojas ar automatisko karbu softiem.
Interesē tieši paatrinat GM5l40e darbību,parnesumu parslegšanu utt.
Esmu atradis patreiz vienu krievu kam viss ir procesa stadija,ir jau gatavi pirmie softi,bet meklēju cilvēku kas varetu izdarit šo procesu LV,LT,Est valstīs,kam ir gatavs softs jau.Katra informacija būs noderīga.Paldies

AF
Tā kārba šā vai tā vadās pēc ecu parametriem, ja tev softs ir uztaisīts tizli, tad arī kārba strādās tizli, piemēram ja grieze sadalīta nepareizi, tad arī kārba ilgi vilks to momentu līdz attiecīgajam punktam kad pārslēgties.
Ja tev ir sūdīgs ecu softs, tad kārbu nemaz nav jēga aiztikt.

No pieredzes, cik daudz tādu ir čipotu, automāts pēc adaptæcijas strādā tiešām raiti un bez aizķeršanās, ja protams nav pusbeigts.

renatz
Atkal šis tas sadarīts.Pec katra remonta mašinas tehniskais stāvoklis paliek ar vien perfekts,tuvu ideālam.
Šoreiz tika uzlikts jauns Corteco priekšējais demferis ar jaunam skrūvēm un jauna termomufta HELLA.Dārgi izmaksāja,bet toties tagad no priekšas stāvot dzineju un praktiski nevar dzirdet.
Ar šim detaļam praktiski motoram ir samainits pilnigi VISS.
Palika lielo apkopi uztaisit,noverst kaut kadas minimālas eļļas noplūdes un pie reizes sīkumus nomainit,kas varetu no vecuma but nelietojami.
Pec ši remonta,laikam būs jāizmanto ceškas tdeškas tuningu .Jaliek brivrumba ģeneratoram,jo noslapejot pie ģeneratora nočīkst siksna.Nav svarigi 2.0d vai 3.0d abiem pec jauna Denfera uzlikšanas nočikst siksna.Ja kads zin ka noverst šo problemu vai zin brivrumba kodu,lūdzu padalaties.
inbox.lv/albums/r/renats1337/E46/944FFE62-708B-445A-BA08-0E47FE584EB1.sized.jpeg
inbox.lv/albums/r/renats1337/E46/7F25155E-6DEE-45A2-8DB8-2FF3B0454E40.sized.jpeg
inbox.lv/albums/r/renats1337/E46/5AD9896C-5308-4B3B-B884-B7435258F2A8.sized.jpeg
Nakamais ir TA.Ir mērķis iziet bez neviena aizrādījuma,tapec pirms TA tiks visi sīkumi novērsti un sagatavots apskatei

Uz vasaras beigam auto bus iespejams iegādāties,lidz tam laikam noteikti vel daudz kad tik uzlabots un samainīts

AF
Šitiem ir tāds niķis ka nočīkst, variants ir attaukot visus celiņus un rullus, un otrs sapūst ar spec aerosolu kurš novērš rullu čīkstēšanu, manīts dažādās auto bodēs

renatz
Tika izieta TA,protams kad bez aizradijumiem.Uz apskati nomainiju priekšejos bremžu klučus,xenona limeņa deveju+jauna OEM atsaite,stabilizatora atsaites abas,stab stieņa bukses,jauni numura apgaismojuma stikliņi,pievilkta rocene,noreguletas lampas.
inbox.lv/albums/r/renats1337/E46/68DB481B-2817-43F4-91A9-E8C21D1D89AB.sized.jpeg
inbox.lv/albums/r/renats1337/E46/9C50BA5E-A557-4FC1-B09F-5BA58A0D3638.sized.jpeg
inbox.lv/albums/r/renats1337/E46/D1DF1E84-9D82-40C0-93DC-CDDCE8388C82.sized.jpeg
inbox.lv/albums/r/renats1337/E46/462E85AF-3969-48BA-819C-B58DD85D09DA.sized.jpeg
inbox.lv/albums/r/renats1337/E46/967C4D67-ADF2-4DE7-ADBF-390A7C036558.sized.jpeg
Kapec tik lielas atgazes neprasiet man:D
inbox.lv/albums/r/renats1337/E46/3F6E8104-ACCF-4500-8991-1A168617F321.sized.jpeg

Ir pienacis laiks atvadities no ši auto un ir iespeja iegadaties
Velos pardot tikai e46.lv lietotajam kas talak turpinas mašina padarit vel perfektaku.Ir sataisits pilnigi viss kas bija vajadzigs un nevajadzigs.Ieguldits gada laika vairak ka 3000euro.Vairak nav ko remontet.Lidz nak ziemas riepas.Nobraukums 300k km.Esmu otrais saimnieks mašinai.Pirmais Latvijā. Grida labs bez nevienas rusas,piekare klusums,motors un karba darbojas nevainojami.Salons ari zolids izņemot šofera kreslu bik padilis.
Virsbuve rusa ļoti maz.Viss taisams.
Cena 5000 bet nopietns pircejs piedava savu un ta var but pavisam cita.

modjo
Mārketinga meistar, kurš pirks to auto, ja bija jāiegulda trīs pakas?:cafe:
Lieka info:mhihi:
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

INFINITE
Nu e46 jau arī preventīviem nolūkiem 3k eur iegrūst ir viegli. Jautājums tikai cik daudzi to darītu šajā banānu republikā. :shura:

renatz
Uzturu mašinu kā pienakas,lidz ar to nakamajam saimniekam nebus neparko uztraukties

sewo
3000e ieguldīts ir ok cipars vsm zināms kad visas dilstošās detaļas ir samainītas un redzot topika tas viss ir pierādāms. Lai veicās tirgošanā :super:

Vintage
Es savējā iegrūdu 5k, otreiz to nekad nedarītu, e46 nav to vērts nevienā acī! :aiwa:

renatz
E46 pretojas :lol: Šodien no rīta izdomaja ka jaieplist stures pastiprinataja gumijas atpludes truba un karbai ieliekot D aukstai stav uz vietas.Negrib lai pardodu :lol:
Tuvakaja laika viss tiks salabots un laikam bus kulšanas sezonas beigam janoskaņojas pardošanai:]

Atgriezties forumā: