Navigācija
Reklāma
Gadījuma bilde
Onlainā
Random user photo
Tēmas apskats
|
b0xyy's e36
|
|
| INFINITE |
Publicēts 15.09.2017 15:32
|
|
Offline Ieraksti: 372 Reģistrējies: 15.04.2016 Dzīvesvieta: V-pils Brauc ar: Estoril Blue 330Ci |
Žurkai spoguļa stiklu noņemt ir viegli... Laikam bija līdz galam uz iekšpusi(uz sevi) jānoregulē spogulis un tad aiz ārējās malas vnk aizbāz pirkstus un norauj uzmanīgi no klipša. Stikls ir piesprausts pie spoguļa korpusa kā Lego. |
|
|
|
| modjo |
Publicēts 15.09.2017 18:04
|
|
Offline Ieraksti: 12185 Reģistrējies: 30.01.2012 Dzīvesvieta: Detroita Brauc ar: E46 330 XI (E98 +LPG), 320 I, S80 3.2 (E98 +LPG) |
Sorry, žurkas vienīgās no 3ser nekad nav patikušas. Tiešām nebija nekas sakarīgs no E46 par līdzīgu naudu paņemams. Bildēs jau smuki. Labāk jau ir, ja jāuzvēlas nop*steni vai vecāku auto, arī ņemtu vecāku. Kā ar rùsu sastāv? Lai labi ripo un braukt ur prieks. ![]() |
|
|
|
| b0xyy |
Publicēts 15.09.2017 18:42
|
|
Offline Ieraksti: 75 Reģistrējies: 19.08.2017 Dzīvesvieta: Rīga |
Paldies par ieteikumiem un visu pārējo, ielikšu dažas bildes no salona un durvīm Modjo- rūsas vispār nav, apakša ir piķota, sliekšņi galīgi svaigi.. Šeit bildes no durvīm un salona- https://m.imgur.c... @Zocs, ir tāds, bet laikam tad beigts.. Šeit kkāds video apm kā izskatās. https://imgur.com... Edit: Video neiet, lkm.. Vismaz man.. Liekot atpakaļgaidā slēdzis berzējas pret malu, tāpēc āda beigta. Pasūtiju no ebay ļevo kaut kādu ādu kopā ar rocenes ādu, ja būs sūds, vai ātri novelkāsies, likšu atpakaļ veco.. Neko daudz īpaši negaidu no 20e. Bilde: https://imgur.com... |
|
|
|
| INFINITE |
Publicēts 15.09.2017 18:48
|
|
Offline Ieraksti: 372 Reģistrējies: 15.04.2016 Dzīvesvieta: V-pils Brauc ar: Estoril Blue 330Ci |
Nu vispār tur ir gan rūsa un esmu gatavs derēt, ka tā rūsējusī durve pēc nākamās ziemas būs arī ārpusē ar ruslanu ![]() Bet nu tā ir ar tiem e36. Metina, krāso, brauc, pārdod, pēc tam nākamais īpašnieks atkal krāso, brauc, pārdod. |
|
|
|
| b0xyy |
Publicēts 15.09.2017 19:01
|
|
Ir bik uz vienām durvīm, jā. Un visticamāk, ka turēšu garažā, tii hz cik daudz tas mainīs.. |
|
|
|
| modjo |
Publicēts 15.09.2017 19:03
|
|
Offline Ieraksti: 12185 Reģistrējies: 30.01.2012 Dzīvesvieta: Detroita Brauc ar: E46 330 XI (E98 +LPG), 320 I, S80 3.2 (E98 +LPG) |
Uk tàs ādas parasti normālas. Pats pirms gada babajā ņēmu. Ir ![]() Man vairāki čomi no e36 atkratījās, kad reāli apnika cīnīties ar ruslanu. Vairāk rūsē tikai veci opeĺi. Diemžēl ![]() Nerūsējušu E46 gan vēl var atrast, pat pirmslifta, FL rūsē pat trakāk kā PFL. Hvz
![]() |
|
|
|
| b0xyy |
Publicēts 15.09.2017 19:18
|
|
Tad redzēs. Būs tik jāgrūž iekšā naudu tad..![]() |
|
|
|
| modjo |
Publicēts 15.09.2017 19:27
|
|
Nevajag grūzt, ja vien netaisies vairākus gadus braukt. Es savu pirku trīs gadu ekonomiskam variantam cik bija naudas, braucu jau gandrīz septiņus gadus, un joprojām kaifoju ![]() Mācēja tomēr kādreiz BMW labus auto taisīt
![]() |
|
|
|
| b0xyy |
Publicēts 15.09.2017 20:16
|
|
nuu, cerams, ka varēšu paturēt ļoti ilgi.. mašīna vizuāli vnk 10/10, biju sīkajam bračkam pakaļ uz bērnudārzu un visas mučiņas gāja garām un noskatījās... iet ar priekš pirmās mašīnas normāli, tkā ceru, ka ilgi būs manā īpašumā. |
|
|
|
| modjo |
Publicēts 15.09.2017 20:24
|
|
Cik bračkam gadu. Bmw vismaz māk izrunàt? Brauc ar prātu, lai nepapildinàtu statistiku
![]() |
|
|
|
| b0xyy |
Publicēts 15.09.2017 20:28
|
|
sīkajam 6. jau nevarēja sagaidīt, kad braukšu ar behu pakaļ. izgājām no bērnudārza un priekšā netīra, izjāta vecā, piektā beha, sīkajam pleci nošļuka- ''šitais tas bembis?'' ![]() Statistiku nepapildināšu, nav ne mazākās gribas jāt šito žurku, izņemot uz kāda dīķīša pa ziemu, bet tā jau nav vairs jāšana.. |
|
|
|
| Ryan |
Publicēts 15.09.2017 20:29
|
|
Offline Ieraksti: 131 Reģistrējies: 14.07.2014 Dzīvesvieta: Rīga- Talsi Brauc ar: 320d touring |
Njā,tā jau ir smaga jāšana ![]() |
|
|
|
| modjo |
Publicēts 15.09.2017 20:35
|
|
Nekad neaizmirsīšu sajūtu, kad nopirku savu E30. Noliku garāźā. No rīta pamostos, un mans autiņš stàv garāžā![]() Laba sajūta. 20 gadi pagājuši, bet izjūtas kā vakardien. Kaut kas līdzīgs katru rītu ieraugot savu E46. Uz tām jaunajām sērijveida automašīnām kaut kā spalvas nesaceļās vairs tā
![]() |
|
|
|
| b0xyy |
Publicēts 15.09.2017 20:39
|
|
modjo rakstīja: Nekad neaizmirsīšu sajūtu, kad nopirku savu E30. Noliku garāźā. No rīta pamostos, un mans autiņš stàv garāžā ![]() Laba sajūta. 20 gadi pagājuši, bet izjūtas kā vakardien. Kaut kas līdzīgs katru rītu ieraugot savu E46. Uz tām jaunajām sērijveida automašīnām kaut kā spalvas nesaceļās vairs tā ![]() haha, pilnīgi tas pats pirmā diena vēl tā, neticas ka nopirkta, naktī aizmigt nevar, moš jau kāds aizdzinis, moš riepas jau noskrūvētas, ktgan izdzinu ģimeni no garāžas, lai behai vieta no rīta atverot garāžu tik pavisam pielec, ka beidzot mašīna ir ![]() |
|
|
|
| INFINITE |
Publicēts 15.09.2017 21:49
|
|
Man arī pirmais auto bija e36 sedans. Mans iepriekšējais posts bija no paša rūgtās pieredzes. ![]() Komplektācija bija pašvaka un līdzīga tavai, tikai ar elektro logiem priekšā, PFL bez M pakas un kāds bija 18 pogu OBC iekrāmējis. Salons izvarots. Pa mazam lasīju kopā kaut ko(mtech2 stūre, melnie griesti, sēdekļi, abšivkas, mūzika utt). Gadu pabraucu un tad atklājās, ka auto bijis krāsots uz tirgošanu, jo parādīties dažādās vietās burbuļi sāka(Pats toreiz neko nerubīju.). Pēc 2 gadiem īpašumā pārmetināju praktiski visu grīdu, sliekšņus, mainīju spārnus un krāsoju visas detaļas, kurām bija rūsa... Itkā jau materiāli bija normāli, bet remontdarbu apstākļi un pats auto ne īpaši(Izrādijās, ka bijis arī šķilts pakaļā ), tāpēc 3 gadus pēc remonta viss sāka iet atpakaļ uz sākotnējo stāvokli. Vairāk gan vizuāli, bet vienalga skumji. Ja tomēr izlemsi grūst to naudu virsbūves remontos kādreiz, tad mācies no manām kļūdām un nekrāso pie visādiem toļikiem un vitaļikiem krūmu servisos. Sākās viss tieši ar durvīm tā, kā Tev tagad. Bet nu es jau negribu nogruzīt jauno priecīgo īpašnieku . Mans e46 arī nav "spotless". Arī ir pa rūsiņai uz virsbūves paslēpusies standarta vietās... Un godīgi sakot man e36 sirdij daudz tuvāks, nekā e46. Bet labs, komplektēts e36 tagad maksā tikpat cik labs e46 un atrast ir ļoti grūti. Tāpēc nav racionāla izvēle e36 kā ikdienas auto. Protams, ja interesē lētais gals un komplektācija nav svarīga, tad labāka auto par e36 vnk nav! Tāds patiess un precīzs auto padievies tas e36 bavāriešiem. Kā arī remontizmaksas ir smieklīgas, bet plīst reti, ja sanāk nopirkt ar normālu motoru un var pieciest nolietojuma pazīmes. E46 smags un komfortabls, labāk izolēts, klusāks, tāpēc rodas mīnuss - nav tās emocijas. Tāpēc priecājies par savu žurku kāda viņa tagad ir un nedomā par to, kas būs tālāk, jo tagad tikai salonu prasās papildināt. Pirmajam auto izskatās ļoti labi... Un vecam bembim tāpat ir galvenais ārējais izskats - citiem nav jāzina, ka tev logi ar airiem veras vaļā. ![]() Un atceries - nekādus tūningus, tikai OEM! E36 ir tagadnes klasika ![]() |
|
|
|
| b0xyy |
Publicēts 15.09.2017 22:05
|
|
INFINITE rakstīja: Man arī pirmais auto bija e36 sedans. Mans iepriekšējais posts bija no paša rūgtās pieredzes. ![]() Komplektācija bija pašvaka un līdzīga tavai, tikai ar elektro logiem priekšā, PFL bez M pakas un kāds bija 18 pogu OBC iekrāmējis. Salons izvarots. Pa mazam lasīju kopā kaut ko(mtech2 stūre, melnie griesti, sēdekļi, abšivkas, mūzika utt). Gadu pabraucu un tad atklājās, ka auto bijis krāsots uz tirgošanu, jo parādīties dažādās vietās burbuļi sāka(Pats toreiz neko nerubīju.). Pēc 2 gadiem īpašumā pārmetināju praktiski visu grīdu, sliekšņus, mainīju spārnus un krāsoju visas detaļas, kurām bija rūsa... Itkā jau materiāli bija normāli, bet remontdarbu apstākļi un pats auto ne īpaši(Izrādijās, ka bijis arī šķilts pakaļā ), tāpēc 3 gadus pēc remonta viss sāka iet atpakaļ uz sākotnējo stāvokli. Vairāk gan vizuāli, bet vienalga skumji. Ja tomēr izlemsi grūst to naudu virsbūves remontos kādreiz, tad mācies no manām kļūdām un nekrāso pie visādiem toļikiem un vitaļikiem krūmu servisos. Sākās viss tieši ar durvīm tā, kā Tev tagad. Bet nu es jau negribu nogruzīt jauno priecīgo īpašnieku . Mans e46 arī nav "spotless". Arī ir pa rūsiņai uz virsbūves paslēpusies standarta vietās... Un godīgi sakot man e36 sirdij daudz tuvāks, nekā e46. Bet labs, komplektēts e36 tagad maksā tikpat cik labs e46 un atrast ir ļoti grūti. Tāpēc nav racionāla izvēle e36 kā ikdienas auto. Protams, ja interesē lētais gals un komplektācija nav svarīga, tad labāka auto par e36 vnk nav! Tāds patiess un precīzs auto padievies tas e36 bavāriešiem. Kā arī remontizmaksas ir smieklīgas, bet plīst reti, ja sanāk nopirkt ar normālu motoru un var pieciest nolietojuma pazīmes. E46 smags un komfortabls, labāk izolēts, klusāks, tāpēc rodas mīnuss - nav tās emocijas. Tāpēc priecājies par savu žurku kāda viņa tagad ir un nedomā par to, kas būs tālāk, jo tagad tikai salonu prasās papildināt. Pirmajam auto izskatās ļoti labi... Un vecam bembim tāpat ir galvenais ārējais izskats - citiem nav jāzina, ka tev logi ar airiem veras vaļā. ![]() Un atceries - nekādus tūningus, tikai OEM! E36 ir tagadnes klasika ![]() Komplektācija man nav svarīga, izņemot mūzika, kura skan ļooooti labi, un e36 ir mana sapņu mašīna (vairāk jau e30, bet tos sakarīgus tagad jau vairs nenopirksi..) Mans sapņu e36 bija tieši tāds, kādu tagad nopirku- m pakas bamperi, melna krāsa un uz doto brīdi nesarūsējis.. neskaitot salonu, varētu teikt, ka līdz manam sapnim nebija tālu- ar pirmo trāpiju Par cik komforts un komplektācija man nav svarīga, tad man šī žurka pavisam ideāla (salonā labi dzird straight pipe, pagaidām braucu bez mūzikas, klausos 6 cilindru ''mūziku'' ) |
|
|
|
| maize |
Publicēts 15.09.2017 22:32
|
|
Offline Ieraksti: 784 Reģistrējies: 22.08.2014 Dzīvesvieta: Rīga Brauc ar: lsd |
modjo rakstīja: Nekad neaizmirsīšu sajūtu, kad nopirku savu E30. Noliku garāźā. No rīta pamostos, un mans autiņš stàv garāžā ![]() Laba sajūta. 20 gadi pagājuši, bet izjūtas kā vakardien. Kaut kas līdzīgs katru rītu ieraugot savu E46. Uz tām jaunajām sērijveida automašīnām kaut kā spalvas nesaceļās vairs tā ![]() jūtu tevi bračiņ, man e30 arī pirmā un sapņu autp bija, joprojām gaidu dienu, kad paņemšu atpakaļ kādu e30 fl coupe )) JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
|
|
|
|
| b0xyy |
Publicēts 15.09.2017 22:37
|
|
maize rakstīja: modjo rakstīja: Nekad neaizmirsīšu sajūtu, kad nopirku savu E30. Noliku garāźā. No rīta pamostos, un mans autiņš stàv garāžā ![]() Laba sajūta. 20 gadi pagājuši, bet izjūtas kā vakardien. Kaut kas līdzīgs katru rītu ieraugot savu E46. Uz tām jaunajām sērijveida automašīnām kaut kā spalvas nesaceļās vairs tā ![]() jūtu tevi bračiņ, man e30 arī pirmā un sapņu autp bija, joprojām gaidu dienu, kad paņemšu atpakaļ kādu e30 fl coupe )) nav ko gaidīt tad vairs, cenas kāpjās un kāpjās! P.S man gan sapņu e30 būtu universālis.. kaut kas man patīk tajā aizmugurē vairāk, kā sedanos, nezinu.. |
|
|
|
| maize |
Publicēts 15.09.2017 22:40
|
|
Offline Ieraksti: 784 Reģistrējies: 22.08.2014 Dzīvesvieta: Rīga Brauc ar: lsd |
lai kāpj, man neko citu kā pliku virsbūvi nevajadzēs
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
|
|
|
|
| modjo |
Publicēts 16.09.2017 01:16
|
|
Kā tu brauc bez tiesībàm?
![]() |
|
|
|
| Atgriezties forumā: |

)