e46.lv

February 11 2026 15:37:35
Navigācija

Reklāma
AMriepas.lv
Gadījuma bilde

e46 coupe press photos
Onlainā
· Viesi: 18
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

e46.lv minimeet 1.augusts 2013
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Virsbūve, stikli, lukturi
 Izdrukāt tēmu
Buferi
Karlism
Ok, paldies , ja būs nepieciešams, tad par klipšiem pm.

AGGIS
Intresē ar ko būs jāsaskaras liekot FL touringam aizmugrējo M-buferu? paspārnes derēs tās pašas? un kādi vell knifiņi!?

Par priekšējo cik sapratu mazās paspārnes varētu būt ka būs vajadzīgas! doma

Burbul1s
Man kupejai ir bamperis kuram vajadzētu atrast kas viņš tāds skaitās. Izskatās same kā sedanu/touring Mtech 1 bet kupejām mtech 1 cik esmu manījis ir savādāks, pēc koda uz detaļas neko neatrod, bet bamperis itkā orģināls (kods - 51 12 8 195 313) Šādu bemperi uz kupejas nevaru atrast nevienu bildi. Auto - preFL Coupe 2002. g, Pēc vin no rūmnīcas bija M Sport Package II un Aero Package lkm. Bet M Aero ir krietni savādāka paskata.
Pielabojat kāds mani, ja kaut kur kļūdos. Paldies Smile

i65.tinypic.com/21pw6r.jpg

modjo
Touringam nav Mtech1 kā sugaWink
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

ArchizLV
Kupejām nenāk bamperi ar moldingiem, tas ir sedana un kupejām nāca tikai M Tech 2 ārējā sporta pakete.
www.sig-generator.com/banner-maker/banners/4030412492401214s.jpg

Burbul1s
Sedana bamperi cik man zināms nederot kupejai. Šis stāv virsū kā uzliets, neredz itkā nekāda remontēšanas utml pazīmes. kas tieši neder no sedana lai uzliktu kupejai?

ArchizLV
Es jau neteicu ka neder, uzlikt jau var, vienkārši manā skatijumā kupejai sedana bamperi izskatās kkā dīvaini.
www.sig-generator.com/banner-maker/banners/4030412492401214s.jpg

Burbul1s
Skaidrs, paldies. Smile Man vislaik likās, ka kupejai neder sedana bamperi.

modjo
Kreklu jau arī var uzvilk pàr galvu vai atpogàjot pogas. Virsbūvē visas detaļas ir ar savām atstarpēm. Te noteikti kaut kas ar škirbām nebūs kārtībā.

POZA
Tuvākajās dienās ir doma e46 wagonam uzlikt pr. M bamperi, tagad stāv FL stock bez miglas lukturiem un jautājums ir tāds, ar kādām problēmām saskaršos maiņas laikā, ja tagad vispār kā tādi nav miglas lukturi (miglas lukturu paredzētajās vietās stāv necaurspīdīgi melni plastmasi, bilde http://bildites.l...ginal.jpg, un gaismas slēdzim ir tikai off/gabarīti/tuvās) kaut kā var savienot tos vadus, lai iedegas kopā ar gabarītiem vai tuvajiem, vai man vienkārši nedegs miglenieki?

Ar angļa bamperi nebūs problēmas?
Mainījis(usi) POZA, 27.04.2017 02:52

chaboska
Bamperis anglim tāds pats. Lai strādātu miglas būs jāvelk vadi un jāliek jauns gaismas slēdzis ar miglas lukturu pogu.

POZA
Nav baigais pisaks?

Un kas ar to protuning bamperi (114.99), sūtīt vai ss meklēt?
Ja sūta no protuninga ir jākrāso (60+), paspārnes (24.99), bampera stiprinājumi (19.99), miglas lukturi (64.99).

Sanāk par to bamperi 284.99eur, nav izdevīgāk sskā lietotu pa 200 paņemt? Shock Frown
Mainījis(usi) POZA, 27.04.2017 11:26

bushish
Tu jau pats tikko atbildēji uz savu jautājumu :D
284.99 > 200

modjo
Neņem nekādus tuningus, ja pa normālu ciparu vari paņemt oriģināloWink

krsloka
Ja gribu tikai M bamperi priekšā tas neko nemaina vai no FL vai PFL? Paliks pfl lukturi un haube no manējā. Saprotu, ka vajag attiecīgos hronšteinus un paspārnes, lai viņu uzdabūtu sev virsū.
Mainījis(usi) krsloka, 18.05.2017 21:32

modjo
Pareizi saproti. Ņem oriģinālos, ja ir iespēja. Proķūningā vari nopirk visus neoriģinālo komplektu, bet jārēķinās ar formu neprecizitāti piedzīšanai.

egt
Pirkt aksesuārus proķūningā vispār ir :ulostot: . Tie paši m-tech 2 bufera stiprinājumi no e-parts nāk pa 3 eur gabalā nevis 10 :D

FIB
krsloka rakstīja:

Ja gribu tikai M bamperi priekšā tas neko nemaina vai no FL vai PFL? Paliks pfl lukturi un haube no manējā. Saprotu, ka vajag attiecīgos hronšteinus un paspārnes, lai viņu uzdabūtu sev virsū.

Ja Tev ir pirms fl maššna tad kronšteinus nevajag,der jau tie,kas ir virsū un paspārnes itkā vajag m pakas,bet nu var arī iztikt ar parastajām, nezinātājs nepateiks,ka tā nav m paspārne
Jaunas auto rezerves daļas !

krsloka
Tad sanāk, ka pietiks tikai ar bamperi un paspārnes var palikt manējās?

Artis
kas šis par bamperi?
cs623327.vk.me/v623327897/26079/B8K_V1aEoRQ.jpg

Atgriezties forumā: