e46.lv

January 13 2026 02:18:34
Navigācija

Reklāma
AMriepas.lv
Gadījuma bilde

e46 Individual
Onlainā
· Viesi: 25
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

e46.lv salidojums Tūja 5-6.jūlijs 2014
Tēmas apskats
e46.lv » Sarunas » Pasākumi
 Izdrukāt tēmu
e46.lv minimeet II
Arnijszz
Šodien rigā ir minimeets? labprāt piekaptuWink

-Shinzo-
--ER-- rakstīja:

08.10.2015 - Tiekamies Krasta SKY 20:30 - bezplāna pasākums (uz vietas izsvērsim variantus ko darīt)

pats būšu uz +/- 21:30

Te bus tava atbilde Smile

Arnijszz
-Shinzo- rakstīja:

--ER-- rakstīja:

08.10.2015 - Tiekamies Krasta SKY 20:30 - bezplāna pasākums (uz vietas izsvērsim variantus ko darīt)

Te bus tava atbilde Smile

PaldiesSmile

Arnijszz
--ER-- rakstīja:

Esmu Cēsinieks tpc isti nezinu kur krasta SKY Sad Man waze izmet carwash&sky ta butu pareiza vieta?varbut kadas precizakas kordinates varetu palugt?

-Shinzo-
Krasta iela 56 :naac:

Arnijszz
-Shinzo- rakstīja:

Krasta iela 56 :naac:

Tencinu :D

AbsolutME
kas šodien taisas uz meetu ? :D jadoma vai jēga braukt

maize
Es baigi svārstos vēl
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.

fingerlin
Es. panemiet kads emblemu :D

Arnijszz
Braukšu

AF
es būšu
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

AbsolutME
nu labi pierunajat :D

Raimeh
Ceturtdien, 15.10., tiem, kam ir vēlēšanās palīdzēt - dodamies ziedot asinis uz asinsdonoru centru Sēlpils ielā 9. Darbalaiks līdz 19.00, tādēļ ierodamies laicīgi - 17.30/18.00 (kā nu kuram ar tikšanu no darba). Šoreiz būs iespēja palīdzēt meitenei, kurai nepieciešama mūsu palīdzība (sīkāks info būs uz vietas). Pēc tam kopīgas vakariņas un mītošana.

Lai veicas un tiekamies Sēlpils ielā 9. Smile

Info donoriem: http://www.donors...&sub=0

Laureens
Uzreiz arī varu padalīties ar sīkāku info. Meitene ir mana kolēģa meita, kurai plānota sarežģīta mugurkaula operācija. Nepieciešamas jebkuras grupas asinis (ja pareizi saprotu, viņi tās šķaida un veido placentu). Es jau būšu Donoru centrā uz pulksten 17:00.

VitaLjikS
Dosos ari Smile

--ER--
bija doma uz riita pusi pieskriet nodot, bet ĒRCE manus plānus izjauca (izrādās ka vēl nevar). Sporta spēlēs iekoda - tā kā jāizlaiž šoreiz...

https://cbw.to/yk... iepērcies www vai kādā no 47 valstīm, bet bonusi nāk uz 1 karti(mob.tel. aplikācijā). [aliexpress, bookingcom, DinamoRiga, SAM ŠMĒ, Lieliska dāvana, Maxima, Sportland, Jahonts, ARS, DoubleCoffee, CostaCoffee, PicaLULŪ, Multikino u.c.]

--ER--
Pievienošos pārējiem pēc 21:00 kaut kur Smile

https://cbw.to/yk... iepērcies www vai kādā no 47 valstīm, bet bonusi nāk uz 1 karti(mob.tel. aplikācijā). [aliexpress, bookingcom, DinamoRiga, SAM ŠMĒ, Lieliska dāvana, Maxima, Sportland, Jahonts, ARS, DoubleCoffee, CostaCoffee, PicaLULŪ, Multikino u.c.]

SigneB
Eh, man baigi sarežģītā situācija, tajā pašā laikā ir darba pasākums.
Ja tomēr izdomāšu ar mašīnu būt, tad piebiedrošos asins nodošanai. Šobrīd tieši manējā grupa trūkst :D

Laureens
Atgādinu, ka meitenes operācijai ir nepieciešamas jebkuras grupas asinis. Operācija ir smaga, tā ka asinis nepieciešamas ļoti.

lubraks
Šovakar ir tikšanās? :nail: Viss noklusis..

Atgriezties forumā: