e46.lv

December 12 2025 17:35:59
Navigācija

Reklāma
AMriepas.lv
Gadījuma bilde

e46 M3 cabrio press photos
Onlainā
· Viesi: 18
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

minimeet @ 30.05.2013
Tēmas apskats
e46.lv » Mūsu auto » Citi mūsu BMW
 Izdrukāt tēmu
E36 325 problēma
Archyei
Labdien, nezināju kur minēt problēmu par e36, tāpēc izveidošu topiku šeit.. Problēma sekojoša, motors M50b25. Piedarbinot mašīnu strādā vienmērīgi. Uzsilstot, tā raustās, šūpojās, līdzīgi kā v8 :D Apmēram tā, ka nestrādātu kāds no cilindriem, bet noslāpis īsti nekad nav. Braucot, liekas, ka strādā visi cilindri, iet labi, bet tiklīdz kā apstājies, tā sākās augstāk minētā problēma. Sveces nesen samainītas, izmazgāts ar klīneri un iztīrīts tukšgaitas regulators, degvielas filtrs un gaisa filtrs jauns, zondi atvienoju, izmaiņu nekādu..

Archyei
Aizmirsu pieminēt, aizņēmos un uzliku arī sadalenes devēju un kloķenes devēju, arī tad nekādu izmaiņu..

INFINITE
Vārstu vāka blīvi arī mainīji pie sveču maiņas?
Man tā bija ar m50, kad sveces bija slapjas.
Brīvgaitas apgriezienu regulators arī šādus gļukus varētu izraisīt. Ņoņem, izmazgā ar karburatora klīneri.

Archyei
Brīvgaitas regulatoru izmazgāju un izpūtu, nekādu izmaiņu.. Nē, vārstu vāka blīvi nemainiju pie sveču maiņas.

emc
Tur visticamāk arī būs problēma. Tur vai kartera ventilācijā.

Bet atceries, ka interneta diagnostika lielākoties ir dārgāka, kā normāla servisa diagnostika. Smile
Love my e46! :love:

Archyei
Protams, prātīgi arī būtu uztaisīt kārtīgu diagnostiku.
Mainījis(usi) Archyei, 07.11.2019 13:16

Archyei
Arī pirms sveču nomaiņas problēma bija. Saprotu par interneta diagnostiku, bet vārstu vāka blīves defektu kompis neuzrādītu tāpat :D

AF
Tev citā forumā jau uzrakstīju, liela iespēja ka sprauslas strādā nekorekti vai kompresija kādā cilindrā nav laba.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

AF
Archyei rakstīja:

Protams, prātīgi arī būtu uztaisīt kārtīgu diagnostiku.
m50 var teikt nav diagnostikas
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

AF
emc rakstīja:

Bet atceries, ka interneta diagnostika lielākoties ir dārgāka, kā normāla servisa diagnostika. Smile
m50 ir pie dirsas visas šīs gej figņas kā diagnostika un gaisa piesūkšana, tups kā Kalašņikovs , darbojas kaut vai bez droseles sensora

Archyei
AF rakstīja:

emc rakstīja:

m50 ir pie dirsas visas šīs gej figņas kā diagnostika un gaisa piesūkšana, tups kā Kalašņikovs , darbojas kaut vai bez droseles sensora

Man jau ar likās, ka diagnostika būs bezjēdzīga šim vecajam dzelzim.. :D

Archyei
AF rakstīja:

Tev citā forumā jau uzrakstīju, liela iespēja ka sprauslas strādā nekorekti vai kompresija kādā cilindrā nav laba.
Kā lai pārbauda sprauslas?
P.s kāds var būt var aizdot kompresijas mērāmo, vai var ieteikt pie kā var izmērīt?

Archyei
AF rakstīja:

Un ja man būtu švaka kompresija kādā cilindrā, vai tad man auksts viņš arī neraustītos? Man visa tā šūpošanās izteikti parādās kā ir uzsilis.. Tas pats arī par sprauslu kādu, kāpēc viņa tad sāk čakarēt galvu nedaudz uzsilstot? Shock

AF
Tad lieku 80% uz sprauslu

ArtE46
Sprauslas varu pārbaudīt tikai es saktu ar gmm nomaiņu
Benzīna/dizeļu sprauslu pārbaude/remonts -> pm
DieselArt

uldisa
a es sāktu ar cauruma meklējumu ieplūdē,Smile
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

Archyei
ArtE46 rakstīja:

Sprauslas varu pārbaudīt tikai es saktu ar gmm nomaiņu

Atvienojot gmm mašīna noraustās, tātad sanāk, ka viņš strādā, manuprāt.

Archyei
uldisa rakstīja:

It kā viena vieta nepatīk, pie gmm tā 90 grādu gofra, kur nāk tās 2 trubas klāt, kad nopirku jau, pamaniju, ka tur notīts ar izolācijas lentu, moš tad tur kaut kur velk gaisu garām. Tas taču varētu ietekmēt to visu, vai ne?

P.s kam vispār tās trubas tur ir domātas? :D
Mainījis(usi) Archyei, 09.11.2019 19:54

INFINITE
Nu un kā Tev pašam liekas? :emo:
Loģiski, ka jebkura sūce aiz gmm izraisīs nepareizu degmaisījumu un viss Tev tur raustīsies. Met to gofru ārā un liec jaunu. Neko viņa nemaksā.

Archyei
Archyei rakstīja:

uldisa rakstīja:

It kā viena vieta nepatīk, pie gmm tā 90 grādu gofra, kur nāk tās 2 trubas klāt, kad nopirku jau, pamaniju, ka tur notīts ar izolācijas lentu, moš tad tur kaut kur velk gaisu garām. Tas taču varētu ietekmēt to visu, vai ne?

P.s kam vispār tās trubas tur ir domātas? :D

Atgriezties forumā: