Navigācija
Reklāma
Gadījuma bilde
Onlainā
· Viesi: 40
· Lietotāji: 4
andissukis
kaamis
Mb
proTEST
· Vispār lietotāji: 5,261
· Jauns lietotājs: TomGl
· Lietotāji: 4
andissukis
kaamis
Mb
proTEST
· Vispār lietotāji: 5,261
· Jauns lietotājs: TomGl
Random user photo
Tēmas apskats
E36 325 problēma
|
|
INFINITE |
Publicēts 30.11.2019 00:15
|
![]() Offline Ieraksti: 338 Reģistrējies: 15.04.2016 Dzīvesvieta: V-pils Brauc ar: Estoril Blue 330Ci |
Te viedie interneta diagnosticētāji nebūs pie vainas. Drīzāk pats posta autors. Jebkas, kas notīts ar makgaivereni būtu jāpiemin, glušīt trubas jebkurā gadījumā būtu gateris un GMM atvienošana var noteikt tikai to vai GMM ir pavisam beigts. Ja čalis atvieno GMM un tad prasa, vai ir normāli, ka motors maina savu darbību un vai tomēr GMM varētu būt pie vainas, tad es teiktu, ka problēma ir pašā čalī. ![]() Brauc tik vien uz servisu un beidz cerēt, ka iepi*īsi kapeiku. Kaut kas tev tur ir beigts paļubomu! Un tas noteikti nebūs GMM, ja atvienojot motors rīstās! Nav slikti, ka tu nezini. Ir slikti, ka tu ceri uz brīnumiem! |
|
|
AF |
Publicēts 30.11.2019 09:24
|
![]() Offline Ieraksti: 8215 Reģistrējies: 21.07.2012 Dzīvesvieta: Rīga Brauc ar: 318d |
kā ar plaukstu pa pī$&u ![]() "Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man ![]() |
|
|
Archyei |
Publicēts 10.12.2019 15:11
|
![]() Offline Ieraksti: 51 Reģistrējies: 26.03.2018 Dzīvesvieta: Jelgava Brauc ar: BMW 320d, e36 325 |
INFINITE rakstīja: Jau dzenu uz Wess’u Te viedie interneta diagnosticētāji nebūs pie vainas. Drīzāk pats posta autors. Jebkas, kas notīts ar makgaivereni būtu jāpiemin, glušīt trubas jebkurā gadījumā būtu gateris un GMM atvienošana var noteikt tikai to vai GMM ir pavisam beigts. Ja čalis atvieno GMM un tad prasa, vai ir normāli, ka motors maina savu darbību un vai tomēr GMM varētu būt pie vainas, tad es teiktu, ka problēma ir pašā čalī. ![]() Brauc tik vien uz servisu un beidz cerēt, ka iepi*īsi kapeiku. Kaut kas tev tur ir beigts paļubomu! Un tas noteikti nebūs GMM, ja atvienojot motors rīstās! Nav slikti, ka tu nezini. Ir slikti, ka tu ceri uz brīnumiem! ![]() ![]() |
|
Atgriezties forumā: |