e46.lv

December 12 2025 18:05:57
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 M3 coupe press photos
Onlainā
· Viesi: 9
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

FIB
Tēmas apskats
e46.lv » Mūsu auto » Citi mūsu BMW
 Izdrukāt tēmu
AF got Long BMW E38
AF
123k km
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

Kalnz
Tirgosi nost? Angry

AF
Domāju ielikšu pa kosmosu, aizies tad aizies, paņemšu citu projektu, nē, tad turpināšu šo pilnveidot.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Vintage
Heh, skaists auto, maz vairs šādu sterilu eksemplāru palicis.

AF

Paldies Aleksandram par objektīvu auto apskati, pašam arī patika piedalīties , visu raiti nofilmēja un auto apčubināja. Līdz šim ir arī sīkas likstes piemeklējušas auto, ka piemēram pakaļējiem ABS sensoriem vadi vnk izbira no vecuma, nekas traks , viss atskrūvejās un nomainījās viegli.
Tik braucu brīvdienās un neko baigi nedaru - garlaicīgs auto :D nelūzt. Taču tfu tfu .
Tagad man directā jau uzrakstīja ap 12 cilvēkiem ar vēlmi uzzināt cenu un nopirkt :lol:
https://m.mobile....ml?ref=srp
Pārdod nesteidzos , bet nu ja nu kāds sagri tad lūdzu. Soli pa solim arī novēršu sīkos defektus.

Priekš video čaļi no Boost shine detailing pieteicās auto sapucēt neskatoties uz slikto laiku, paldies liels par to! https://instagram...soh3rlv34a

modjo
Pareizi, priekš kam tėrėt spēkus un naudu uz buržuju auto projektu, ja Turbovodka izjaukta.
Kāds šo varbūt nopirks, ieliks gāzi, un brauks laimīgs:D
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

AF
inbox.lv/albums/a/ar4ijs01/e38-750iL/IMG-20210115-121719.sized.jpg?1610713667
Drusku negaidīti, bet auto pārdevās. Pats ilgu laiku cerēju, ka tomēr tas nenotiks tik ātri, bet tomēr viens slāvu izcelsmes Vācietis bavārijā pēc Vlasova video iedegās šo auto nopirkt, un nu šodien auto devās pie viņa.
Jā ir žēl, feins auto, bet labs cipars, un var paskatīties uz kaut ko nākamo interesantu auto.

modjo
Viss pareizi, auto atgriezās dzimtenē. Nepalika nomirt svešumā.
Turklāt pats taču izrādīji vēlmi pārdot.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

AF
Jā, bet cerēju pārdot tikai šī gada beigās :D

defekc
ehh :love: apsveicu, bet žēl, ka vairs neredzēsim Smile

uldisa
diez Vlasovam procentus noskaitīji par reklāmu?
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

AF
Nebija jau plānota kā reklāma Smile

uldisa
nu nu ..Smile
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

Atgriezties forumā: