e46.lv

July 12 2026 14:52:49
Navigācija

Reklāma
turbita.lv turbīnu apkope un remonts liepaja.
Gadījuma bilde

e46 Individual
Onlainā
· Viesi: 24
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

walder 325i
Tēmas apskats
e46.lv » Mūsu auto » Mūsu e46
 Izdrukāt tēmu
Marchello M3
marchello
Kā saka: "trīs lietas labas lietas", jeb mans trešais M Powered BMW 3er. :naac:
Uzreiz pēc e36 m3 3,2 pārdošanas 2008. gada vasarā bmwpowerlv useris Rolis nāca klajā ar vairākiem e46 m3 piedāvājumiem. Viens no pievilcīgākajiem tobrīd šķita šis te eksemplārs "estoril blue" krāsa, kura e46 m3 modelim no rūpnīcas tika piedāvāta tikai kā Individual izvēles opcija. Aprīkojums arī bija diezgan ok: SMG pārnesumkārba, xenons, R19 diski, pusādas/alcantaras salons, 16:9 ar navigāciju, un TV funkciju (diemžēl analogā, no kuras pie mums LV vairs nav jēgas)...
no papildaprīkojuma trūkst tikai aizmugurējā loga aizskariņš, telefons un harman/kardon audio sistēmiņa.

iepriekšējais saimnieks bija uzstādījis aftermarket klusinātāju ar lielāka diametra galiem un patīkami dobju tonīti, atšķirībā no stock versijas. Kā arī auto ir nedaudz sēdināts ar H&R atsperu palīdzību.

Daži foto no pārdevēja :]

inbox.lv/albums182738450/e30/e46-m3/DSC00689.jpg

inbox.lv/albums182738451/e30/e46-m3/DSC00690.jpg

inbox.lv/albums182738453/e30/e46-m3/DSC00691.jpg

inbox.lv/albums182738455/e30/e46-m3/DSC00692.jpg

Auto jau sasniedzis LV un beidzot varu ievērtēt šo auto dzīvē. :hourra:

inbox.lv/albums182738456/e30/e46-m3/DSC00694.jpg

inbox.lv/albums182738574/e30/e46-m3/DSC00695.jpg

Šeit dažas bildes no BlackRussian fotosesijas.

inbox.lv/albums182738579/e30/e46-m3/DSC00698.jpg

inbox.lv/albums182738581/e30/e46-m3/DSC00699.jpg

inbox.lv/albums182738582/e30/e46-m3/DSC00700.jpg

inbox.lv/albums182738584/e30/e46-m3/DSC00701.jpg

Vienīgais uzlabojums ko esmu uzstādījis ir oriģinālie facelift aizmugurējie diožu lukturi un gaismas slēdža pārprogrammēšana, to korektai darbībai.

labaiss
No ārpuses skatoties, gandrīz pati pilnība!! Nice!!! :super:

TurboB
Pievilcīgs auto...
Kā vispār tā SMG kārba darbojas? Nav gļuki? Kā ir braukt pa trasi?
e46.lv/images/watermark.png

Simsonpuik
labs ka traks :hohol:
:faceoff:

marchello
TurboB wrote:

Pievilcīgs auto...
Kā vispār tā SMG kārba darbojas? Nav gļuki? Kā ir braukt pa trasi?

Par kārbu un tās darbību esmu ļoti apmierināts. :super:
Arī iepriekšējais e36 m3 man bija ar SMG, un e46 m3 jau meklēju tieši ar SMG II kārbu. Kārba slēdzas ātri un pecīzi, nepieļauj arī iespējamās vadītāja kļūdas, patīk starpgāzīte pie pārslēgšanās uz zemāku robu utt. Ir arī automātiskais režīms, kas lieti noder brīžos, kad otrā rokā jātur telefons :D
Patīk arī apziņa ka visi e46 m3 CSL modeļi ir aprīkoti ar šādu pašu kārbu.

Salīdzinot ar e36, tad uz e46 m3 šai sistēmai ir novērstas dažas nepilnības, kā piemēram sūkņa atrašanās vieta, lai novērstu eļļas pārkaršanu, pilnveidota elektronika utt. Lai gan vienreiz karstā vasaras dienā mīcoties pa Rīgas sastrēgumiem izdevās pārkarsēt arī šo...
Citi gļuki par laimi pagaidām nav bijuši ptu, tpu, tpu. afraid

TurboB
Esmu dzirdējis, ka tur kkāds motoriņš, bīdītājs vai kkas tamlīdzīgs esot slimība :hmm:
Man jau pašam ļoti patīk visa veida ātrumkārbas, kur var slēgties pie stūres :super: Tikai diemžēl autoražotāji nejēdz slēgšanos dabisku uztaisīt Angry nav pareizi ka vienā pusē ir + un otrā - Ir jābūt vienai lāpstai kuru pavelkot uz sevi robi slēdzās uz augšu, bet pastumjot prom no sevis uz leju. Bija iespēja pamēģināt šitādu slēgšanos WRC mašīnā un visi citi varianti vairs nepatīk :D biju pat atradis mehānismu pa 1500EUR, kurš tieši tā darījās kā vajag un nedaudz paķīmiķojot vadiņus un stiprinājuma vietas to var uzlikt jebkurai ielas mašīnai, ne tikai sporta.

marchello
parastajiem (ne M3) e46 kuri ir aprīkoti ar SMG ir tieši tāds slēgšanās veids kā tev patīk, abās pusēs lāpstiņas ir velkamas uz sevi un stumjamas no sevis. tādējādi var pārslēgties ar jebkuru no lāpstiņām gan uz augšu, gan uz leju. Bet man tomēr labāk patīk tieši M3 variants ka katrā pusē ir tikai viena funkcija.

TurboB
un ko darīt, kad stūre izgrgriezta un jāslēdz tieši tajā brīdī, kad pērņem stūri un sajūk kur bija kas? :D man vot šitais EVO X nenormāli tracināja... beigās atmetu ar roku tām lāpstiņām un situ pa kloķi vai pokujā maicu AUTO Sport režīmā un neko neslēdzu Smile

Caspers
Ar šito izbraukt gribētu, atdotu vienu nieri :]
Maza bērna sapnis:love:

TurboB
Man interesētu apļa laiks 333 pa pulksteni hvz tīri tā sportiska interese vai ir ātrāks par evo vai nav Wink no vietas toč nav :D

Doping
caspers wrote:

Ar šito izbraukt gribētu, atdotu vienu nieri :]
Maza bērna sapnis:love:

stājies rindā :lol:

FIB
Ar pāris šitādiem aparātiem ir izgāsts. Nu varu teikt tā,ikdienā braukāju ar 3.0i tad nu vienīgā atšķirība bija reāli jūtama pie k-kādiem 5 vai 6k rpm,jo 3.0 jau tur ir praktiski gals a ///m vēl ceļ augšā !

Un uz šosejas,protams,bezjēdzīgi ar tādu spēkoties !
Jaunas auto rezerves daļas !

marchello
Kā jau daudzi biedri noteikti zin, šis M3 vairs nav manā īpašumā.
Lai labi ripo jaunajam īpašniekam, kuram uz doto brīdi ir jau 2gab M3 E46 Shock

www.bmwpower.lv/files/member_galleries/6481/8716/500/1401129268_1057.jpg

ZumZum
kurā galā tad šis exemplars ripināsies?

marchello
pagaidām pa Rīgu

edw
Kā jaunais auto ripo?

marchello
Ļoti labi :super:

Caspers
žēl ;(