e46.lv

January 13 2026 01:01:19
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 compact press photos
Onlainā
· Viesi: 18
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

e46.lv salidojums Tūja 5-6.jūlijs 2014
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Par BMW e46 modeļiem
 Izdrukāt tēmu
Degvielas patēriņš
skolotaajs
Pizģec. Uz tolmetu būs lētākais variants

arturs007
Paterins ir pilnigi normals, man tads pats tikai kaja smaga:D

lisovskis4
arturs007 rakstīja:

Paterins ir pilnigi normals, man tads pats tikai kaja smaga:D

Nu labi, tad jau nav ko piesieties :D

arturs007
patēriņš vispār slidena lieta, jo ja nav pārāk lielas rīšanas, un gribās vēl samazināt, jāskatās uz spiedienu riepās, kāda izmēra riepas (jo mazākas jo mazāks patēriņš), bremžu sistēmas stāvoklis (suporta virzuļi), dzinēja eļļa, kondicionieris, vai brauc ar atvērtiem logiem utt. Tur tie mg pazūd :D

steinmanisk
Ja nav pārāk lielas rīšanas, tad nav īsti ko ņemties ap tiem mg - neupurēsi taču komfortu, vasarā braucot ar aizvērtiem logiem un izslēgtu kondišku. Pilsētā 8-9 ir tīri okei. Man, pēc braukšanas ar benzīna Saab, liekas, ka jebkas, kas ierakstās zem 10 litriem vidēji, ir super diētisks. :D

Ja gribas reāli ietaupīt, varbūt ir vērts īsākos gabalus pārvarēt ar riteni.

reinis28
Man vidējais patēriņš uz aptuveni 2500 km ir 6.3l. Kāja nav no tām smagākajām. 5l pa šoseju ir normāli un pilsētā man tie varētu būt 7-9l. Pēc savas pieredzes varu pateikt, ka tad kad pielej pilnu bāku līdz korķim var nobraukt kādus 100km un degvielas bultiņa vispār pat nepakustēsies. Kā viņa nokritīsies zem pilnās atzīmes tā sāks dikti strauji kristies. Esmu mērījis ar pilnu bāku un man vidējais rēķinot sanāca gandrīz tieši tāds pats kā rādīja kompis.

Picins
Man ar 2.0d manuālis... Pa pīsētu arī 8-9L šoseja ap 5-6
Spiest pedāli patīk

lisovskis4
arturs007 rakstīja:

patēriņš vispār slidena lieta, jo ja nav pārāk lielas rīšanas, un gribās vēl samazināt, jāskatās uz spiedienu riepās, kāda izmēra riepas (jo mazākas jo mazāks patēriņš), bremžu sistēmas stāvoklis (suporta virzuļi), dzinēja eļļa, kondicionieris, vai brauc ar atvērtiem logiem utt. Tur tie mg pazūd :D

Nu jā, bet tie visi faktori jau dod, man liekas, max 1l mazāk

lisovskis4
steinmanisk rakstīja:

Ja nav pārāk lielas rīšanas, tad nav īsti ko ņemties ap tiem mg - neupurēsi taču komfortu, vasarā braucot ar aizvērtiem logiem un izslēgtu kondišku. Pilsētā 8-9 ir tīri okei. Man, pēc braukšanas ar benzīna Saab, liekas, ka jebkas, kas ierakstās zem 10 litriem vidēji, ir super diētisks. :D

Ja gribas reāli ietaupīt, varbūt ir vērts īsākos gabalus pārvarēt ar riteni.

Viena problēma- nav ritenis :D

lisovskis4
reinis28 rakstīja:

Man vidējais patēriņš uz aptuveni 2500 km ir 6.3l. Kāja nav no tām smagākajām. 5l pa šoseju ir normāli un pilsētā man tie varētu būt 7-9l. Pēc savas pieredzes varu pateikt, ka tad kad pielej pilnu bāku līdz korķim var nobraukt kādus 100km un degvielas bultiņa vispār pat nepakustēsies. Kā viņa nokritīsies zem pilnās atzīmes tā sāks dikti strauji kristies. Esmu mērījis ar pilnu bāku un man vidējais rēķinot sanāca gandrīz tieši tāds pats kā rādīja kompis.

Būs jāizmēģina šitas prikols, jo vienreiz pielēju pilnu bāku un tā arī bija, ka gaidīju kad tas rādītājs kristīsies un tad kad nokritās, tad arī sākās

arturs007
No riepām vien jau 1l var atšķirties, kondicionieris arī ap 500mg, es kādrez ar savu bijušo mašīnu testēju, tādēļ tā saku.

Starp citu es atrubīju turbīnu un man vēl pa 1l mazāk sāka rīt, nobraucu rekordu ar vēl papildus 100km :D

Tas viss nav nopietni, brauc un neuztraucies, patēriņš tev ir ok :super:

darknmy
nečipotam 320d pilsētā būs visi 9 stabili

AbsolutME
Dirshana labi ja 7,5max

micromix
Lūk reāls piemērs no mana FL 320d 2004.g. 6 gang vesela gada garumā. :naac:
Rēķināts pēc pilnas bākas/nobraukto km attiecības. Apmēram 60/40 - šoseja/pilsēta. Pilsētā max 8,5 bijis (vienu reizi) un tas ir tikai pilsēta, šoseja man ir ap 6, mazāk gan nav bijis. Braucu dinamiski - nesēņoju, bet arī neārdos, normālā režīmā. :D Vasarā R18 ar 255 riepām aizmugurē, ziemā radžu R16.
Uz nobrauktiem 32 650 km pēc bākas/km metodes vid. patēriņš ir 7,2 l/100 km.
Iepriekšējais FL 320d ēda vēl mazāk kā šis, bet patēriņu tagadējam palielina arī EURO4 klase, kur jau ir rūpnīcas kaut kas DPF filtra veidīgs iekšā, kas sazin cik aizaudzis. hvz
inbox.lv/albums/m/micromix/28-09-2015/Paterins.sized.png?1443464685

AbsolutME
Nu vot te ir reali cipari

uldisa
uz E46 DPF neesmu redzējis - jā CAT gan ir...
Principā DPF pirmā paaudze bija pasūtāma uz E39, (gan jau ka arī uz E46), bet tie bija pasīvie filtri - tobiš bez reģenerācijas...lai gan dzīvē nav nācies sastapt tādu izstrādājumu..
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

VitaLjikS
Nuu 6gang kur 60% ir soseja taka norm Smile

e4664e
Nu nez, man vidējais rāda 5.3l (50%pilsēta, 50% šoseja). Kājas nav smagas- nav vairs 18 gadu. Pilsētā 6.5 vidējais apmēram, Ārpus pilsētas ap 4.2l, ja palien aizvējā, tad vispār zem 3 var dabūt. Man pie tam automāts :mhihi:

jenchs
Man(2.0d fl, deforcetais 318d) braucot 90% braucot pa rīgu, OBC rāda 5.7l ar visām kondiškām un logiem vaļā vasarā. Rēķināju nobraukumu/ielietajiem l bākā, tad +/- tā arī sanāca
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu ŠEIT un AJmotorsports.lv oficiālajā mājas lapā
PM vai 2237[sešiviensseši]7

www.ajmotorsports.lv
chaboska
Kā vispār tas 2.0d 150zs kust uz priekšu? Meklēju 3.0d, bet neko lādzīūgu kādu laiku nevar atrast. Sāku lenā garā apsvērt 2.0d iespejas Shock

Atgriezties forumā: