Navigācija
Reklāma
Gadījuma bilde
Onlainā
Random user photo
Tēmas apskats
|
OCTA Problēmas Negodība
|
|
| apedmani |
Publicēts 16.01.2014 03:38
|
|
Offline Ieraksti: 272 Reģistrējies: 19.08.2012 Dzīvesvieta: Liepāja Brauc ar: e61 un e46/4 |
Teikšu atklāti nezināju kur rakstīt, tāpēc taisīju jaunu TOPIC, ja esmu kautko pārkāpis, lūgums dikti skarbi mani neuztvert.. ![]() Saskāņā ar Marchello Foruma sarakstītajiem noteikumiem, 1. Punkts saka, Nedrīkst lamāties, tāpēc, katru vietu kur rakstīšu "Sieviešu dzimuma pārstāve" vajadzētu uzskatīt par vārdu, ko uz šo personu varētu attiecināt ar vārdu "k**e", jo savādāk būtu šis topiks aizsāktos ar rupjībām.. Tadnu ievad daļa pabeigta, ķeramies pie lietas.. Pie mājām stāvēja mučai mašīna, piebrauca blakus viena "Sieviešu dzimuma pārstāve" ar savu ķiršu-sarkano krāsas Mercedes-Benz, un taisot vaļā savas šofera durvis tās neturēdama tā skaisti trāpīja pa muterītes mašīnu, protams signalizācija sāka skanēt, kamēr mēs izgājām uz balkonu un sākām skatīties, redzam, ka "Sieviešu dzimuma pārstāve" ar ģimenīti mierīgi aiziet, noejot lejā, secinām, ka tiešām mašīna ir apskādēta, krāsa nost, bukte priekš tā lai tā atmauktu durvis skaista... Labi, viss jau būtu okey, bet mēs kā laipni "kaimiņi" kuri nevēlētos sastrīdēties ar apkārt dzīvojošajiem, pēc nojiešanas lejā stundu meklēja caur visiem kaimiņiem, kurai "Sieviešu dzimuma pārstāvei" no pretējās mājas pieder šis Mercedes-Benz auto. Bet labākais tikai vel seko, "Sieviešu dzimuma pārstāve" iesāk sarunu ar to, kāpēc tikai pēc stundas atjēdzāties, un ar tēvu kopā noskrien lejā, kuram "fenariks" rokā un spīdina uz skādi un saka ka nē tie neesot bijuši viņi, jo redz krāsa viņu automašīnas neesot uz mūsu auto, kautvai acīm redzams, ka blakus stāvošajam auto tur bukte turpat kur mums skāde, un uz to, ka pateicām, ka izsauksim CP tikai pateica, lai saucot. Tā arī pēc izsaukšanas paģāja, tikai nieka veselas 1,30h, līdz arī atbrauca mūsu "draugi" CP, protams viņiem viss skaidrs pēc apsekošanas un lika vainīgajai "Sieviešu dzimuma pārstāvei" bezmazvai piespiedu kārtā rakstīt saskaņoto, parskaidrojot, ka viņa ir vainīga, un protams saskaņoto iedodot, paši aizbrauca. Beigās bijām laimīgi viss okey, "Sieviešu dzimuma pārstāve" visu sarakstīja un viss OK. Pēctam aizgājām uz "Sieviešu dzimuma pārstāves" OCTA apdrošināšanu, tur vel tik ļoti laipni apkalpoja, pateica, ka uz labošanas servisu nekādu ierobežojumu neesot, kur mēs gribot, tur taisīšot. Un neko viss likās okey līdz šodienai, kamēr laimīgi gaidījām kad nu zvanīs un varēs braukt taisīt, bet tā vietā saņēmām, tā nu teikt, "Ļoti patīkamu ziņu" no Baltikums Apdrošināšanas kompānijas, ka serviss netikšot apmaksāts, jo ABAS AUTOMAŠĪNAS NEESOT BIJUŠAS KUSTĪBĀ, cik pateica, tad tāds esot "OCTA" likums, protams izteikties par šo visu publiski nevēlos, jo painteresējoties vairāk par šo visu, izrādās, ka LV esot tikai 2 apdrošināšanas kompānijas, kuras par šādu sasišanu atlīdzinātu, protams "Sieviešu dzimuma pārstāve" nav vainīga par to kur ir ņēmusi savu OCTA polisi, bet jautājums ko darīt tālāk? Jo uzskatu, ka "Sieviešu dzimuma pārstāvei" būtu tomēr jāatlīdzina viss šis, protams tiesāties ar apdrošināšanas kompāniju būtu taspats, kas skriet sienā, bet varbū kādam kāda pieredze.. ///Varu pateikt tikai vienu, APDROŠINĀŠANAS KOMPĀNIJAS LV ir tieši tikpat nekorektas cik mūsu valdība/// ![]() |
|
|
|
| edw |
Publicēts 16.01.2014 03:46
|
|
Offline Ieraksti: 2611 Reģistrējies: 21.02.2012 Dzīvesvieta: Ādaži/Rīga Brauc ar: E70 |
Šito noteikti varēs pakomentēt walders, bet cik esmu dzirdējis OCTA tiešām nesedz neko šādos gadījumos. Katrā ziņā vienmēr var vērsties tiesā. Fakts ir konstatēs, vainīgais zināms, tas jau daudz ko atvieglos. |
|
|
|
| modjo |
Publicēts 16.01.2014 04:01
|
|
Offline Ieraksti: 12185 Reģistrējies: 30.01.2012 Dzīvesvieta: Detroita Brauc ar: E46 330 XI (E98 +LPG), 320 I, S80 3.2 (E98 +LPG) |
Par to OCTA tiešām Walders, lai pasaka. Viena lieta skaidra, dokumentēts ir, ka to izdarīja "kaimiņtante". Sliktākajā gadījumā tiesa. Vienīgi nav skaidrs vai poliči ieteica kā pareizo variantu rakstīt saskaņoto. Varbū papīrus uzreiz tiesaa gadījumā vajadzēja niknāk formēt, lai kaimiņtantei nav atpakalceļa. Tie saskaņotie ir slideni, tur ir n-punkti, kad nestradā. Krāsot durvis arī maksā naudu, un jācer, ka nebūs krāsai šaha dēlis salīdzinot ar pārējo krāsu. KASKO vajag jebkurā gadījumā
![]() |
|
|
|
| apedmani |
Publicēts 16.01.2014 04:11
|
|
Offline Ieraksti: 272 Reģistrējies: 19.08.2012 Dzīvesvieta: Liepāja Brauc ar: e61 un e46/4 |
KASKO ir, bet Pašrisks 70Ls, tomēr nav tāds, kā teikt, mazs cipars.. Tiesa pie mums jau cik ilgi vilksies, lai kautkas notiktu, pluss vel pa to laiku ka neiemetās tur pa šo ziemas laiku kāds rūsas pleķis. Realitātē skatoties, saskaņotais, tak tomēr skaitās cilvēka vainas apliecinājums, tad ja reiz sanāk uz tiesu iet, nevajadzētu būt nekādām problēmām.. /No šī visa, beidzot sāku saprast, kāpēc "Ārvalstīs", kā piemēram, kur visvairāk ievērojams, Itālijā, protams ir vel citas, bet tur visi auto, pat jauni, ir sabuktēti +/-, jo tā rupji skatoties, ja tev kāds sabuktē autiņu, tad 100punkt ka viņiem visi apdrošinātāji šādi kā mums un reāli lai tiesu taisītu, pēc cik mēnešiem tas viss notiek utt./ ![]() |
|
|
|
| Edd21 |
Publicēts 16.01.2014 04:11
|
|
Offline Ieraksti: 316 Reģistrējies: 06.01.2014 Dzīvesvieta: Rīga Brauc ar: 328, 200sx s13 |
Nav pa tēmu bet varbūt kāds var ieteikt kur var paņemt kasko 99gada autiņam? |
|
|
|
| apedmani |
Publicēts 16.01.2014 04:15
|
|
Cik esmu skatījies, ir saiti, kur aizpildi savu auto Reģ.Nr. utt. un e-pastu, un tev atnāk pieprasījumi gan uz e-pastu, gan pēctam mēnesi zvanās apdrošinātāji, kuri piedāvā "itkā" labus ciparus, tik man ar šo bija arī atgadījums, ka gribēju atrast lētāku KASKO un apmēram 2-3mēnešus pēctam, kad jau pagarināju esošajā kompānijā, zvanīja no citas, ar pamatojumu, ka es esot aizpildījis šādu informāciju mājaslapā ka interesējos par piedāvājumiem, uz ko laipni atbildēju, tad kad vajadzēja neviens nezvanīja.. ![]() Bet BTW, Off-Topic ir.. ![]() |
|
|
|
| Edd21 |
Publicēts 16.01.2014 04:18
|
|
Offline Ieraksti: 316 Reģistrējies: 06.01.2014 Dzīvesvieta: Rīga Brauc ar: 328, 200sx s13 |
Es cik skatījos visur uzrāda ka auto ir vecāks par 12gadiem un kasko neizsniedz. |
|
|
|
| modjo |
Publicēts 16.01.2014 04:24
|
|
Offline Ieraksti: 12185 Reģistrējies: 30.01.2012 Dzīvesvieta: Detroita Brauc ar: E46 330 XI (E98 +LPG), 320 I, S80 3.2 (E98 +LPG) |
Kā neizsniedz? Drošini kaut simtgadīgu. Ifs drošina tāpat kā parējie nopietnie kantori. Ieslēdzot KASKO protams zudīs pasrisks, taču atkritīs gemors cīnīties ar kaiminieni. To darīs apdrosinatājs iespējams regresā. Galvenais laicīgi informē savu KASKO apdrošinatāju. ![]() |
|
|
|
| edw |
Publicēts 16.01.2014 06:49
|
|
Offline Ieraksti: 2611 Reģistrējies: 21.02.2012 Dzīvesvieta: Ādaži/Rīga Brauc ar: E70 |
A ja ir zinams vainigais, vai tad kasko nepiedzen naudu no ta? Pasaki, kaiminienei, ka velies sarunat ar labu, ja atsakas maksat, tad uzraksti kasko, samaksasi tos 70ls, bet no kaiminienes piedzis remonta realas izmaksas. Vai ari kludos? ![]() |
|
|
|
| modjo |
Publicēts 16.01.2014 13:12
|
|
Kaut kā tā. Vienīgi kasko iesniegšanas vai vismaz savlaicīgai paziņišanai arī bija termiņš. Pretējā gadījumā šie arī var pasūtīt. Meklē Walderu. ![]() |
|
|
|
| apedmani |
Publicēts 16.01.2014 13:38
|
|
Domāju, ka tad izdevīgāk sanāk pašam vest kautkur pa naudu taisīt, jo būs pilnīgi taspats cipars, tik čakars mazāks..
![]() |
|
|
|
| Norcha |
Publicēts 16.01.2014 13:49
|
|
Offline Ieraksti: 158 Reģistrējies: 01.09.2012 Dzīvesvieta: Rīga Brauc ar: E46 320D - Ford Mondeo |
Manuprāt tev vajadzēja uzreiz vērsties savā KASKO, tev ir vainīgās puses parakstītais saskaņotais, viņi paši tiktu galā, no kā piedzīt pašrisku. Par 95% esmu pārliecināts, ka tas nebūtu no tevis. Kad man ieskrēja sānā, es gāju pie sava KASKO un vieņš jau pats tika galā no kā pašrisks, tas nebij no manis. |
|
|
|
| modjo |
Publicēts 16.01.2014 15:32
|
|
Nezinu, bet es pats nekur pats nevedu. Nopogā savu pašrisku, pēc tam atliek tikai skatīt remonta patīk-nepatīk kvalitāti neparko necepoties. Vēl, jo varāk, cik šiem Liepājā krāsotāju kantoru. Ne jau visi ir tiesīgi krāsot 2 varbūt 3.
![]() |
|
|
|
| edw |
Publicēts 16.01.2014 15:40
|
|
modjo rakstīja: Kaut kā tā. Vienīgi kasko iesniegšanas vai vismaz savlaicīgai paziņišanai arī bija termiņš. Pretējā gadījumā šie arī var pasūtīt. Meklē Walderu. Es sev KASKO esmu pieteicis arī 2 mēnešus pēc notikuma, viss ok ![]() |
|
|
|
| modjo |
Publicēts 16.01.2014 15:44
|
|
Pieteikt ar pieteikumu ir viena lieta, bet bija arī termins informēt, kurš dažiem kantoriem bija 2 vai 3 darba dienas. Varbūt prakse ir mainījusies. Nafig riskēt, ja katrs apstāklis var pret tevi nostātiee kā atteikuma iemesls. Jālasa tie apdrošināšanas noteikumi mazajiem burtiem
![]() |
|
|
|
| apedmani |
Publicēts 16.01.2014 16:44
|
|
Norcha rakstīja: Manuprāt tev vajadzēja uzreiz vērsties savā KASKO, tev ir vainīgās puses parakstītais saskaņotais, viņi paši tiktu galā, no kā piedzīt pašrisku. Par 95% esmu pārliecināts, ka tas nebūtu no tevis. Kad man ieskrēja sānā, es gāju pie sava KASKO un vieņš jau pats tika galā no kā pašrisks, tas nebij no manis. Vot to gan es nezināju, ka pašrisku šādā gadījumā piedzen no vainīgās personas! Visu laiku domāju pa pašrisks pašiem būs jāsedz, labi paldies visiem par info dalīšanos! ![]() Sakarā ar iesniegšanu domāju, ka problēmu nebūs.
![]() |
|
|
|
| modjo |
Publicēts 16.01.2014 17:15
|
|
Par to gan nesapriecājies. "Pašrisks" tas ir tas, ko tu zaudē. Cita lieta kā šie saformē un tev pasniedz...
![]() |
|
|
|
| Laumiic |
Publicēts 16.01.2014 18:50
|
|
Offline Ieraksti: 980 Reģistrējies: 26.04.2013 Dzīvesvieta: Limbaži/Lēča Brauc ar: 330D; JeepGrandCherokee |
Un ja galīgi nekā- sniedz tiesā uz zaudējumu piedziņu.. Es tev to kā tiesas darbinieks saku.. ![]() |
|
|
|
| Norcha |
Publicēts 16.01.2014 18:56
|
|
Offline Ieraksti: 158 Reģistrējies: 01.09.2012 Dzīvesvieta: Rīga Brauc ar: E46 320D - Ford Mondeo |
Izklausās jau mega iedvesmojoši![]() |
|
|
|
| ervuha |
Publicēts 16.01.2014 23:50
|
|
Offline Ieraksti: 1716 Reģistrējies: 01.12.2012 Dzīvesvieta: Sigulda/Rīga/Mērsrags Brauc ar: M57TUD30 | M54B25 |
Dēļ mazas vienas buktes šitā ņemties. Nu tur gan iekšām jābūt. Es būtu rīkojies vienkāršāk, pats pielabojis tās sunenes auto. ![]() |
|
|
|
| Atgriezties forumā: |