e46.lv

July 15 2025 23:06:50
Navigācija

Reklāma
AMriepas.lv
Gadījuma bilde

e46 cabrio press photos
Onlainā
· Viesi: 18
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

e46.lv minimeet 4.julijs 2013
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Piekare, bremzes
 Izdrukāt tēmu
Atsperes
Re5tepa
Modjo, pēc kā tu mēri tos 15-20? salīdzinot ar vecām atsperēm, vai pēc tabulas?

AF
nomēri arkas augšu līdz zemei un viss :D

kristaps
parasti mēra arkas augšu līdz diska centram, jo tas ir attālums, kurš nemainās ja uzliec citas riepas.

Re5tepa
to es zinu kā jāmēra. prasu modjo, kur viņam radās tie cipari Wink

visas atsperes ar laiku nosēžas. ja tiek salīdzināts ar vecajām atsperēm tad tie mm nav objektīvi Wink

_siikais_
Gribu uzlikt uz savas kūtiņas mazliet sēdinātas atsperes lai izskatītos ok,bet lai nebūtu pārāk cietas, lai der uz oriģinālājiem āmiem kādas ieteiksiet? pašlaik virsū stāv r17 style 44 ar 225/45

modjo
Nem H&R vai Eibach. Kaut kur ap 100 eur
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

LongJohn
Kāds var piedāvāt e46 318D 2003g Touringam kādas stiprinātās atsperes aizmugurei, jo liekas, ka esošās jau pagurušas, aizmugure nedaudz pasēdusies! Vai ir kādas alternatīvas?

krnls
pastiprinātas 46 eur gab kilen

www.EsKaspars.lv
ArchizLV
Kaadam varbuut ir kaads interneta saits zinaams kur var apstiities un iepirkt labas kvalitaates aizmugureejaas reguleejamaas atsperes? Kaa jau standartaa, leetaas koilu atsperes aizmuguree paarveertaas par pankuukaam un vairs nav tas. Vienkaarshi gribeetos, lai taa atspere pilda savu funkciju, nevis kaa metaala pankuuka tur sitaas.

modjo
Uzmet pm PsihArno, gan nokonsultes, gan pa adekvatu ciparu sagadas. Irija jau nav aiz kalniem:mhihi:

AF
ArchizLV rakstīja:

Kaadam varbuut ir kaads interneta saits zinaams kur var apstiities un iepirkt labas kvalitaates aizmugureejaas reguleejamaas atsperes? Kaa jau standartaa, leetaas koilu atsperes aizmuguree paarveertaas par pankuukaam un vairs nav tas. Vienkaarshi gribeetos, lai taa atspere pilda savu funkciju, nevis kaa metaala pankuuka tur sitaas.
yup, es tapēc sev ieliku eibach 60mm
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

blackone
Nopirkšu stock atsperes E46 320i touringam!
Jauns ar spēku,vecs ar prātu

raivizz
Es tak reizi jau piedāvāju, 50 EUR komplekts, tā arī saki ka gribi pa lēto!

modjo
Vispar 50eur jau ari nav pa dargo.

SAULE
Ir tāda maza problēma, kas jau sāk apnikt :D Čīkst atsperes :D

Ir sākušas čīkstēt manas aizmugurējās atsperes. Reali skaņa tāda drausmīga :faceoff: Varbūt kādam ir bījusi līdzīga problēma ? Kā to novērst un kas tieši pie vainas ?

modjo
Atsperes diez vai, bet bukse kàda ganWink

AF
visizplatītākā problēma ir kad aizmugurē peldošās bukses ir beigtas tad arī sāk čīkstēt
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

modjo
Atspere nečīkst. Tà klakšķ, ja nolauzts augšējais vijums. Kàda bukse čīkst.

SAULE
Nu ja skaidrs pa lielām kas tagad pie vainas, bet nu tāpēc ar rakstīju kas pie vainas, jo atsperēm nebūtu jačīkst :D Paldies pa atbildēm Smile

RonZ
Varbūt kāds varētu pateikt, cik aptuveni izmaksātu nomainīt visas atsperes mašīnai? Kāds ir cenu diapozons? (tieši darba izmaksas)
Mainījis(usi) RonZ, 08.01.2016 12:29

Atgriezties forumā: