e46.lv

February 18 2025 05:25:20
Navigācija

Reklāma
AMriepas.lv
Gadījuma bilde

e46 coupe press photos
Onlainā
· Viesi: 24
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,635
· Jauns lietotājs: EgilsZh
Random user photo

minimeet @ 30.05.2013
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Piekare, bremzes
 Izdrukāt tēmu
Plaukti, to izvēle, restaurēšana
BUHARDI
AF lol? :D Es tāpat būtu ieteicis likt Meyle HD Smile

krnls
labi plaukti maksā 90 eur gabalā ar maināmajiem balsta šarnīriem un darbs 50-70 eur atšķirībā no servisa.

AF ko tad izspiegot? cik plaukti maksā vai darbs? :lol:

www.EsKaspars.lv
Baibina1991
Tas nozīmē, ka man būtībā ir jārēķinās uz kādiem 250 eur gan par darbu, gan detaļām...
Nav pasaules gals, bet pa kabatu uzsitīs, acīmredzot neko darīt, ja grib braukt, tad būs vien jāiegulda.. Smile

modjo
Kopš AFs pieteicās poļu detaļas pa pašizmaksu laist, laikam paranoja piemetās:shura:
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

Kristapsk
Kurs zina cik maksa m pakas plaukti prieksejie abi divi ?

Doping
MEYLEs HD ar xenona līmaņa devējiem 80€/gab
Mainījis(usi) Doping, 26.09.2015 02:52
Pārdodu jaunas auto rezerves daļas par labām cenām!!!

AF
es tak pieduros :D vnk zin kā, pirmais un vienīgais posts, par visur izspriesto tēmu :D
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

chornis
Sveiki, jūtu, ka jāmaina priekšējie plaukti, jo ir brīvkustība pirkstos, palasiju te un sapratu , ka ir daudz iespējas ko darīt!
Esmu dzirdējis, ka Dobelē viens vīrietis gados restaurē, bet cik esmu sapratis, ka viņam esot noticis nelaimes gadijums ar māju!
Varbūt ir kāda informācija par viņu, par to vai viņš vel restaurē un kādas atsauksmes ir par viņu?

martinels
Labāk nopērc jaunus Meyle HD ar maināmiem šarnīriem, tepat forumā piedāvā par 80-90 EUR par gab.
Ar "restaurētiem" var gadīties neiziet tehnisko apskati.

chornis
martinels rakstīja:

Labāk nopērc jaunus Meyle HD ar maināmiem šarnīriem, tepat forumā piedāvā par 80-90 EUR par gab.
Ar "restaurētiem" var gadīties neiziet tehnisko apskati.

Par to es arī domāju, bet gribējās zināt par to Dobelnieku, kā ir ar viņa restaurētajām, esot bezgala piekasīgs, bet kā ar kvalitāti?!

AF
Ja nav meyle hd restaurējamie, tad nekādus citus nevar, cik jau iztirzāts
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

modjo
Gluži tā tas nav, jo man Xam nav MeileHD, bet divas skates ar restaurētiem jau esmu izgājis:cafe:

walder
Kamēr vēl bija e46, tad ar restaurētiem plauktiem gāju ~5 gadus Rīgā TA un nevienu reizi nebija piepisušies hvz
Apdrošināšana, PM

modjo
Topikā ir daudz ūdens sarakstīts, bet ir minētas konkrētās vietas, kurās taisa un taisīs plauktu restaurāciju, jo pa punktiem zin uz ko CSDD skatās.

xtreme21
Tātad par plauktiem:

Vēl aizvien motoring.lv piedāvā restaurētus/uzlabotus plauktus. TA garantējam 100%

2 gadus atpakaļ bija cits koncepts plauktiem . No 2014 gada pamainijās likumdošana - līdz ar to arī tika pamainīts plauktu koncepts. Klientiem, kas bija plauktus pirkuši pirms 2014g. - tie tika samainīti bez maksas.

Mūsu plaukti ir izstrādāti, lai būtu 100% analogs OEM - vizuāli tie neatšķiras ne ar ko. Tā kā pat gribot - nepiesiesies - pat Vācijas TUVā Smile Tehniski tie ir advancētāki un kalpo ilgāk.

Daudz, jo daudz labas atsauksmes no foruma lietotājiem.

Nemokies - pērc pārbaudītu vērtību no iestādes, kas garantē kvalitāti.

Plaukta cena - 60,- Eur/gab apmaiņā pret Jūsu veco, iepriekš nerestaurēto plauktu

P.s. Mājaslapā vēl ir vecais koncepts - tpc cena nepareiza.

P.p.s. Iepriekš pierakstie uz plauktiem, jo bieži tie ir izpirkti un jāgaida rindā.

AKCIJA līdz gada beigām:
:lv: Pērkot pie mums abus plauktus un poly bukses - komplekta nomaiņa tikai 20,- EUR :lv:

inbox.lv/albums/x/xtreme21/Mail-Attachments/IMG-2709.sized.jpg?1444917697

inbox.lv/albums/x/xtreme21/Mail-Attachments/IMG-2710.sized.jpg?1444917715
Mainījis(usi) xtreme21, 15.10.2015 22:01
inbox.lv/albums/x/xtreme21/paraksts-2/MotoringSignature2.jpg

www.motoring.lv
AF
nu beidzot ir info, ok, vari ielikt kādu bildi ar to kā Jūsu plaukti izskatās??

xtreme21
AF rakstīja:

nu beidzot ir info, ok, vari ielikt kādu bildi ar to kā Jūsu plaukti izskatās??

Izlaboju Wink

www.motoring.lv
AF
nu tik tiešām izskatās kā jauni OE Wink
a kādus šarnīrus jūs izmantojat? Cik aptuveni kalpo un vai ir kāda garantija?

xtreme21
Šarnīri Lemforder - kalpo ilgi. Cik zinu tad nesen vienam lietotājam mainijām - bija apmierināts jo bija nobraucis 2 gadus ar kapeikām. Mainot pēc tam mūsu plauktus pret mūsu plauktiem - cena par plauktu ir max 30,- Eur. Respektīvi - ja tev ir beigta viena šara - tu samaksāsi par šaru nevis atkal par plauktu.

Plauktiem mūža garantija :D Nu plaukti jau nebeigsies nekad - beigsies šarnīri - a tiem jau ir sava garantija nevis mana Smile Nolietojas, protam, atkarīgi no braukšanas apstākļiem un daudzuma. Bet nu reāli - ātrāk par 2 gadiem nav nevienam nekas beidzies pēdējos 5 gadus Smile
Mainījis(usi) xtreme21, 15.10.2015 23:07

www.motoring.lv
AF
nu lieliski, zināšu kam ieteikt.
Bet nu par to ka mūžīgi plaukti gan oponēšu, ļoti daudz reižu jau alumīnijā nepārpresēsi Wink

Atgriezties forumā: