e46.lv

December 10 2025 16:31:00
Navigācija

Reklāma
AMriepas.lv
Gadījuma bilde

e46 sedan press photos
Onlainā
· Viesi: 47
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

Tūja @ 8-9 jūnijs
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Piekare, bremzes
 Izdrukāt tēmu
Plaukti, to izvēle, restaurēšana
vlajer
Aleens rakstīja:

Vajag vest restaurēt uz vietām kur taisa tā, lai skatē pēc tam neizd*āž par restaurētiem plauktiem Wink Ja nemaldos pie Maxixt varēja nopirkt plauktus, kur jebkurā servisā var lodbalstus pēctam pārpresēt un skate laiž cauri Wink un nemaksāja kosmosu ...

un tev tur //M plauktus gadījumā nepiedāvāja? :naac:

Gadijuma nepiedavāja, ja kas ap 10 dažadiem autiņiem tur esmu restaureejis un visi pēc tam gāja uz skati un pilnīgi nekādu problēmu, pats sen atpakaļ nobraucu ar viņu restauretiem plauktiem 30 t.k + bez problemām! :naac:

Aleens
neesmu tur restaurējis , nemāku spriest kā tur taisa Wink
bet to ka restaurētie ilgi iet , tā ir taisnība Smile
Tel. nr. : 2742588viens
lejup.lv/f/5375b98561ce2xlyjhym1400224133.jpg

https://www.faceb...m/FZcustom

https://www.facebook.com/FZcustom
japinsh
ieksejos var saspiest ar presi man abas puses saspiesti tikai viena puse pie temperaturas mainas sak cikset. :D Nez par arejiem itka vareja parpreset uz jauniem.
vai ari japerk mayle plauktus kur var abus parpreset.
nez ka citiem bet ta restauracija ir kk hujna. paris reizes izmeginajam no 5 reizem 2 beiti pec 3 menesiem vai atrak un vel skaitijas kk laba restauracija 25 euro.

Spelmanis
es ar restaurēju, salika tur lemfjorder daļas un braucu jau 30k bez problēmām.

krnls
meyle plaukti nu jau 110 eur maksā, saliek tur vel restaurētos vispār grīda. Pats tikko samainīju 3 šaras restaurētas 1 meyle, paskatīšos kas ātrak nomirs

www.EsKaspars.lv
japinsh
nu bet 1 reiz noper un pec tam parprese vel mayle hd raksta ka 4 gadu garantija sharam nez vai taisniba,
nu kada kuram ta cena. man par 21 euro mazak

raivo1985
tikko TA izcakareeja par restaureetiem plauktiem - saka nu jau gadu pienemts likums ka nedriikst, itkaa jau varot pieveert acis, bet tipa manaa gadiijuma esot vareejis pateikt ka ir restaureets un viss - japeerk jauni plakti pzc

bum
Skati nevar iziet tāpēc ka mūsu valsts ir tik debīla. Pieņem likumus, lai cilvēks nevarētu ne uz ko ietaupīt. Ka tik jaunu visu. Lai servisi varētu vārīties. Stūlbums...

Beez
Ir lietas,uz ko nevajadzētu taupīt.Viena no tām ir sava un apkārtējo drošība!

EUVIJS
Cena ko nosauci par plauktu ir baigs kosmoss... Pats iepirku plauktu TRW pa 100E Neesmu eksperts, teicās ka TRW ir līdzvērtīgs orģināldaļai.

bum
Beez rakstīja:

Ir lietas,uz ko nevajadzētu taupīt.Viena no tām ir sava un apkārtējo drošība!

Ja man nosauc cenas tādas kādas uzrakstiju, tad es domāju ka jebkurš apsver domu ietaupīt kaut kādā veidā. 6 reizes nomainot priekšējos plauktus, es atmaksātu mašīnas vērtību. :faceoff:

Runajot par TRW - es arī tos apsveru ņemt, un tie ir vislētakie ko esmu pagaidām atradis.

vlajer
PSC, par vienu plauktu 100 eur nolociit :emo:
atjaunot 100 eur par abiem ir ne ko starpiiba?! :D
,protams, klīst baumas kaa restauretie izbirst peec pirmajiem 5 t.k kilometiem utt, bet nu, lai pats katrs izveelas ko velaas un kas kam tiik !! :naac:

modjo
Plauktus jau var ari samainit, t.i. atstat savus vecos panemot jau restauretus, un turpat uz vietas uzlikt, kamer pats padzer kafiju. Jelgava no Rigas tikai pusstundas attaluma:cafe:
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

romiic
kādas atsauksmes par lemforder plauktiem? ir vērts likt vai nē?

www.bmwliepaja.lv
AF
nop, vispār lemforder ir kļuvis par mēslu
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

krnls
ja lemforders maksā praktiski tikpat cik meyle, tad kāpēc vispār tur vel k-ko domāt? tie meyle plaukti ilgtermiņā ļoti labi atpelnas

www.EsKaspars.lv
bum
Tā tad šodien izgāju skati. Ar pirmo :yo: Pirms skates nomainu plauktiem aizmugurējās bukses un atsaiti aizmugurē.
Viss ko man pateica Siguldas servisā "Īle", bija pilnīgs mēsls. Gandrīz dēļ tiem dauņiem samainiju plauktus 400 euro vērtībā. Skatē prasiju pa plauktiem, un šie pateica ka vēl ar šitiem braukt un braukt. Riebjas šitie jobanie kāsēju servisi.

modjo
Prasti, ja kāds mēģina pierunāt uz dārgu remontu, var jau iebraukt vairākās vietās, vienkārši uz diagnostiku, lai būtu pārliecība, ka batonus ausīs nesprauž.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

walder
romiic rakstīja:

kādas atsauksmes par lemforder plauktiem? ir vērts likt vai nē?

Knapi 20tk izturēja.... Restaurētie jau iet 2x ielgāk
Apdrošināšana, PM

Re5tepa
2x :lol:
kādas 5x ilgāk vismaz Wink

Atgriezties forumā: