e46.lv

December 09 2023 03:34:23
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 M3 cabrio press photos
Onlainā
· Viesi: 13
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,622
· Jauns lietotājs: Shmeterlings
Random user photo

e46.lv salidojums Tūja 5-6.jūlijs 2014
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Piekare, bremzes
 Izdrukāt tēmu
Amortizatori
modjo
Dundur, pirkt rezerves daļas ir Pirkt topiksWink
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

GirtzB
krabiz rakstīja:

B6 liek uz stock atsperēm, ja ir sēdinājums, tad pareiza izvēle būtu B8.

Nē.
B6 liek uz stock un līdz -40mm no stock
ja zemāk tad liek B8.
Tikai R6, S54B32 + 2JZ-GE

Martinss
Kādas krāsas šilte/kods nāk M-Tech/Sport Sachs amjiem? Cik pēc IC kataloga skatos, tad šiltes nāk baltas, sarkanas, zilas, gaiši zilas.
Iesitot meklētājā 31312282101 un 31312282102 izmet protams visus variantus (arī poor road package variantus), tikai ne to ko vajag. Pēc kataloga arī garumi sanāk 405, 415 un 425mm?

Īsāk sakot, kāds kods ir Sachs amjiem priekšai, kas paredzēti M-Tech/Sport piekarei? :D
Mainījis(usi) Martinss, 01.10.2020 21:27

kaamis
Es sev uzliku 317541 un 317542

Tr. līdzekļiem ar sporta balstiekārtu
Tr. līdzekļiem ar "bezceļu" balstiekārtu
Tilta izpildījums: Sportfederung
M-Sportpack II

Ņēmu Ape Motors, maksāja 112 EUR gabalā, taču man caur Api atlaidīte un dabūju pa 70 EUR gabalā.

Schecter
Trāpījums negaidītā bedrē un unim izšāva salonā amortizatora galu caur apšuvumu.
Līdz mājām aizbraucu. Ar kādām izmaksām rēķināties? Man roka neceļas ,bet ja ļoti nepieciešams vai ar tādu cauršautu dampi var braukt? Kāds ir mēģinājis?

ficux
Visticamāk augšējais atbalsts izjuka, man bija identiski pirms pāris mēnešiem. Jauns atbalsts un lieta darīta. 1 atbalsts kādi 5eur + tur iet arī atbalsta blīvīte kādi 50 centi
Un par braukšanu, daudz nevajadzētu, bet šis nebūtu iemesls, lai evakuatoru sauktu. Līdz servisam vai vietai, kur salabot, aizbrauks mašīna pati
Mainījis(usi) ficux, 04.10.2020 21:10

Re5tepa
obligāti jaunu paplāksni zem atbalsta.
plus vēl ļoti liela ispēja, ka amortizatoram gals arī nopuvis - amortizatora maiņa.

vēl jau protams var gadīties arī, ka glāze izpuvusi

3rd Series
Diezgan bieža problēma gan universāliem, gan sedaniem, izpūst paplāksnis un amīša šotks augša, ja iziet cauri paplāksnim štoks izplēš atbalsta gumiju. Dragāt ar tādu nevajadzētu bet līdz mājām mierīgi, būs vienīgi nedaudz peldoš brauciens.

modjo
Šo "diezgan biežo problēmu" parasti saskarās tie, kuri neseko līdzi auto. T.i. neredz, ka glāzes vietā jau papīrs, un nesakiet, ka to nevar redzēt vizuāli. Tāpat par atbalstu, ja nobeidzies, tad parasti ir lieka skaņa, un braukšanas diskomforts ir krietni pirms bedre iedzen ami salonā.
Man personīgi nekad tā nav gadījies:shura:

Schecter
Pasaki man kā es to varu vizuāli ikdienā redzēt aizmugurējām arkām.Mašīnai sekoju līdzi un remontēju,kad vajag. Man personīgi arī septiņu gadu laikā arī tā nebija gadījies.
Tas kā kuram,citreiz sanāk parunāt un man žoklis atkarās,ka citi maina ik pa plauktu komplektam sezonā.Es pa visu šo laiku esmu samainijis tik vienu pāri,jo ja viens beidzās,drīz beigsies arī otrs. :hmm:

Schecter
Varbūt arī tas ,kā mašīnai 600 k aiz muguras arī kaut ko izsaka Wink

grantinsh
Ir kādas atsauksmes par koni sarkanajiem amortizātoriem?Ciet,mīksti?Labi ,slikti?

modjo
Man ir dzeltenie. Labi. Aizmugure kopā ar Eibačiem se#us gadus tur.

limon
Aizmugurē jāliek tieši šī modeļa Kayaba. Sudraba krāsā ar monotube konstrukciju.
Melnie KYB gan ir lētucis.

sport suspension un M tech suspensionam
https://www.trodo...kyb-553239

klaids
Sveiciens visiem, vēršos pēc jūsu ieteikuma.

Agrāk bija eibach atsperes ,mašīna bija stipri par zemu,lv ceļiem.

tad uzliku kayaba, aizmugure izskatās ka velkas pa zemi,sliekšņu augstumi bija vienādi , bet tapat izskatas nesmuki.

tagad aizmugure pēc pāris gadiem vēl pasēdusies par 2-3 cm cm
vēl ja uzliek aizmugurē svaru tad vispār trakums.

kā iziet no šīs situācijas lai arku augstumi ir vienādi ar priekšu, un aizmugurē bez problēmām var iekraut ko smagāku.

Tai pat laikā lai arī varētu iziet TA bez problēmām.
Automašīna e46 universālis.

Paldies !

modjo
Līdzīgi bija ar jaunām āftermārketa uz Volvo:naac:
Pareizi būtu likt visas 4 jaunas vai vismaz divas. Ja testēji Eibach, tad precizē Proline vai Sportline. Eibachi sēžas kādu laiku, bet nav visi drastiski zemi.
Vēl ir H&R un vēl visādi.
Kuri īsti eibači tev nepatika?

klaids
Man bija sēdināts, īsti nezinu kādas atsperes bija.

Gribētos tuvu oriģinālam tā lai augstāka mašīna, un aizmuguri nedaudz augstāk kā oriģinālam, jo skatos visiem e46 universaļiem aizmugures sasēdušās

Atgriezties forumā: