e46.lv

April 19 2025 18:14:35
Navigācija

Reklāma
turbita.lv turbīnu apkope un remonts liepaja.
Gadījuma bilde

e46 touring press photos
Onlainā
· Viesi: 20
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

e46 viesošanās bāreņu namā "Līkumi"
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Dzinējs, ieplūdes/izplūdes sistēmas
 Izdrukāt tēmu
328i problēmas ar motora darbību
minix55
Sveiki!!
Probleema taada,ka man 328 benziiniekam zuud jaudas un lielos apmeeros!!! Kad masiina ir auksta, tad veel iet , bet kad ir uzsilusi tad jauda pamatiigi pazuud!!! briizam apgriezieni lekaa... apmeram pa 0.3 apgriezieniem!!!

Pie kompi piesleedza... neko neparaadiija ,ka buutu kluudas!!!
Sveces ir oke!!
Gaisa masas meeriitajs ar labs!!!

HELP

AF
kkur sūc gaisu garām!!!

stalker
Labvakar. Problema ir sekojoša. Lenām braucot citreiz sak raustities, vai nu kad maza atruma ap 20 km/h parsledz otraja roba . Kad braucu agresivak, viss pazūd. Raustisana notiek pie visiem robiem, ja abgriezieni zem 1500 bet ne regulari. Nomainiju degvielas sukni. Nekas nemainijās. .Uz kompja paradija ka lambda nr2. Nr3. Nr4 nestrada. Bet es neticu ka ta var but ar realu paterinju 7.5 litri uz 100 pa trasi

jj
Man uz 320i arī ir tāda problēma, itkā brīžiem tas motors sāk rīstīties pie zemiem rpm, galvenokārt, ja dod gāzi nedaudz nevis spiež grīdā. Kompis nerāda nevienu kļūdu. Esmu jau pieradis un īpaši netraucē :D Citi pat saka, ka tas esot normāli tādam motoram.
oi60.tinypic.com/2f0c3dl.jpg

Mikels
Varbūt nevajag braukt ar 4 ātrumu uz 30 km/h, lai apgrizieni ir zem 1.5 k ...

stalker
Es ar esmu pieradis, bet gribas problemu atrast.

Doping
Man bija vainīgas sveces...

Tieši tie paši simptomi...

mazajos apgriezienos dodot gāzi raustījās auto. Arī 2.8i

modjo
Es saktu ar svecem, un raustisanas nav normali braucot uz beni. Gadijuma, ja nelidzes, tad trukst degviela vai kaut kas elektriba nav kartiba.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

jj
Man piemēram tas notiek gan uz bendzīnu, gan gāzi...

modjo
Mekle celoni. Benim raustoties un sekojosi ari gazei, visticamak problemas elektriba.Wink
Normali ir ja neraustas uz beni, un neraustas uz gazi. Vajag rakt, lai atrastu celoni. Par elektribu varu ieteikt Driver, ja nav sava zinosa elektrika.

jj
Pie Draiver'a ir būts, ne ar šo problēmu, bet pie kompja slēdzot neko sliktu nerāda un neesmu gatavs nolikt milzīgu ciparu par problēmu kas man traucē tikai uzsākot no luksafora :D jo pēc tam nesēņojot to nevar manīt...

Edd21
MAn gan uz gāzi tieši uzsākot braukt ļoti ļoti mierīgi neraustās, bet kad spiež tad raustās

vlajer
Skaties vakuma caurules, arii gaisa meritajs var taadu joku mest araa, man tieshi taa ari bija, ka piesledzot pie kompja radijas kaa lambdas kirdik, bet izradijas gaisa meritaajs Wink

modjo
Cauruled, mafs, klokenes deveji, sadalenes deveji, da jeb kas cits var iet uz galu, tacu elektribai, lai auto ietu ka jaiet, ir jabut kartiba.
Edd, tev kaut kas izklausas par isu ar gazes iespeju nobarot motoru slodze, tas bija izrunats kaut kur gazes topika.
Diagnostiku ari jataisa zinama secibaWink Preteja gadijuma auto kustas, bet vai braukt ir prieks:emo:

Doping
Vari sākt ar svecēm, tas taču neko nemaksā... Pats atskrūvē un paskaties kādā stāvoklī tās ir...

stalker
Sveces mainitas pirms 7 menesiem NGK. Nasinai NAV gazes iekartas. Bet ka jus sapratat ka mafs pie vainas? Mainijat visu devejus pec katras, kamer problemu neatradat?

modjo
Ja tev auto ir adekvata stavokli, tad nemaini visu pec kartas. Letak ir sakrat pardesmit einarus, piebraukt pie Driver, un nopirkt oem iedoto detalas kodu. Atrak, letak, ar garantiju.

stalker
Ir aizdomas uz indukcijas spolem. Ka var parbaudit kura citreiz sit pari. Piesledzot pie kompja viss ok.

ArtE46
var būt ļoti daudz kas būt pie vainas, zondes,katiņi,vanosi,maf,indukcijas spoles,vakuma trubas un disa vārsts.
pašam bij līdzīga problēma, nomainīju visu pa vienam . pie vainas bija vanosu elektronika

File Type: pdf SEIMENS_MS_420_ENGINE_CONTROL_SYSTEM.pdf
Benzīna/dizeļu sprauslu pārbaude/remonts -> pm
DieselArt

pedro
Es šitā čakarējos savulaik ar audi 2.8 motoru. Simptomi tie paši, beigās izrādījās svečvadi bija vainīgi, jo sita cauri! Tos nomainot problēma pazuda!

Atgriezties forumā: