e46.lv

March 15 2026 23:16:01
Navigācija

Reklāma
AMriepas.lv
Gadījuma bilde

e46 sedan press photos
Onlainā
· Viesi: 104
· Lietotāji: 1
Kaspars40

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

e46.lv minimeet 24.julijs 2012
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Dzinējs, ieplūdes/izplūdes sistēmas
 Izdrukāt tēmu
328i problēmas ar motora darbību
naikijs3
Vispar uz m54 esmu cik redzejis gazejot atlaizot nedaudz mainas, bet uz m52tu cik biju sledzis, kaa iedarbini taa stav viena pozicija tie bar 3.6-3.7 bat gazejot nemainas, korekcijas nezinu kadas pa procentiem

Andrewa
Cik es saprotu tad korekcijai tukšgaitā jābūt uz 0 vai pat nedaudz mīnus. Kādam spiediem jābūt pirms filtra?

naikijs3
Tev m52tub28? tad tev tev pirms un aiz filtra ir jabut 3.5+- 0.2 Bar kaut kaa taa! jo tev regulators spiediena stav uz degvielas rampas galā ,bet m54 uz filtra.....cik atceros

Andrewa
Tas ta jā, bet ja sūknis spiež 3.5 jēga no spiediena regulatora?

naikijs3
Vispar pats suknis dod vairak,tamdel ari stav tas regulators, vins dod ap 5bar ,parejais ir domats atlikums bari lai bakaa parsuknet degvielu starp nodalijumiem...

BUHARDI
:faceoff:

Mikjelis
Buhardi, ne vien to dzirdēsi no šī lietotāja. Smile Viņš man savulaik mācīja devējus mainīt, lai gan pats tos dzīvē pat redzējis nebija. pat bildēs ne.

naikijs3
ja Mikjeli neesi pats redzejis taa ir tavas problemas tos devejus!

uldisa
uz M52 TU un M54 degvielas spiediens nemainās un visu laiku ir vienāds...
Kas attiecas par korekcijām - tad jo tuvāk 0 jo labāk... matemātika vienkārša - ja kaut kur piesūc gaisu tukšgaitā ir + palielinot rpm ātrā korekcija samazināsies.
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

Neshch
Sveiki,
Vai kāds var ieteikt kādu elektriķi pie kura griezties nepieciešams dzinēja vadības bloka remons/nomaiņa (blokā ticis mitrums)? Auto ir arī gāzes iekārta. Vēlams Rīgā.

AF
tas dzinēja bloks nemaksā tik daudz, lai čakarētos ar tā remontu un iespējamām sekām.
labāk nomainīt vadības bloku ar visiem nepieciešamajiem piederumiem (ews).
pietam der arī no 2.0 un 2.5 motoriem
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

Neshch
Vai Jūs zināt kuriem kodiem jāsakrīt? ECU vārdam (DME MS42) , aparatūras numurs (5WK90329), programmas nr?

uldisa
tavā gadījumā pietiks ar MS42 jo tāpat būs vajadzīga gan salāgošana - gan programmēšana
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

Neshch
Liels paldies! Smile

MZe46
Parādījusies paskaļa svilpošana no motora. Nav visu laiku, pēdējās divas dienas ik pa laikam parādās dodot gāzi un pēkšņi pazūd. Ir varianti, kas tas varētu būt?

keksis323
Sveiki, ir radies jautājums, 323 tika ielikts dzineja bloks 2.8 ..vis palik no 2.5
Jautājums, vai degvielas sprauslas ir jega likt no 2.8? Vai b30 sprauslas degvielas ielikt uz dzineja 2.8 ir jega? Dzineja vadiba ir cipota..

AF
liec visu kā ir stockā, tā būs vislabāk.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

Atgriezties forumā: