e46.lv

July 14 2026 03:17:13
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 M3 coupe press photos
Onlainā
· Viesi: 49
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

Tūja @ 8-9 jūnijs
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Pārnesumkārba, reduktors, sajūgs, stūres meh
 Izdrukāt tēmu
Spararats
ainarsb
HELP vajag spečuku padomu : ka4 nomainīju spararatu jo bija palielināta vibrācija un varēja just ka stigā sajūga pedālis , tādas herņas vairs nav bet slāpējot autiņu pie neizspiesta sajūga nograb bet ja sajūgu izspiež noslāps bez liekām skaņām ir kādam ideja kas par huijņu var būt . Autiņš 3.0xd 11.04 .doma

MAXixt
spararats lietots?
BMW Autoserviss
Lietotas un jaunas oem detalas

Aleens
nu zinu , ka graboņa no ģeneratora nāk , ja nav uz apsteidzi uztaisīts Wink bet nu tam itkā ar sajūgu nevajadzētu būt saistītam ...
Tel. nr. : 2742588viens
lejup.lv/f/5375b98561ce2xlyjhym1400224133.jpg

https://www.faceb...m/FZcustom

https://www.facebook.com/FZcustom
neteiksu
Man pie noslāpēšanas citreiz izpūtējs pret pannu metās! Pārbaudi tādu iespēju. Wink

AF
varu derēt ka izpūtējs pielikts ar nodirsas augošām rokām, ka slāpējot izpūtēja truba sitas pret tuneli

Pastnieks
Visticamāk,ka demferis grab. Tas mainītais spararats bija lietots?
BMW Elektronikas darbi/Remonts/

GT
Man ir līdzīgi , man tā kā novibrē mašīna , kad piešķiļ , gan kad noslapē , tieši taja brīdī !

japanitis
Jopt. Izpuuteejs normaali sastiprinaats??

Anrijs
Man tas pats bij ar izpuuteju.

ainarsb
Ar izputēju viss ir čotka ; spararats arī jauns (pirkts ar čomu atlaidēm 460 eur) ir divas aizdomas vai tas ir sajūga disks ( kautgan pārbaudīju pirms liku virsū vai centrs neļurkājas un vai atsperes ir stingras ) vai aŗī pati kārba . herņa tā ka braucot nau neviena lieka trošņa un ja tā būtu kārba tad vajadzētu tam izpausties pie zemākiem vai aukstākiem robiem .

Germans
Sveiks,

Pēdējo laiku sāka vibrēt sajūga pedāls. Kā arī dažreiz slāpējot mašīnu ar nenospiesto sajūgu kaut kas grab. Servisā teica kad visdrīzāk būs spararats.

Gribēju uzzināt ko iesakiet - kur pirkt, vai pirkt jaunu vai lietotu?
Vai tas tiešām man izmaksās 500 eur un ne mazāk?

AF
maksā daudz, bet tas, ka kkas grab un vibrē vēl nenozīmē ka pararats, pārbaudi: Ieleic otrajā, un mēģini sākt kustību, lēnam, ja no apakšas dzirdēsi kladzoņu, tātad kladz atsperes spararatam = pizģets viņam. ja nav, un uzsākšana +- ok, tad meklē vainu citur.
Btw vecs sajūgs arī var vibrēt

Germans
Šodien speciāli startēju no 2 ātruma - kādu 1 reizi no 10 kaut kas skanēja dīvaini, pa lielam arī braucot (ja nespiest sajūgu līdz galam) pārslēdzoties ir ok, ja spied līdz galam pedāls ta ka ķerās aiz kaut kā un tad arī ir vibrācija.

Pēc pāris dienām serviss kur arī būs redzams..

AF
vsidrzk izjucis izspiedejgultnis vai ve kasm nevis spararats

Vagars
Bija tas pats. Bija jamaina spararats. Viss kopa izmaksaja 700 eiro (sajuga komplekts ar spararatu + darbs)
Itka vel ir iespeja restauret spararatu ... http://www.ss.lv/...bjhjf.html atsauksmes neesu dzirdejis.

HapTwo
Jautājums publikai! Vai kādam ir izbeidzies divmasu spararats un kā atrisināt šo problēmu. Jo jauns nāk dārgi (400airo) un BU neiesaka likt servisnieki doma
imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/833/tkvf.jpg

Gedis
Jāpērk vien būs Jauns!

hromzs
Vel ir restauracija :naac: svam gan uzliku bu parkniedeju disku atspiedu kurvi un attiet sajugs ka no jauna piedzimis :yo:

modjo
Redzi ar to b/u ir praktiski lotereja. Pārbaudīt nosacīti var uzliekot uz kārtīgas virsmas. Praktiski visiem ir lielāka vai mazāka, bet ir brīvkustība. Kurš tev no šrotiniekiem atdos 200Eur, ja atgriezīsies kaut pēc dienas ar pretenziju?
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

HapTwo
Redz šrotu īsti negribas likt,jo ar loterijām man neveicās.
Man piedāvā sūtīt uz Poliju un restaurēt rūpnieciski,kas izmaksā aptuveni 300 - 350 airo.
Vēl tantiņas pagalmā runā,ka var sametināt, bet tur ar balansēšanu jānodarbojas.
Hromz meistars ar lielo M :D
imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/833/tkvf.jpg

Atgriezties forumā: