e46.lv

June 16 2026 15:06:47
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 M3 coupe press photos
Onlainā
· Viesi: 14
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

e46.lv salidojums Tūja 5-6.jūlijs 2014
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Pārnesumkārba, reduktors, sajūgs, stūres meh
 Izdrukāt tēmu
Spararats
Logan
Uzstādīts jauns spararats Sachs. Pēc 3k noskrējiena luftes kolosālas. Vecam spararatam daudz mazākas. Servisa teica ka tāda kvalitāte jauniem spararatiem. Kāds kaut ko zin?

AF
Ja čeks ir nes atpakal spararatu Wink
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

Mvoldins
Sveiki,
Vai varu 2.0d likt spararatu no2.8i (m52b[/mail]

AF
nē, rotējošā masa būs par vieglu
Mainījis(usi) AF, 24.01.2017 07:14
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

LQuuL
Sveiki! Beidzas spararats, servisā 600 euro prasa par spararatu internetā atradu pa 322 vai tā varētu būt un vai viņš man derēs? https://www.trodo...find=25923
Auto e46 330d 2004.g

emc
Drošāk tādas lietas meklēt www.realoem.com pēc VIN koda un tad pēc atrastā koda var meklēt citur. (etk.lv, autospares.lv, GrosAuto, Ape motors, Intercars utt.)
Love my e46! :love:

uldisa
painteresējies iekš APE motors... tur dažreiz interesantas cenas mēdz būt...
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

tomijslv
Ar atlaidi 395.23€ sanāk

erx
nesen ar mainiju 330d sparatu,oranza gar ar prasij 600 atteicos un nopirku pa 390e atskiriba jutama,njemu sach
kad ber tad per!

modjo
Sachs jā ap pieci soti bija.
Tev jau kārbu noņēma, gan jau sešos sotos kaut kas par skrūvēšanu ielikts. Par velti taču darbs nav. Noskaidro.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

Logan
Visiem skaidrs ka tādas vietas ka Oranž Garaž var braukt tikai tad ja tas būs pēdejais strādajošs serviss Latvija. 322e ir laba cena par spararatu.

LQuuL
Nju tad laikam būs jāņem tas pa 322 un javed lai liek augšā, ja kas tad tur preci var atgriezt atpakaļ.
Varbūt ņemt Luk spararatu ja jau dargāks par sasch vai viņiem ir kaut kada atšķirība? Un varbūt vēl ir kaut kas tāds kas tur apakšā jāsamaina pie reizes?
Mainījis(usi) LQuuL, 26.01.2017 23:04

Logan
Kas tieši noticis vecam spararatam?

LQuuL
Nezinu servisā pateica vajag jaunu sajūga komplektu un jaunu spararatu par viņu cenām negribās pirkt detaļas takā meklēju pats labāko variantu.

Logan
Bija problēma ar sajūgu vai kas?

LQuuL
Jap no sākuma slīdēja ta minimāli tad vienā rītā tā pa visam nopietni un tad jau pēc darba nekur vaira netiku, sajugs pazuda pavisam, vajadzēja evakuatoru Frown

zakis
Izdomāju uzrakstīt, ja nu kādreiz kādam noder, jo pats nekur šādu info nevarēju atrast.
Tātad auto 2004 318d (204D4). Sāka ļoti vibrēt spararats, tāpēc vajadzēja nomainīt.
Bija pieejams spararats no vecāka motora ~2003g. 318d (204D1) , tāpēc nolēmu riskēt un uzlikt to. Viss bija plug&play, bet obligāti ir jānopērk garās skrūves (~58mm) un skrūvju līme.

204D1 spararats:
www.bildites.lv/images/b4pftr5a/39609/original.jpg

204D4 spararats:
www.bildites.lv/images/629ff9rz/39609/original.jpg

Tie četri izcilņi impulsa lasīšanai no 204D1 spararata netraucēja.
204D4 motors lasa impulsu no kloķenes.

Rezumē:
Uz 204D4 der spararats no 204D1 un 204D4.

Uz 204D1 der spararats TIKAI no 204D1.

Ja esmu kaut ko ne tā uzrakstījis, tad palabojiet.

kristaaaaps
spiežot sajūgu apmēram 2cm dziļumā ļoti metāliska skaņa, bet tālāk spiežot nekāda trokšņa nav. taisot testu ar 2. atrumu uzsakot arī neliekas, ka būtu nelabs troksnis. Arī turot sajūgu to 2cm dziļumā un spaidot gāzi troksnis pazūd. Kas tas varētu būt? Kaut kas tik triviāls kā ļurīgs izpūtējs vai spilvens tas nevar būt?
Varbūt varat ieteikt kādu specu, kas varētu uzmest aci?
Mainījis(usi) kristaaaaps, 25.02.2017 20:37

AF
Izspiedēj gultńa vaina

vaitins
Video būs redzams vecais spararats
Bet vai jaunajam arī tāda kustība var būt tikai mazliet mazāka man tas neliekas normali :faceoff: :D

Atgriezties forumā: