e46.lv

March 17 2025 08:14:11
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde
Sedan
Sedan
e46 studio photos
Onlainā
· Viesi: 26
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,635
· Jauns lietotājs: EgilsZh
Random user photo

e46
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Virsbūve, stikli, lukturi
 Izdrukāt tēmu
Nevar atvērt durvis
modjo
Troses arī mēdz stiepties, ja gals pie roktura pa dzīslai lēnām sāk trūkt nost.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

sandiszE46
Problēma kad FL Touringam nevar atvērt priekšējās pasažiera durvis, tā itkā būtu aizslēgušās, mašīnu aizslēgt var utt, bet durvis neveras ne no iekšas ne no āras, apšivku gan izdevās noņemt, bet neko diži saprast tur nevar, ir kādam gadījies tā, vai varbūt var ieteikt ko darīt lietas labā.

artyp_19
Man bija tā kupejai, iztīrīju releju,vismaz var atvērt no iekšas.

generalis
Labrīt, cien.foruma biedri.
Steigšos šeit ar rīta jautājumu.

Tātad, lieta ir tāda, kad man neverās vaļā sedanam 3 durvis izņemot vadītāja. Mēģinu no ārpuses, no iekšpuses atvērt un nekā. Kas varētu būt par vainu? Kur man meklēt problēmu lai atrisinātu šo?:super:

AF
Sveiks, nu būtu ļoti jauki ja tu netaisītu jaunu topicu tādēļ, bet izmantoti meklētāju vai vnk pameklētu un atrastu gan topicu pareizu gan atbildi Wink
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

generalis
AF rakstīja:

Sveiks, nu būtu ļoti jauki ja tu netaisītu jaunu topicu tādēļ, bet izmantoti meklētāju vai vnk pameklētu un atrastu gan topicu pareizu gan atbildi Wink

Paldies par ieteikumu! Ņemšu vērā

Bmwe4666
Sveiki. Griežos ar jautājumu par motora pārsegu. Nav ne jausmas kas notika,bet atvērt vairs nevar,kādi ieteikumi kā rīkoties?

limon
Jāņem nost šofera puses rats, paspārnis. Jātiek klāt trosītes apvalkam un jārauj. Ja nesanāk, tad lai kāds piepatur gaisā kapota atvēršanas rokturi salonā.

limon
Ja nesanāk, tad ir vēl citas metodes

modjo
Tiec sākumā skaidrībă, trosei nav kustība vai fiksatori neatlaižWink
Tad arī domās par metodi:cafe:
Šo jebkurā normālā servī ātri izdara:naac:

Diana
Sveiki! Var būt ir kādi svaigi/jauni risinājumi aizsalušiem rokturiem, tām mēlītēm kas nenofiksējas, un kad durvis nevar aizvērt. Aizvērt var nospiežot salonā durvju aizslēgšanas pogu, bet tad ārā jārāpjās pa blakussēdētāja pusi. Un nu jau atlec vaļā tik pie 3-4h braukāšanas. Problēma ir tikai mīnuss grādos un tikai šofera durvīm.

modjo
Tā ir bezjēgā sadilusi slēdzene, ja tev slinkums lasīt:naac:
Ieliec jaunu mehānismu, un varēsi nesportot. :shura:

INFINITE
Nu vai arī retāk jāmazgā auto.
Lejot ūdeni uz auto slēdzenes sasalst bieži.

3rd Series
Diana rakstīja:

Sveiki! Var būt ir kādi svaigi/jauni risinājumi aizsalušiem rokturiem, tām mēlītēm kas nenofiksējas, un kad durvis nevar aizvērt. Aizvērt var nospiežot salonā durvju aizslēgšanas pogu, bet tad ārā jārāpjās pa blakussēdētāja pusi. Un nu jau atlec vaļā tik pie 3-4h braukāšanas. Problēma ir tikai mīnuss grādos un tikai šofera durvīm.

Pāgājušo gadu tas pats bija, nelīdz nekādi pūšamie nekas, nomainīju slēdzeni, pirms likšanas sapūtu saeļļoju un šogad viss kārtībā. Kapēc tikai šofera? Jo šofera loģiski visbiežāk izmanto.

Diana
Ar mazgāšanu domāju tam īsti nebūs sakars, jo problēma ir tikai ar vienām durvīm. Pirms 2 gadiem bija abām priekšējām durvīm, bet šogad tikai šofera durvīm šī problēma.

Diana
Un domāju arī kāds slēdzenei varētu būt sakars. Kamēr durvis taisa no iekšpuses vaļā viss ir kārtībā, atliek tik pieskarties, pakustināt no ārpuses rokturi tā visss..

modjo
Nu, nemoci sevi. Sadiluša slēdzene, kura beidzot normālā dubakā nenostrādā korekti:naac:

M3R
man bija aprauts viens zobrats, pasūtīju ebay jaunu, jauns zobrats bija 8eur, vai visas slēdzenē daudz dārgāk. nezinu gan cik tagad e46 slēdzenes maksa :D
e46.lv

e46.lv
Re5tepa
vēl pie vainas var būt trose uz ārējo rokturi.

Doping
ja kādam aktuāli, tad man ir viens slēdzenes remkoplekts uz vietas

pic.fotki.lv/fpic0/9/W0005045/000504436/000050443518_%23_3_%23_Doping.jpg
Pārdodu jaunas auto rezerves daļas par labām cenām!!!

Atgriezties forumā: