e46.lv

November 14 2024 14:14:53
Navigācija

Reklāma
AMriepas.lv
Gadījuma bilde

e46 coupe press photos
Onlainā
· Viesi: 15
· Lietotāji: 1
Francuzis

· Vispār lietotāji: 5,634
· Jauns lietotājs: Francuzis
Random user photo

e46 ///Bandit
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Elektrolietas, elektronika
 Izdrukāt tēmu
Chekc engine un ELM lampiņas
keksis323
Rl90 man liekas tur bij no softa atkarigs, man uz ms42 nedega, citu softu uzliku arii nedeg...

uldisa
keksis323 rakstīja:

Rl90 man liekas tur bij no softa atkarigs, man uz ms42 nedega, citu softu uzliku arii nedeg...

ne tikai no softa...
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

takeshi
sveiki motors m54b30 ik pa laikam izmet EML kludu kas varetu but pa vainu kluda P1500, gribeju vel uzjautat vai pec droseles mainas ir jataisa kautkadas adoptacijas?

alehandro
Sveiki, bmw e46,320D iedegas abs un asc, asc nevar vairs atslegt, kas var but pa vainu, varbut kads vakara ir garaza var pastities;?

takeshi
drosi ka abs daciks kads nobeidzies jeb pats bloks.

3rd Series
alehandro rakstīja:

Sveiki, bmw e46,320D iedegas abs un asc, asc nevar vairs atslegt, kas var but pa vainu, varbut kads vakara ir garaza var pastities;?

Uzmet aci bremžu šķidruma līmenim, ja ok, tad gan jau kompis pateiks kas pie vainas. Gan jau kāds no ABS devējiem.

uldisa
jāsāk ar diagnostiku...

Freeman
Kas tā tāda?

egis
Sveicināti, spečuki, kādu laiku dīzeļa pārbaudi nevar iziet, ja deg check engine.Ar auto ob2 rāda, ka kvelsveces jāmaina, elektro ventilatora problema ( jo neņemats),swirl flaps kļūda, jo zagluškas. Kā var uz TA brīdi nodzēst check engine, lai pārbaudītu atgazes, ar OBD2 var noņemt kļūdu, bet tā diezgan ātri parādās. Varbūt ventilatora neesamība neļauj ilglaicīgi dzēst kļūdu check engine. Otrs jautājums, kur vākums caurules iepirkt kvalitatīvas. Esošās cietas palikušas?

dzhonsons
Taču novērs esošās problēmas. Sačakarē auto un tad domā, ko darīt, lai būtu ok :emo:

egis
dzhonsons rakstīja:

Taču novērs esošās problēmas. Sačakarē auto un tad domā, ko darīt, lai būtu ok :emo:

Paldies, par palidzību. Ko nozīmē sačakarē auto, vienkārši gada laikā novērstu, bet tagad
nav paredzēti līdzekļi kvelsveču nomaiņai.Vai mana ventilatora vai kvēlsveču nenomaiņa rada Tev bīstamību vai citiem satiksmes dalībniekiem vai no tā mainīsies vai apieta atgāžu pārbaudes kvalitāteWink Skaidrs, ka jābūt visam labā stavoklī, bet līdzekļi ir tik, cik ir un tas neietekmē kāda cita tiesības vai veselībuSmile un mainīs pie pirmās iespējas.
Mainījis(usi) egis, 18.04.2021 13:28

Martins1988
Bmw e46 coupe panelī iedegas EML,UN DSC ERROR MAŠINAI PAZUD JAUDA,RAUSTĀS,NECEL APGRIEZIENUS AUGSTAK PAR 2000,KAS VAR BUT PAR PROBLEMU,PALIDZIET

Martins1988
Ik pa brīdim pazūd tad viss strādā,kad pēc pāris km parādās atkal sākas problēma??cik skatījos varbūt droselvārsts,vai oksidejušies vadi pie tā??

uldisa
gribētos apvaicāties: Kam pazūd? Varbūt arī dzinēja kods ir?

Atgriezties forumā: