e46.lv

September 17 2026 01:35:11
Navigācija

Reklāma
AMriepas.lv
Gadījuma bilde

e46 cabrio press photos
Onlainā
· Viesi: 132
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

Doping
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Diski, riepas, flanči, skrūves
 Izdrukāt tēmu
disku metinasana
zila bulta
sorry ka jauns topiks bet neatradu sadalu kur to jautat!!?
Kads var ieteikt kur riga griezties lai sametina disku!!?

andzijss
Man ir čoms, kas nodarbojas ar valcēšanu un metināšanu, bet tas ir ikšķilē....

ivarings
+37129259246 Mārtiņš! (Rīga)
Zvani saki ka Ivars no ORLEN OIL iedeva telefona numuru!

modjo
Rīgā M RIEPAS, Jelgavā MĀRTIŅA RIEPU SERVISS.
Ar metinātiem TA neakceptē. Nav labi.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

Pastnieks
R1 Kalnciema ielā.
Ar TA nav problēmu,ja ir normāli sametināts,nevis sapļekāts,ka tas ir redzams no desmit metru attāluma :D
BMW Elektronikas darbi/Remonts/

modjo
Pat normāli sametināts vairs nav tas, ja inspektors kaut ko pamanīs, TA čau rasma

zila bulta
pld visi kas atsaucas..
runajot par skati vel paspesu kamer vasarenes virsu a r 16 ziemai paredzeti man :D

modjo
Gadijuma, ja brauksi ar metinatu, tad brauc uzmanigak, reizem ari papeti vai plaisa neiet talak, un vai nerodas kaut kur blakus. Metinats vieglmetala lietais disks pec butibas ir tikai skatam, tehniski tas ir jau izmetams.

zila bulta
nu pld par ieteikumu un pamacibu.. tgd man vispar bailes virsu vinu likt sabiedeji mani :lol::shura:

ArchizLV
ja plaisa diskaa ir profisionaali sametinaata ar krusta tipa metinaajumu un nenosliipets, lai metinaajumu nevar redzeet, tad tur peec buutibas vairs plaisas nebuus un droshi var braukt. Wink

modjo
Lietais disks nav tas pats kas tēraudnieks, ja lieta nonākusi līdz metināšanai, tad tas ir metams. Remontēts vieglmetāla ir tikai skatam. Pats nekad neparko nepirktu metinātu. Ovālu vēl var mēģināt taisnot, bet metināts ir jau neatgriezeniski sabojāts, un palicis tikai pontam, kur pie braukšanas ļoti, ļoti jāpiedomāSmile

Freeman
Pēc diska valcēšanas, diskam ir vizuāli defekti?

Raimeh
Var būt vizuāli defekti. Gan jau atkarīgs no tā cik ļoti disks "meta" pirms velcēšanas un cik liels spēks jāpielieto. Labojiet, ja kļūdos.

Ieskatam:

modjo
Gan ta ka saki, gan kada krasa uz diskiem, gan cik valcetajs akurats. Man viens auto ar diviem ripuliem uz bardjuru uzleca. Comi uzreiz bridinaja par iespejamu luzienu procesa, jo vairak zinot manu attieksmi pret metinatiem. Zaudet nebija ko, piekritu. Diski joprojam uz cita auto, apali, un krasa vesala. Mriepas:super:

Atgriezties forumā: