e46.lv

January 13 2026 02:42:49
Navigācija

Reklāma
turbita.lv turbīnu apkope un remonts liepaja.
Gadījuma bilde

e46 sedan press photos
Onlainā
· Viesi: 18
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

LABS 330i
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Virsbūve, stikli, lukturi
 Izdrukāt tēmu
Lēcas lukturos
RL90
To es zinu..vislaik stāv manā pirkšanas sarakstā...bet nu vēl jārēķina klāt labas xenona lampas un blokus kādi 80eur...plus tie jāslēpj kkur...

gribējas tā max oem, ar d2s spuldzēm..lēnām arī pielasīt mazgātājus.

Plus prefl xenon lukturus komplektu pa 70eur varu dabūt. Tikai tāpēc tāda intrese :D
Krāsotājs!
BMW E46 Ci '04 daily project
BMW E46 '05 Touring- ex
VW Touran '08 highline family/sievas auto

FIB
Nu tur jau uz tiem H1 projektoriem der tikai ķīnas H1 spuldzītes ksenona ! Pirku arī blokus no USA un tos ielieku OEM bloku vietā, viss izskatās smuki :D
Jaunas auto rezerves daļas !

Re5tepa
mazgātāji jau nav obligāti. obligāti ir automātiskie augstuma regulātori Wink

labāk tik brauc ar tām pašām halogēnām Wink

martinels
Tjā, par 70 EUR man vajadzētu vienu prefl komplektiņu ....

archs
1.Kurš beigu beigās ir pārtaisījis savus halogena lukturus, ieliekot lēcas ?
2.Variants bez augstuma regulātoriem tiltos - uz skati liekas dzeltenās spuldzes ?
3.retrofitlab.com ir vienīgais normālais variants? vai kāds ir atradis kaut ko līdzīgu eiropas robežās ??
Mainījis(usi) archs, 20.03.2015 13:46
:|

FIB
retrofitlab arī ir Eiropā, Nīderlande!

ediss
2variants pirms 3 gadiem partaisiju.

Arcijs
Īsti nezinu vai pareizā vieta kur uzdot šādu jautājumu, bet ir jautājums par lampām, manam e46 stāv parastie lukturi, ir doma nopirkt lukturus ar oriģinālo ksenonu, u.tml. Gribu uzzināt, vai nebūs nekādas problēmas ar pieslēgšanu un mainīšanu, īsti nezinu kas un kā, tādēļ vēršos pie Jums pēc palīdzības.
pixs.ru/showimage/vdsfjpg_5926485_20343941.jpg

https://instagram.com/iamarchy/
krnls
vajadzēs uz priekšas tilta un aizmgures tilta uzlikt vel regulācijas devējus, lai apskati dabūtu un vel priekšā mīzējus uz lukturiem. Gan jau vadi arī nederēs.

www.EsKaspars.lv
FIB
Vadi der ! Un ar tiem augstuma regulatoriem ir tā,ka ja inspektors apskatās,ka viņi nav, tad viņš nelaidīs cauri. Visiem E46 lukturi nostaigā automātiski uz augšu un leju pie iedarbināšanas ! var arī ar to tikt cauri, ja paveicās :D Vai arī vnk uz skati ieliec parastos lukturus un pārējo visu laiku braukā ar xenonu !

Arcijs
Es laikam nepareizi izteicos, man stāv tagad xenons, bet man ir parastās lampas, bez lēcas, bet ir doma nopirkt lukturus ar lēcu, ķip šos - www.diymybmw.com/e46/wp-content/uploads/HLIC/4554757927c39e2fe0e044b5d21cf608.jpg
Domāju, vai nebūs nekādu problēmu pieslēgt, u.tml.
pixs.ru/showimage/vdsfjpg_5926485_20343941.jpg

https://instagram.com/iamarchy/
reinis28
Man ir oriģinālie Xenon lukturi, bet tagad braukājot tumšajā laikā liekas, ka lampas ir pārāk tumšas - redzamība visai švaka. Pats stars arī liekas izplūdis. Vismaz līnija, salīdzinot ar citu mašīnu xenon lukturiem ir izplūdusi. Varētu būt problēma tāda, ka lukturiem lēcas jāmaina? Internetā itkā ir visādi klipi un teksti par lēcu mainīšanu, bet vai tas ko ietekmē?

frozeN
Pašam ir bezlēcu un vienmēr gribējās uztaisīt šādu retrofit, bet tagat pat īsti nezinu vai ir jēga. Ko jūs ieteiktu? Likt, vai labāk turēties pie bezlēcu lukturiem?
It kā jau gribas baltu, spīdīgu gaismiņu lukturos :naac:

modjo
Lēca sliktāk tumsā rāda par parasto, pie tam veca lēca ir tikai baltai gaismiņai kā raksti, nevis braukšanai tumsā.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

mazaisarvits
Atvainojos iespējams muļķīgs jautājums.. vai e46 nāca ar lēcu lukturiem un hologenajam lampām? Un lampu mazgātāji no rūpnīcas nāk jau visiem lēcu lukturiem?

micromix
E46 facelift kupejas un kabrio nāca arī ar lēcu lukturiem un halogēnajām lampām, un bez mazgātājiem. Xenoniem gan visiem bija mazgātāji.

RL90
nepiekritīšu..
iepriekš bija bezlēcu lukturi, uztaisīju retrofitu no retrofitlab ar mh1 projektoru pārbūvi. ar xenona spuldzi braucot naktī jūtos kā dienā! iepriekš bija labi, tagad vēl labāk!
ar halohena spuldzi gan ir pašvaki, bet priekš skates der!

izskatās šādi
inbox.lv/albums/r/reys02/e46/20160907-193801.sized.jpg?1475482957
inbox.lv/albums/r/reys02/e46/20160926-174814.sized.jpg?1475483031

čomam ir FL e46 kupeja, viņa gaismas ir kā mani eņģeļu gaismas! :D un pa nakti viņš redz tikai ar miglas lukturiem vai tālajiem!
Krāsotājs!
BMW E46 Ci '04 daily project
BMW E46 '05 Touring- ex
VW Touran '08 highline family/sievas auto

martinels
Kā tur iemāni halogēna spuldzi?
pāreju kaut kādu uz H1 liec vai kā?

mazaisarvits
vairāk intresē pref faclift.. bet paldies par atbildēm.. Wink

Atgriezties forumā: