e46.lv

May 19 2026 22:12:15
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 compact press photos
Onlainā
· Viesi: 15
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

=My e46 & other my and family BMW=
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Virsbūve, stikli, lukturi
 Izdrukāt tēmu
Touring bagāžnieks
R-M
Gribētu uzzināt kā vēl var atvērt touringa bagāžnieku ja AKB ir izņemta, ir kādi citi varianti?

M3R
jā, iekāpt bagāžniekā un ielikt akb (es tā parasti daru)
vēl tur kkadu plastmasas korķīti var noņemt un tā attaisit, bet neesmu mēģinājis
e46.lv

e46.lv
R-M
skaidrs, paldies
330d atstāvējis nedēļu laukā apsnidzis, šon nepieleca, tgd būs jālien bagāžniekā caur salonu :D

Re5tepa
ja negribi līst caur salonu, zem kapota ir vieta, kur pieslēgt lādētāju/ citu akumulatoru. Wink

R-M
jā, paldies, es ar par to pašu iedomājos. Tur vieta plusam ir, bet mīnusu var likt pie kuzova, labas masas, vne?

eidzejs4
Kads zin kas kontrole to lai aiztaisot bagaznieku izslegtos bagaznieka apgaismojums, pec stikla nomainjas aiztaisot ciet visas lampinjas deg Sad ta nav ta kastiite kas ir augsaa virs stikla, zem ta plastmasa kur bremzuguns?

M-tech II
Google it: https://www.bmwla...p;t=116938

Suprotex
Sveik esmu jūsu forumā tiik tiko reģistrējies . Tapēc ja neesmu pareizi ievietojis topiku lūdzu nesodad.
Man ir jautājums par Bagāžnieka slēdzi . Man nomiris slēdža motoriņš. Gribu zinat vai motoriņi atsevišķi tirgojas un kādās cenāsWink
Mainījis(usi) Suprotex, 31.03.2016 14:23

reinis28
Kādēļ domā, ka motoriņš? Visticamāk nevis motoriņš, bet slēdzis nomiris, tas, kas numura apgaismojuma līstē. Diezgan bieža kaite, ka vai nu numura apgaismojums, vai nu slēdzis nobeidzas mitruma dēļ.

Suprotex
reinis28 rakstīja:

Kādēļ domā, ka motoriņš? Visticamāk nevis motoriņš, bet slēdzis nomiris, tas, kas numura apgaismojuma līstē. Diezgan bieža kaite, ka vai nu numura apgaismojums, vai nu slēdzis nobeidzas mitruma dēļ.

Nummura līstu strādā visi vadi pārlodēti jo jau bija nošķīries. Es ar cilindru visu pārbaudīju ar līsti viss labi .
Un sakarā ar motoriņu tā domaju ,jo cauri motoriņam strāva tiek ,bet motoriņš pat negriežās.
Jo tajā slēdža mehānismā vienīgais kas var negriezt tas ir motoriņš,jo viņš iegriež pārējos zobratiņus.

matiss98
Emm, intereses pēc noņēmu to vāciņu, kas nāk unvesaļa aizmugures stikla atveršanas pogai, izlidoja atsperīte ārā, neko, saliku visu atpakaļ, bet pēc tam vairs nevarēju attaisīt vaļā, tikai ar atslēgas pogu. Kāpēc tā?

krsloka
i labi vien ir, kad paliks mitrāks nesāks dzīvot savu dzīvi.

Atgriezties forumā: