e46.lv

January 13 2026 01:22:21
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 coupe press photos
Onlainā
· Viesi: 20
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

#Liepāja
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Par BMW e46 modeļiem
 Izdrukāt tēmu
330d
manutdluv
Paldies.Vnk uz jebkuru tuvako servisu braukt?

modjo
Nu, nezinu. Man benzīna M54 noteikti ekspluatàcijas remontos sanāk zem 1000eur. Pērc benzīna, būs:super:
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

Re5tepa
tas arī atkarīgs, ko skaiti pie izmaksām.
un 10+ gadu vedam auto 1keur gadā easy var atrast kur ielikt!

kaut vai jauns riepu komplekts jau vien maksā 500eur.!
labi, jauni visi amortiņi ar būs savi 500eur

+eļļas, sveces, filtri, kkas piekarei.... atkarīgs no nobraukuma gadā.

yedais
Re5tepa rakstīja:

tas arī atkarīgs, ko skaiti pie izmaksām.
un 10+ gadu vedam auto 1keur gadā easy var atrast kur ielikt!

kaut vai jauns riepu komplekts jau vien maksā 500eur.!
labi, jauni visi amortiņi ar būs savi 500eur

+eļļas, sveces, filtri, kkas piekarei.... atkarīgs no nobraukuma gadā.

+skate, nodoklis+octa(man piem ar 3.0d ap 220 eur gadā octa vien :D
:lv:

modjo
Man octa 30+, kasko 284. Riepas jaunas ap 100 eur gabalà. Pietiek 3-4 gadiem. Braucu katru dienu. 12-16 kkm gadā. Viss puerakstīts. Pilna servisa vēsture. Vēl kàdi jums argumenti par labu vecam dīzelim:shura:

krnls
cik naudu pa gadu Tu esi ielicis savā?

es reāli pāŗi 1k Smile

www.EsKaspars.lv
nelegalais
Bendzīna motoru uzturēt būs lētāk, nekā dīzeļmotoru, tas viennozīmīgi ir fakts, kā arī būs labāka ekonomija par dīzeli, ja izvēlēsies LPG uzstādīt.

modjo
Pagājušogad 500+, jo bija 200k km apkope. Manà topikà viss ir aprakstīts, tàpēc jau no auto vaļà netaisos, jo budžetà robu netaisa:D

uldisa
Nav lielāka naudas pumpja par nobrauktu dieseli - ja trāpās labs eksemplārs un viņu nemocīsi - tad apkopes izmaksas nebūs lielākas kā benzīna dzinējam. Lai gan baigā ietaupījuma uz degvielu arī nebūs, it sevišķi uz trases... Bet ja jau doma stiept - tad dieselis nav kaplēšanai...
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

AF
Nu uldi tu iebrauc galejībās. Nopists m54 un m57 salabošana prasīs līdzīgus resursus, kaut vai ja nem to faktu ka lietots motors pliks motors m54 maksa ap 500e bet m57 100e
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

AF
Dizelim atsperes cietākas :aiwa:
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

uldisa
AF rakstīja:

Nu uldi tu iebrauc galejībās. Nopists m54 un m57 salabošana prasīs līdzīgus resursus, kaut vai ja nem to faktu ka lietots motors pliks motors m54 maksa ap 500e bet m57 100e

nu diez vai labs M57 mkasā 100EUR, un ne jau pašā blokā parasti ir problēmas - pilsoņi pat 1 sprauslu nav spējīgi samainīt - nerunāsim jau par turbīnām, maģiestrāliem sūkņiem utt... Gatavi taupīt pilnīgi uz vissu - tapēc jau arī sākas nebeidzamais stāsts...un izteicieni, ka viss ir slikti...
Tas pats jau attiecas uz M54 - jo pati motora mehānika jau bieži nelūzt - ja braucējs nav galīgs dauns - bet viss pārējais navess uz M54 ir stipri lētaks gan jaunu gan lietotu detaļu segmentā...
Te nu ir gaumes lieta - jo man personīgi arī labāk patīk dieselis... bet cerība, ka var dabūt lētu un labu dieseļmašīnu - liet kreiso degvielu un braukt ar patēriņu 4l/100 km tā jau ir utopija...
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

Re5tepa
jau 9 gadus (~280k)braucu ar 3.0d.

izmaksas, kas atiecas tieši uz motoru:
x2 visas kvēlsveces
ieplūdes kolektors (~400e)
1x sprausla (lietota ~70e)
zemspiediena degvielas sūknis(pārsistu 2x :emo: ) (~100e)
Sadalenes devējs (~100e)
Termostats
vakumatrubas
kopā <1k

filtrus, siksnas, motora spilveni, eļļu jāmaina visiem :naac:

man ar ir pierakstīts un bieži ir bija pāri pa 1k Ls ar visu to, ka daudz ko daru pats!

OskarsUsca
Sveiki, varētu padalīties pieredzē ar 3.0d 150kw. Kādas slimības, kam pievērst uzmanību. Paldies!

R-M
Ja automāts tad klapītes ieplūdes kolektorā jāizņem.
Ja nav jau čuguna izplūdes kolektors, tad vēlams uzlikt.
Parasti vēl rodas problēmas ar egr trubu, tā kas ir ar dzesētāju.
Laicīgi mainīt kartera ventilāciju un visu pārējos filtrus.
Bet tā palielam, tad īsti nekā traka nav šinī motorā, brauc un brauc tikai, protams, ja tas nav nopirkts jau riktīgi nobraukts Smile

Martinss
R-M rakstīja:

Ja automāts tad klapītes ieplūdes kolektorā jāizņem.
Ja nav jau čuguna izplūdes kolektors, tad vēlams uzlikt.
Parasti vēl rodas problēmas ar egr trubu, tā kas ir ar dzesētāju.
Laicīgi mainīt kartera ventilāciju un visu pārējos filtrus.
Bet tā palielam, tad īsti nekā traka nav šinī motorā, brauc un brauc tikai, protams, ja tas nav nopirkts jau riktīgi nobraukts Smile

Ja nemaldos, tad M57N 150kw motoram klapītes ir neatkarīgi no automāts/manuālis. Wink Šķiet, ka manuālim klapītes nebija tikai M57 135kw motoram.

AF
Martinsam taisnība

Atgriezties forumā: