e46.lv

April 19 2025 17:15:10
Navigācija

Reklāma
turbita.lv turbīnu apkope un remonts liepaja.
Gadījuma bilde

e46 cabrio press photos
Onlainā
· Viesi: 22
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

Valmiera
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Dzinējs, ieplūdes/izplūdes sistēmas
 Izdrukāt tēmu
Katalizātori
modjo
Man vienkāršāk, viens pārprogrammēts bez zaļā sū Ecu vasarai, otrs oem apskatei:D
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

AF
a kur problēma modri tev saprogrammēt normāli un katru TA nepisties ar ECU maiņu?
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

modjo
Ej, nu saproti un atrodi, tos īstos mācētājus.
Kompi izvilkt ielikt, piemest pie vada, neizejot no garāžas, vienreiz gadā 20 minūtes:shura:

AF
nevienam no mūsu klientiem nav ar tādu pedorsiju jānodarbojas, varbūt vnk nevajag taisīt krūmu tūningu :D?
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

modjo
Varbūt viss ir daudz vienkāršāk, un vienkārši vajag gāzes līkni pievilkt katram šim kompim atsevišķi:lol:

AF
tas obligāti jāizdara ja ecu ir tūnēts

gpower
man tos pēc katu ostītājus noņēma un degvielas patēriņā es īpaši atšķirību nejūtu. kā arī man stāv katu elektriskais sildītājs, kas vēl joprojām ieslēdzas un izslēdzas pēc kādas pus minūtes pie +2 grādi uzsākot braukt, līdzīgi kā tas bija ar tiem ostītājiem.

uldisa
kāds kāds katu sildītājs?Shock
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

AF
Domāju viņš runā par sekundāro gaisa sūkni

gpower
jā, par to sūkni biju domājis, bet pārlasīju un viņš pūš tikai gaisu, bet no nesilda.

uldisa
sūknis ir sūknis - a kontroles zondes ir kontroles zondes...
P.S ir tak kontroles zondes bez gaisa sūkņa..

saloon
2001 gada 318i ar m43 motoru ir izgriests katalizātors, TA neizgāju jo bija mērījumi 0.65 un 0.48, lambda 1.00 un CH ir 100, būs vien jāpērk katalizātors un jāliek iekšā vai arī var noprogrammēt kaut ko vai arī pieregulēt? Nopirku pagājušogad dienu pēc tā ka vecais īpašnieks izgāja TA un viņam bija viss normāli ar atgāzēm, servisā arī džeki teica ka viss ok un ka visi griež ārā un tas ir tikai normāli...

uldisa
nu re sanāca ielipiens - bez CAT nekas nesanāks... jo šoreiz teiciens : "visi tā dara" nenostrādāja...

saloon
Dīvaini ka iepriekšējais īpašnieks izgāja un viss ok, bet nu ko tur vairs..
Jāmēģina šrotā atrast lietots no tāda paša motora vai arī derēs tie universālie ko visi piedāvā? Negribas nopirkt random universālo pa 150€ un pēc tam tāpat neiziet TA

uldisa
šrotā CAT diez vai atradīsi - visdrīzāk visi jau nodoti pārstrādē.
Universālais ilgāk par gadu neturēs - tobiš jāliek virsū tieši pirms TA...

stalker
Sveiki, cik pieredze rāda, kūst pirmā katalizātora daļa bendzīna motoriem. Pieņemsim, ja izgriež pirmo katalizātora daļu kura ir sakususi un atstāt otro lielo katalizatora daļu- kas būs ar co?? M54B30 2004 gads
29555218

AF
Nu nesaies skatē.

uldisa
stalker rakstīja:

Sveiki, cik pieredze rāda, kūst pirmā katalizātora daļa bendzīna motoriem. Pieņemsim, ja izgriež pirmo katalizātora daļu kura ir sakususi un atstāt otro lielo katalizatora daļu- kas būs ar co?? M54B30 2004 gads

a kapēc izkusa? pieredze rāda, ja ar dzinēju viss ir labi - tad nekas tur nekūst... - jā efektivitāte pazūd - bet ne vairāk...

stalker
Kāpēc kusa:Nav jau mašīna jauna pirkta. Nopirku e60. M54b 30, jau negāja. Degvielas patēriņš bija 27L/100km. Nomainīju sveces. Stāvēja no e36. Uzliku orģinālās. Degvielas patēriņš nokrita uz 24, nomainīju lambdas un patēriņš palika 14:D. Sadalenes uz nulli saliku, pārlasiju visu vānosu ar metala ringiem( grabēja un liela kustība bija) Pie vainas bija viss kam biju pieskāries. Šobrīd iemetināju no e46 m54b22
29555218

modjo
Kārtīgs behu fans tev auto pārdeva.

Atgriezties forumā: