e46.lv

February 11 2026 15:20:01
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 sedan press photos
Onlainā
· Viesi: 19
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

e46.lv minimeet 4.julijs 2013
Tēmas apskats
e46.lv » Sarunas » Diskusijas
 Izdrukāt tēmu
Datori, telefoni ect ...
rivis
NOKIA Lumia 920 Win8 tālrunis.
Bet šis video vairāk priekš japanitis, jo viņš iespējams samaksājis lielu naudu boot.lv darbiniekiem par sava servisa reklamēšanu. Wink

Sākot no 4:41 un 5:37

:D

Rizhijs
Taa ir laba ideja pirkt iphone5? ja, visu muzhu staigaju ar prastu nokiju :D

rivis
Rizhijs, tu zini, ka es ieteiktu tikai Apple, bet, tas ir man. Izdevīgi tas ir tikai tad, ja ir Apple kompis un citas Apple iOs ierīces, iPad, iPod, utt. Tad caur wifi, visi kontakti, back upi un kalendāru ieraksti kā arī uzņemtās bildes automātiski iet no uz visām ierīcēm bez vadiem un pašam nekas nav jādara.
Ja vnk gribas iPhone5, arī nekāda vaina, jo šobrīd tirgū personīgi mani galīgi nekas neuzrunā, pat Win8 Phone nē.
Bet ja pērc iPhone, tad pagaidi jūliju, iznāks jaunais uzlabotais iPhone5s Wink

Caspers
Jā gaidi labāk uzlaboto versiju Smile

Doping
iPhonisti, neaizmirstam updeitoties uz 6.1 Wink

Caspers
Paldies :super:

Yekabs
wp.appadvice.com/wp-content/uploads/2010/10/5120630200_8b2bfea1cf.jpg:aiwa:
e46.lv/images/watermark.pngONE LIFE. LIVE IT.

rivis
Burtiski tikko Apdeitojos uz 6.1! Smile

Rizhijs
biju jau 90.procenti kā izlemis 1.dien ņemt 5.piekto,tad sakat labāk gaidīt to 5S? Pectam nebus jau 6.decembrī?:D

Gra
Nez, cik palsaijos pa web, tad Lumia 920 iedod Iphone5 vienos vārtos, izņemot, protams, aplikācijas! 10x labāka kamera, kartes utt.
Tā, kā 800-to pazaudēju, tad plānoju iegādāties 920!
Protams, par iphone 5 arī siekalojos, bet Apple ir tikai mārketings, nekas vairāk.. :aiwa:

Doping
6.1 jailbreak ir klāt Wink

http://www.evasi0...

Caspers
officialam ios iznāc apdeits uz 6.1.1, Novērsa problēmu pēc update ar zonu.

Doping
tas 6.1.1 tikai iphone 4s pieejams Wink

Caspers
Man 4s :D

rivis
Vakar mana meitene no LMT iegādājās balto iPhone5. Tagad vismaz lmt nav jāvergo visi 2 vai 3 gadi un jāpārmaksā Ls400. Nākamā dienā var lauzt līgumu un samaksāt visus pārpalikušos mēnešus, nevergojot lmt. Un telefons vnk super. Pēc mana parastā ceturtā vnk zibens. Un ļoti skaists un ērts. Sīkāk tad jau Rizhijs izstāstīs, kuram arī tāds pats telefons.

Rizhijs
Ja,grib lauzst atri ligumu,tad jau labak internet veikala par 430ls panjemt Wink pati trubaa ir ljoti zibeniiga un mani pagaidam ljoti apmierina Smile tgd uzreiz vairak laika pavadu e46, tpc vien veerts pirkt :D :D

Gra
Es aizvakar gandrīz nopirku, bet piespiedu sevu atturēties! Saliku veikalā visu par un pret un izdomāju, ka pagaidām nē...
Vilina jau, bet nogaidīšu vēl laiciņu! :aiwa:

walder
Koļega arī paņēma Iphone 5. Nu nezinu..., neredzu kur ir viņa vērtība... Ekrāns maziņš (tiešām daudz mazāks par HTC ar 4,3" displeju). Pie tam to trubu paņēma LMT uz 3 gadiem par kopējo summu 560...
Apdrošināšana, PM

Aleens
Nav jēga no Iphone vairs.. nekur nestāv līdz citiem vairs.. 5. vispār ir izgāšanās... 4s vel kad parādijās bija kaplis...
Man draudzenei Iphone 5, bet kad manu trubu (sony experia Acro S) ieraudzija tad savu Iphone gribēja izmest.. krāsas nekādas, funkcijas novecojušas, trausls kā stikls, neko bez PC nevar normāli aktivizēt.. psc vnk...
Tel. nr. : 2742588viens
lejup.lv/f/5375b98561ce2xlyjhym1400224133.jpg

https://www.faceb...m/FZcustom

https://www.facebook.com/FZcustom
Rizhijs
Nu par manu veco nokiju jau labaks ir,tpc es apmierinaats Smile protams ka ekspertiem ir kur piekasities!

Atgriezties forumā: