e46.lv

June 23 2025 22:11:21
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 coupe press photos
Onlainā
· Viesi: 11
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

Fast & Fun
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Pārnesumkārba, reduktors, sajūgs, stūres meh
 Izdrukāt tēmu
Sajūgs
AF
nu tad var būt tev kāds jau izravēja viņu
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

LongJohn
Sveiki,
e46 318d 2003. Uzsākot braukt ar pirmo ātrumu vai atpakaļgaitā ir jūtama vibrācija tākā aizmugurē (nav metāliskas klaudzoņas vai sitienu). Reduktora bukses ir veselas. Servisā saka, ka visdrīzāk pie vainas esot spararats, bet tam kaut kā negribās ticēt, jo beigtam spararatam ir citas intikācijas kā metāliskā skaņa un ar otro ātrumu uzsākot vibrācijas kas man nav...
Vai kāds šeit ir saskāries ar kaut ko līdzīgu?

pedro
Sen nekas nav jautāts... Sekojoši, ir tāda lieta: izspiežot sajūgu līdz galam grīdā, pedālis ''sit pa kāju'', kā arī ir dzirdama pretīgs skaņa, krrrrrrrr....... Es saprotu, ka tas ir tas izspiedējgultnis, ja? Nespiežot līdz galam tās skaņas nav, pašlaik braucu ar pusizspiestu sajūgu, ar to pietiek, lai saslēgtos pa robiem. Ja neslīd sajūgs, tad pašam sajūgam vajadzētu būt okay? Cik maksā tas gultnis un darbs aptuveni, lai savestu kārtībā?

Otra lieta: bija jau pirms šitās sajūga problēmas, neatkarīgi no tā, vai ir līdz galam izspiests sajūga pedālis, vai tikai līdz pusei. Grūti slēdzās robos, tā, takā ar sitienu, arī izņemot no roba tas pats, kamēr auksts motors, tikmēr 1., 2. robs jāslēdz ar spēku. Kas tas ir? Pati kārba? Eļļu pārbaudījām, itkā okay. Servisā teica, ka kulise arī esot ''izjāta'' Lai kko noskaidrotu gan jau jāņem nost kārba un jāskatās dzīvē, ja?

AF
Izspiedējgultņa maiņa 70-100 eiro
un otra lieta - tev sajūga izspiedējcilindrs neizspiež līdz galam, kulisei nav gar to sakara - servisā negudri cilvēki strādā. Varbūt gaiss sistēmā bija...
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

pedro
Un ka to otru lietu savest kartiba? Lai nebutu vairs ta, ka ar speju jamet robos...? To visu laikam jau darit pie vienas reizes, vai ne? Jamaina tas cilindrs?

AF
es nezinu par cilindru, tas jāskatās uz vietas, to var arī nomainīt pēc tam, no sākuma jāatgaiso.

pedro
Pienemsim ea tagad mainu to izspiedeja gultni... Vnk gribas to otru problemu ari izreiz atrisinat, nu kamer tur viss atjaukts valja... Savadak viens saka, ka karbu jamaina, bet izradas, ka var but vnk gaiss... Pfff...

AF
atbrauc kkad uz meetu, pačekosim, esmu vairāk kā parliecināts ka tas ir izspiedējcilindra vaina

modjo
Interneta diagnostika nelidzes, jajauc vala. Man pie lidziga apraksta problemas, pats kurvis bija ar plaisu, un izpiedeja gultni ari pie viena nomainiju. Atjauks, tad ari viss bus redzams, cik labi vai slikti.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

AF
pie līdzīga apraksta čomam uz e36 bija pazudušas vairākas skrūves no kārbas stiprinājumiem :lol:

yane77
Sveiki.
Cik varētu izmaksāt jauns sajūga komplekts?
Un kur tādu Liepājā varētu dabūt?
E46, 328, 99.gada
un cik noprotu labāk mainīt visu uzreiz, ja?

edgarsj
Ripinoties 1. pārnesumā lēni (sastrēgumā, piemēram) un nospiežot sajūga pedāli kaut kas izteikti nograb. Ja, teiksim, paātrinās fiksāk un liek augstākos robos, tas nav vairs dzirdams.

Ja vaina izspiedējgultnī - vai tas var nodarīt tālāku skādi vai ir tikai troksnis un varu ar tādu vēl braukt?

Pārējā laikā nekādas problēmas ar sajūgu neesmu novērojis.

AF
graboņa ir pie nedaudz izspiesta sajūga?

edgarsj
Līdz galam izspiežot, nograb beigās.

EGILS
Bija doma likt m20 spararatu un sajūgu,bet tad mani cilvēki sabiedēja ,ka ar to vieglo spararatu grūti būs mašīnu plakani dabūt..Tapëc tagat 2masnieka vietā domāju likt spararatu un sajūgu no m50b25..Tapēc jautājums vai spararatu varu ņemt arī no m50b20 un sajugu no 2.5?

AF
kāds tev motors?

EGILS
m52TU28

krnls
esmu redzējis uz tu28 m20 spararatu un sajūgu, biju mazliet šokā

www.EsKaspars.lv
AF
Tas tak debīli likt 228mm. Taisi normāli, lai apvirpo spararatu uz 240mm un liec normālu grozu un sajūgu kuri turēs

BUHARDI
Man mētājas 240mm spararats no m50b25, ja kas PM :D

Atgriezties forumā: