e46.lv

April 11 2026 01:30:35
Navigācija

Reklāma
turbita.lv turbīnu apkope un remonts liepaja.
Gadījuma bilde

e46 M3 coupe press photos
Onlainā
· Viesi: 61
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

330xd
Tēmas apskats
e46.lv » Mūsu auto » Mūsu e46
 Izdrukāt tēmu
Kesis 320d ///M
Kesis
2001/09(FL) BMW e46 320d ///M
Komplektāciju nerakstīšu, tas būs gari un neinteresanti.
Ikdienas auto, bet kā jau saprotams stock is booring.
i68.tinypic.com/svnz3k.jpg
Bildes autors: Shamans

-Remap+EGR off by Kaross(remapped by Turbochip)
-Eibach Sportline atsperes + priekšā OEM M amortiņi/aizmugurē V-Maxx Hilltrac
-Mayle HD priekšējie plaukti
-3b Motorsport bukses: priekš. plauktu gala bukses, pak. plauktu sliekšņu bukses, aizmugurējo amortizatoru atbalsti, reduktora bukses, pusrāmis, iekšējās augšējās un apakšējās sviras bukses.
-Priekš. stabilizatora stienis 23.5mm(stock), bet ir jau iegādāts 24mm+poli bukses.
-Pak. stabilizatora stienis 20mm(resnākais oem no 330ix/330 mpack cabrio) ar poli buksēm.
Pēc 20mm+poli pak. stabilizatora uzlikšanas ievērojami samazinājās understeer.
-Taisnā izplūde
-Urgas.lv priekšējā glāžu atsaite special for diesel(motortelpā ļoti maz vietas, kur izpausties)
-Aizmugurē glāžu pastiprinošie elementi
-M3 kārbas spilveni
-2.56(6speed ratio) 188mm LSD
-Brembo Max bremzu diski

Šogad izmēģināju savus spēkus SABI Streetstock treniņos. Maucu ar 7er r16(et20 7.5j) diskiem un pavecu 205/45(priekšā) un 215/40 riepām pakaļā. Protams rezultāti nebija nekādi spožie, bet gluži pēdējais arī nebiju. Izdevās nobraukt labāk kā dažiem e46 330d. Ja interesē, tad pāris bildes un rezultātus ir iespējams apskatīt www.SABI.lv. Uz nākamo sezonu jau iegādāti e60 R16 style 134(ar ET viss ok) un plānā 205/55 mīkstāka sastāva gumija, lai dārgāks sekundes tik traki neslīd līkumos prom. Pamatā doma ir pataisnot rokas.

Tuvākā laikā(vēlākais līdz vasarai) plānojas brake upgrade, jo stock diski sāk beigties. Pašlaik doma ir par perforētajiem diksiem un EBC yellow/red klučiem, bet tas līdz galam tiks izdomāts skatoties pēc cenas - ja ir ko piedāvāt no bremžu diskiem, tad PM.
Mainījis(usi) Kesis, 04.09.2016 15:22

AF
labāk liec ATE powerdisc un EBC red Wink
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

Laureens
Kesi! Pozdravļaju, ar topiku! :D Un neiedomājies kaut ko ielikt watsappā, bet neielikt šeit! :mad:

Kesis
AF rakstīja:

labāk liec ATE powerdisc un EBC red Wink

pašlaik tieši tie ir mani favorīti Wink

Laureens rakstīja:

Kesi! Pozdravļaju, ar topiku! :D Un neiedomājies kaut ko ielikt watsappā, bet neielikt šeit! :mad:

ehh, centīšos, bet iegrimšana šeit paņem vel vairāk laika kā whatsapp :faceoff:

Laureens
Laiku varbūt iztērēsi vairāk, bet konstruktīvu kritiku un ieteikumus arī dabūsi.

kristaps
Streestock rezultāti priekš 2d unversāļa tiešām labi :super:
Bad Idea Racing

modjo
Divi jautàjumi. Vai priekšas pārbūve neatpaliek no aizmuguresm, kaut vai amartiņidoma Labpràt redzētu to glāžu savilcèju.Wink
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

Kesis
kristaps rakstīja:

Streestock rezultāti priekš 2d unversāļa tiešām labi :super:

Bet var labāk, reti sanāk pabraukt sportiskā režīmā, ļoti trūkst treniņu.
Nākamsezon jābūt interesantāk Wink

modjo rakstīja:

Divi jautàjumi. Vai priekšas pārbūve neatpaliek no aizmuguresm, kaut vai amartiņidoma Labpràt redzētu to glāžu savilcèju.Wink

Ganjau kkas atpaliek, bet tiek uzlabots pakāpeniski un cik studenta kabata atļauj. Priekšējie amortiņi netiek plānoti mainīt kamēr tie ir darba kārtībā. Ir doma par glāžu atsaiti aizmugurē, bet tikai tad, ja realizēsies pietiekami nopietni coiloveri. Tam komplektā vel smuki jāsataisa bagažnieka paneļi. Pietiekami liels čakars, bet uzskatu, ka ne sporta auto ir jaizskatās un jāturās kopā ar visām stock daļām. Ja tikai sporta auto, tad protams rauj visus tapsējumus ārā un nebojā dzīvi ar tapsējumu modifikāciju.

Priekš. glāžu atsaiti varu mēģināt kkad atrādīt šeit Wink

Kopumā mērķis ir padarīt to auto žiperīgāku pa trasi, bet bez lielas iejaukšanās stock konstrukcijās.
Mainījis(usi) Kesis, 19.10.2015 21:40

MIRROR
smuks. :super:

AF
man patīk ka kāds iet uz maksimālismu Wink
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

reinis28
Interesanta pieeja mašīnai ar 2.0d. :super: Manuprāt, interesants auto un prasās pēc vairāk detalizētiem foto!Wink

arturs007
Kādēļ EGR off? Lai mazāk piedirš ieplūdes kolektoru un cik tur to hp+?
Glāžu atsaiti liek, lai labāk satur uz ceļa?

Baigi interesanti, smuks auto, saimnieks malacis :super:

Kesis

Paldies Wink

AF rakstīja:

man patīk ka kāds iet uz maksimālismu Wink

Līdz maksimālismam tur tālu, bet cenšos palēnām uzlabot Smile

reinis28 rakstīja:

Interesanta pieeja mašīnai ar 2.0d. :super: Manuprāt, interesants auto un prasās pēc vairāk detalizētiem foto!Wink

Pašam interesanti šķita, ka biķernieku kartingu trasē sanāca uzsstādīt labāku apļa laiku kā e46 330d un e36 325i. Un pataisnojot rokas no tā mazā brīnuma var dabūt vel labākus rādītājus Smile

Bildes, parasti neaizraujos ar foto, bet dažas kkur ir, ganjau kkad ielikšu, ja jau ir interese.

arturs007 rakstīja:

Kādēļ EGR off? Lai mazāk piedirš ieplūdes kolektoru un cik tur to hp+?
Glāžu atsaiti liek, lai labāk satur uz ceļa?

Baigi interesanti, smuks auto, saimnieks malacis :super:

EGR atslēgts elektroniski, bet pats vārsts joprojam ir uz auto un ganjau tur paliks.. Un ieplūdes kolektoru diezgan ļoti tie mēsli piegružo.
Jauda - nezinu un īsti neinteresē cik precīzi tur ir. Vairāk gribētos, lai auto svars ir mazāks - pašmasa 1580kg.
Par glāžu atsaiti viedokļi mēdz atšķirties, bet es uzskatu, ka tā tik uzlabo virsbūves stingrību, izlīdzina triecienus, samazina glāžu plaisāšanas iespēju un protams, ka smuki izskatās :D
Mainījis(usi) Kesis, 21.10.2015 05:18

modjo
Iemet bildi ar to glāźu atsaitiWink

Beez
Jā,mani ar interesē,kā izskatas tā atsaite. Un $ cik nolociji par viņu? Smile

Kesis
Pašlaik esmu Beļģijā uz apmācībām, ātrākais kad varēšu ielikt bildes būs tikai nākamnedēļ.
Atsaites cena - 75€. Vel ir vērojamas negatīvās puses, motoram pie slodzes ir novērojams, ka motora dekoratīvās plastmasas skarās nedaudz klāt, bet tur tai atsaitei ir tik maz vietas dēļ tā, ka diesel dzinēji ir augstāki kā petrol. Bet to mēģināšu novērst nedaudz modificējot plastmasas.

jenchs
Nedaudz saplacini glāžu atsaiti, mr kuvalda palīdzēs Shock:shura:
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu ŠEIT un AJmotorsports.lv oficiālajā mājas lapā
PM vai 2237[sešiviensseši]7

www.ajmotorsports.lv
AF
pofig par plastmasām Wink

modjo
Man atkal tīri sportiska interese vai šī konkrètà ir labàka, pārdomàtàka par citu, šeit populāru pašmàju produktu. Sev, kad meklēju, nospļāvos nodzenot skopumu, sanāca OMP nopirkt. Tīri interesei un zinàšanai, ir vai nav nav beidzot kaut kas :super: paràdījies made in:lv:

Kesis
jenchs rakstīja:

Nedaudz saplacini glāžu atsaiti, mr kuvalda palīdzēs Shock:shura:

Nav tur tik traki, ja tur ar kuvaldu kko būtu jādara, tad nemaz virsū nebūtu licis.

modjo rakstīja:

Man atkal tīri sportiska interese vai šī konkrètà ir labàka, pārdomàtàka par citu, šeit populāru pašmàju produktu. Sev, kad meklēju, nospļāvos nodzenot skopumu, sanāca OMP nopirkt. Tīri interesei un zinàšanai, ir vai nav nav beidzot kaut kas :super: paràdījies made in:lv:

Visu laiku gribēju likt 933, bet diesel nepiedāvā un atsaucība uz tāda izveidi bija ļoti švaka. Ja petrol dzinējs, tad bez domāšanas būtu uzlicis 933. Vienīgais mīnus tām ir tas, ka nesavieno visus trīs glāzes punktus(atbalsta skrūves), bet šķiet, ka tas nav nekas mega traks.

Atgriezties forumā: