e46.lv

December 12 2025 17:15:20
Navigācija

Reklāma
AMriepas.lv
Gadījuma bilde

e46 sedan press photos
Onlainā
· Viesi: 15
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

Tūja @ 8-9 jūnijs
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Salons, apsilde/kondicionieris
 Izdrukāt tēmu
Salona sēdekļu apšuve.
aivis328
cik LV maksa parsut m sturi ar aadu?
apmeram kadas cenas

Rizhijs
30.ls

aivis328
bet tiessam laba kvalitatee?

Rizhijs
nu mani apmierinaja! gan jau ir vel krutakas vietas,nekaa kur man apshuva! Wink

aivis328
varbut vari iedot kadus kontaktus adresi un nummuru?

Rizhijs
28296939
jauzjautaa, vel chomam velviens shuweejs, jo vinjam ari bija labi Smile

Rizhijs
reku atradu drauga bmw stuuri! puss Facebooku paaraku :naac:
sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/75264_420775064606810_818439123_n.jpg

aivis328
izskatas ok. paldies

modjo
Rizhijs, kā viņš to durvju rokturi karbonizēja?
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

Rizhijs
Jelgava pie sashas Wink

aivis328
bet to jau var ari pats izdariit samera viegli bet vajag nodrosinaties ar pacietibu

rivis
M3 taču pārsvarā tikai melni saloni?! Vienmēr esmu gribējis M3 krēslus dēļ papildus elektroniskās regulācijas muguras vidusdaļai, resp., sānu malu piekļaušanās. Man kā zināms, gaišu gaišais ādas salons. Tādi joki, laikam tikai uz pasūtījuma apjošanu? Un/vai, tikai BMW M3 Individual??!!
Paldies!

marchello
ne visiem m3 beņķiem ir pieejama sānu malu pneimaniskā regulēšana, tā ir opcija.

par krāsām. m3 standartā nāk 8 veidu sēdekļu apdares varianti:
melni pusādas/alcantaras, melni pusādas/drēbes, melna āda, gaiši pelēka āda, brūna āda (cinnamon), dzeltena āda (kiwi), sarkana āda (imola red) un zila āda (laguna seca blue).
dažādi gaišie krēmkrāsas saloni ir pieejama tikai bmw indivudual programmā.

aivis328
man bija sporta auduma sedeklji mana bijusaja e46 un tiem ari bija pneimatiskais muguras balsts kaut gan benkji bija mehaniskie.
un tagad iepirku pusadas m3 salonu un tiem ari ir pneimatiskais muguras balsts un ari muguru ssanu pneimatiskie balsti

rivis
Paldies par info!
Jā, tā ekstra padara braukšanu par īstu baudu, sevišķi garajos gabalos. Man izliekta mugura un baigā slodze vidusdaļā tai. Taisni tāds atbalsts manai mugurai pietrūkst. :super:

marchello
teorētiski to var iebūvēt arī esošajos beņķos http://www.tmk.co...ndex.shtml

rivis
Oho, interesanti. Mazākais tas, kas $ sālīti, bet vēl jau arī jāpaveic.
Bet tehniski jau gatavu M3 benķi kupejā ievietot ir Plug & SPRAY? Smile Tikai gaišu ādu apdarināt?

marchello
nu jā diezgan dārgi un sarežģīti pie tam tā procedūra un izmaksas ir tikai muguras daļai, vēl nepieciešami sānu balsti. vieglāk tikt pie lietota m3 salona. un jā tas pasēs kupejā 1:1

rivis
edw rakstīja:

Rivi kur šuvi?

Man vajag stūri pāršūt!

Power lietotājs "suvejs". Bet pats viņš, ar kuru runāju un vienojos nemaz uz vietas šodien nebija. Kolēģis izrādās šo lietu arī labi pieprot.
Par stūres apšuvi, neesmu lietas kursā. Domāju, ka bez problēmām. Man tel.numuri ir, ja vajag. Varu aizsūtīt.

Andris
edw, manam čomam pieder autoAtelje ja Tev vajag pāršūt stūri, tad iemet aci te https://www.faceb...349?ref=hl

Auto Atelje - stūres remonts, pāršūšana, salonu remonts, paneļi, griesti utt ...ļoti kvalitatīvs roku darbs.

Atgriezties forumā: