e46.lv

December 12 2025 17:29:15
Navigācija

Reklāma
AMriepas.lv
Gadījuma bilde

e46 coupe press photos
Onlainā
· Viesi: 18
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

Tūja @ 8-9 jūnijs
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Salons, apsilde/kondicionieris
 Izdrukāt tēmu
Salona sēdekļu apšuve.
AF
Ja tev ir tādi paši beņki un atšķirībā tik mehānismos tad vnk pārliec paralonu un ādu no viena uz otru Wink
Atstājot beņka uzbūvi neskartu. Sev tā samainīju , nekas grūts tur nav.
Mainījis(usi) AF, 30.12.2017 20:41
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

Mikjelis
Es mēģināju, beigās atmetu ar roku, jo sapratu, ka nesalaužot plastmasas neizdarīšu.

Google atradu pat pamācību ar visām bildēm, bet tas nepalīdzēja - jo tāpat jaucot, reāli saproti, ka nenāk nost kāda plastmasa un jūti, ka tūlīt salauzīsi.

protams, ka to var (kā tad viņš savādāk kopā salikts). Pa lielam to prot, tie, kas pāršuj krēslus. Viņiem vēl tādas plaķenes (ar izzāģētām rievām gareniski NEVIS perpendikulāri) un skavas sapirktas - lai tos krēslus pēc tam kopā var salikt. Tas gan vairāk uz auduma. Jo es nez, vai ādas krēsliem arī ir tās visas stieples (uz skavām piemočītas).

Brumm77
Oky tad mani ir tāds jautājums ja vienkārši pārmest elektronisko mehānismu uz manuālo, uzreiz saku beņķus neesmu jaucis varbūt tas vispaar nav iespeejams . Tad kā būs var pārmest mehānismu?

tomaac2
šofera krēslam izdilušas standarta vietas. Kur meklēt Alcantara audumu? prasmes ar šujmašinu ir

modjo
Pie botāniskā dārza ir firma, tur visi pērk ādas.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

Atgriezties forumā: