e46.lv

March 15 2026 22:21:37
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 coupe press photos
Onlainā
· Viesi: 102
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

Valmiera
Tēmas apskats
e46.lv » Mūsu auto » Mūsu e46
 Izdrukāt tēmu
labaiss E46 330d
Edzhus
A kur Tu mitinies..?

labaiss
Ū jess. Beidzot!
Priekšējie amji bija godam nokalpojuši kopš auto dzimšanas, tāpēc pienācis laiks tos aizstāt ar citiem. Izdomāju lieki neeksperimentēt un izmantot pārbaudītas vērtības, proti, SACHS.
www.bildites.lv/images/vfjvybptgwpixu2la6pe.jpg

Principā pēdējie darbi kas sadarīti kādā pusgada laikā:
-Jauni aizmugurējie amji -SACHS
-Jauni priekšējie amji-sachs
-Jauna stūres reika oem
-jauni lemforder plaukti + powerflex gala bukses ( īstenībā labāk likt oriģinālos. Nepatīk tas powerfleks)
-stabilizatora stieņa bukses un aizmugurējas peldošās bukses.
-Bremžu diski.
-aut.kārbas eļļa un filtrs.
-magnaflow gala klusinātājs
+pārējās sīkās apkopes,kas nepieciešamas.
Kaut kā tā īsumā..

AF
Par powerflex. Īstā powerflex izstrādājumi ir sūdi. Uzliku sev wu-ridera izgatavotjumu un esmu ļoti laimīgs Smile. Jā asi triecieni vairāk jūtami(šuves un bedres, bet pie lieliem triecieniem stūri nesit no rokām
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

Yekabs
Kāda un kādā cenā aut.kārbas eļļa un filtrs? kādi iespaidi?
e46.lv/images/watermark.pngONE LIFE. LIVE IT.

labaiss
Man tieši tie triecieni nepatīk. Kad bija lemforderi, tad daudz komfortablāk braukt un uzskatu, ka ikdienas braukšanai tas ir pareizākais variants. Protams, ja gāž pa trasi, tad varbūt prasās cietāku to piekari, bet ar labiem amjiem un lemforderiem viss ir kā vajag.

Yekabs, principā biju uztaisjijis veselu aprakstu par aut. karbas eļļas maiņu utt Wink
reku tev links http://e46.lv/for...owstart=40

ArchizLV
AF rakstīja:

Par powerflex. Īstā powerflex izstrādājumi ir sūdi. Uzliku sev wu-ridera izgatavotjumu un esmu ļoti laimīgs Smile. Jā asi triecieni vairāk jūtami(šuves un bedres, bet pie lieliem triecieniem stūri nesit no rokām

Whaat??? Nevaig tikai par Powerflex teikt ka tie ir suudi! Es izmantoju tikai Powerflex jau 4tais gads iet uz beigaam ar shiem produktiem un veljoprojaam visas bukses, kas bija izmantotas ir top kvalitaatee un izskataas gandriiz kaa jaunas. Top razhotaajs ar top kvalitaati!

@labaiss- auto izskataas vienkaarshi lieliski ar shiem diskiem, pa smuko!

Digital
Manlieks ka tik PF nebija kkada muzha garantija vai tml! Un PF ir dažādu cietību bukses!
AF jau ir viedoklis par visu ta kaa nav stresa :D

Jaaa laibas auto ir laaabs, jasaņemās arī savu pa rudens lapām sabildēt, kamēr vasaras rati vēl virsū !

e30.lv
AF
nu PF ir tā garantija, tikai ADparts ir jau cilvēkus sūtījis nah. jo redz viņi bukses uzstādījuši ne pie viņiem bet paši - pēc viņu domām laba atmazka

par cietību aŗī zinu, bet jau neviens vien cilvēks ir neapmierināts tieši par bukšu kvalitāti un arī čīkstēšanu

un pretī stāv analogs, te latvju puika taisīti, ar mazākām problēmām, ar to pašu garantiju par zemāku cenu.
Ja jums interesē leibls tad droši ņemat ko vēlaties, produkts var teikt vienāds Wink
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

labaiss
Šogad ziemai šādi m-pack diski . 97 stils. Šķiet, ka labāk tomēr par tradicionālajiem 68tajiem. Platumi tādi paši 7,5J un 8,5J.
www.bildites.lv/images/mycuxa8pr0j8kwcdmy17.jpg
vs
www.bildites.lv/images/zcneuat036978wysy15e.jpg
Ja kas, tad pārdodu Style 68.

zila bulta
nu zel ka negribeji mainities uz maniem style 72 :D :D

labaiss
Tev jau balti tie diski ! Tur vēl jāčakarējas ar krāsošanu :D

zila bulta
nu krasosana tas jau poh :D darit nav ko ar baloninju sikt un pari :D

labaiss
zila bulta rakstīja:

:shura:

ervuha
Tas style 97 īstenībā baigi labi izskatās, vismaz man ļoti patīk. Nav tas tradicionālais variants, kas katram otrajam. :super:

labaiss
Tieši tā Wink
Šos esmu redzējis tikai compactiem ar m-paku. Tiem labi izskatās.

modjo
Diskus ar baloniņu var tikai bleķiniekusSmile Šie ir ok.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

Rudziitis
labaiss rakstīja:

zila bulta rakstīja:

sebs
Mainu savus R16 Style 45 pret taviem R17 Style 68, protams ar piemaksu, citādi man nebūs kur likt tik daudz diskus! Smile Kā reiz meklēju vasarai (vēlams ar gumijām).

omulis
Kādas riepas izvēlējies uz Alpinām?
225/40 un 255/35? Vai liki ko šaurāku?
Nestrīķē arkas? Vai vajadzēja valcēt aizmuguri?

Man bija tāda paša platuma diski tikai ar iznesumu pr. et38 un aizm. et40
Riepas 225/40 un 255/35

Aizmugurei, nedaudz vajadzēja paspiest arkas. Vajadzēja atvadīties no oem stiprinājumiem aizmugurējam bamperam.
Kvalitatīvi foto pakalpojumi!
www.unfoto.lv

www.unfoto.lv
labaiss
Eksperimentēju ar diskiem. Laikam tomēr Styling 135 .
www.bildites.lv/images/iondtul0gbbrmvem8r5.jpg
www.bildites.lv/images/6jabwu4nrsut8faaco7.jpg

Atgriezties forumā: