e46.lv

April 11 2026 05:46:46
Navigācija

Reklāma
turbita.lv turbīnu apkope un remonts liepaja.
Gadījuma bilde

e46 Individual
Onlainā
· Viesi: 48
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

e46
Tēmas apskats
e46.lv » Mūsu auto » Mūsu e46
 Izdrukāt tēmu
labaiss E46 330d
martinssh
Paris nedeeljas atpakalj neneesajies pa talsiem ar shito aparaatu ?? k kas ljoti lidziigs bija !!! un ja kas tad pilseetaa atljautais ir 50mit :mhihi: palidoja paris reizes garaam gar talsu ezeru !!! pats biju tanii stavlaukumaa ar draugiem !! Smile Skaists auto !!!!!!!

labaiss
Jā , daļēji piekrītu,ka oranžie pagrieziena rādītāji padara auto vecāku no aizmugures, bet man patīk,ka tād kad auto ir tīrs, tad oranžā krāsa kontrastē ar melno. No priekšas vispār super. Starp citu,pirmajā postā var redzēt,kā izskatījās sākumā,kad bija baltie pagriezieni. Nu nez, man nepatīk baltie.
Sēdinājums - jā ir zemāks nekā standarta M-tech 20mm sēdinājums. Ilgi meklēju tādu,lai rati nav arkā un ir līdz ar arku. Iepriekš bija tāds sēdinājums ,ka rati nedaudz arkā. Kad aizmugurē iesēdās 3 miķeļi, tad izskatījās,ka auto ir kaut kas salūzis piekarē. Tagad vairs tādu problēmu nezinu.
Runājot par Talsiem - jā , iespējams kā esmu tur manīts. Pa vasaru te mitinos šad un tad, bet tad,kad manīji, tad tas noteikti nebiju es pie stūres. Wink

labaiss
Pavasar's ibio :]
fotohost.lv/images/tu4da5qir3zddspfqo6.jpg
fotohost.lv/images/6n0zjrfljwrehwx5oxn.jpg
fotohost.lv/images/3ftpqymg3bzjzt7brjaa.jpg
fotohost.lv/images/18st6dga01pwaudr9e91.jpg
Zbal ar zābakiem bij' staigāt. Bildes ieskatam. Būs siltāks laiks ,būs jāpabildē lādzīgāk...:]

Caspers
Diski izskatās milzīgi :D

krnls
diski sekasss

www.EsKaspars.lv
labaiss
Caspers rakstīja:

R18 J8,5 J9,5 ; )

apedmani
Nez, kā citiem pa tiem orandžajiem pavarotiem, bet šo gadu priekšējies orandžie lukturi pie melnas krāsas man točn labāk liekas nekā baltie, protams aizmugure paliek aizmugure, bet priekša ir :super: Un auto kopumā izskatās riktīgi nice! Smile

http://img593.imageshack.us/img593/6913/6jo.png
Krii
Pirms nedēļām 2 - 3 redzēts uz ģertrūdes ielas pie veikala dzeram kolu. Autiņš vienkārši sexy

Shamans
Kā jūtas arkas pie tādiem platumiem?
kopsumā sexyy... :super:
FOTOsesija tavam e46

i.picasion.com/pic67/f51edf964f3adb4e772fab53a6633cf7.gif

m58
GT1020 rakstīja:

kur diskus dabūji???

SS.lv šie diski stāvēja par kosmosu tirgojās!
BMW Auto Serviss&Diagnostika!
26664445

Caspers
labaiss rakstīja:

Caspers rakstīja:

R18 J8,5 J9,5 ; )

Pēc bildes izskatās, kad būtu r19 vai r20 :D Masīvs skats:love:

Simsonpuik
skats ljoti agresiivs :super: , pats ka reiz ar skatiijos uz viinjiem, bet nu par cik mans drapaks driiz uz kapseetu ies, sapratu ka nav vajadziibas.

Kaads tev vinjiem iznesums? tobish ET?
:faceoff:

aupinsh
AAA, plje, sekss!!!!:jack:

DrumB
Izskatās labi, bet bagāžniekā drīkst kaut ko arī ielikt vai jābrauc tikai vienītī? :D

Multiviesis
šie diski ir perfekti, nereāli labi izskatās :]

labaiss
Paldies, paldies džeki. :]
Iznesums ET 35

Caspers
Ja vari iebildē, cik tuvu ir gumija no arkām, jo visiem ir jautājums par to, vai nav problēma ar arkām Smile

labaiss
Un šodien atkal pārņem sajūta, ka dzīve izdevusies :D
Par solīti tuvāk ///M3d :D
fotohost.lv/images/n6z6jz4bd6t4jisypc.jpg
Te citā rakursā :]
fotohost.lv/images/4j005g2vhvheetg7pc.jpg
Vēl tik ārējos spoguļus dabūt no M3, bet tas laikam nereāli, jo ar aptumšojošajiem stikliem maksās kosmosu :|
p.s. patīkami , ka ierastā zaļganā hroma aptumšojošā elementa vietā, izmantots zilgans tonis kā jaunāko sēriju BMW. Sīkums bet patīkami :D

modjo
Smuks apgreids:super:
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

labaiss
Paldies. Wink
Pašam jau ar priecē. Esmu no tādiem, kam patīk visādi sīkumi un nianses. Nav nemaz vajadzīgs auto nez kā pārkrāsot, aplīmēt un ar spoileriem apkarināt, lai labi izskatītos.
No sīkumiem jau arī dzīve sastāv :]

Atgriezties forumā: