e46.lv

January 25 2025 19:19:33
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 cabrio press photos
Onlainā
· Viesi: 28
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,635
· Jauns lietotājs: EgilsZh
Random user photo
46
46
e 46 wagon
Tēmas apskats
e46.lv » Mūsu auto » Mūsu e46
 Izdrukāt tēmu
AF'a turbovodka coupe
AF
Atnāca apsildes teni beńkiem.
Pusi dienas nočakarējos ar vienu beńki.
inbox.lv/albums/a/ar4ijs01/18-08-2009/IMG-20171212-141907.sized.jpg?1513103731

P.s realitātē izmantoju daudz smalkākus savilcējus.

Pirku te.https://m.ebay.co...mwBanner=1
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

AF
Iekšdarbi turpinās
inbox.lv/albums/a/ar4ijs01/18-08-2009/F9C41ACB-2FA6-4ADA-940F-6D8287CDDCCB.sized.jpeg?1514369760
Standarta procedūra kura aprakstīta iepriekš.
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

modjo
Kā emblēmu dabūji ārā? Viegli un nesalaužot?
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

AF
Izkidāju un pasūtīju jaunu. Veca ir veca un izskatās pēc sūda

modjo
Tās oriģinālās, ja pamanīji ir cietas, alternatīvās "liquid decal sticker", t.i mīkstās.

AF
Vēl neko nepamanīju, gaidu kad atnāks.

AF
Pa maziem soļiem, kamēr pretīgs laiks, tikmēr var sēdēt un vilkt vadus pa salonu, principā šī fīćča nez kapēc sagādā lielāko morālo gandarījumu, laikam lielais bērns iekšienē ir vnk laimīgs par vēl vienu pogu salonā
inbox.lv/albums/a/ar4ijs01/18-08-2009/00D46606-38A9-4C0D-9355-E4146D3C0994.sized.jpeg?1515083126

Pamācību ,kā to var izdarīt , var atrast google plašumos Eng un Rus valodās.

modjo
Tur sedans uzzīmēts. Varbūt nepareiza poga:lol:

AF
:faceoff:
Parādi ar kupeju Wink

maize
pastāsti kā izvilki un ko vajadzēja
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.

BUHARDI
pirms 3 gadiem arī gribēju tādu pogu ielikt, bet oem maksāja kosmosu un no ebay padla bij' sūtīt, tāpēc tā vietā ielaidu svarku reduktorā un tālākais notika pats sevis.

AF
maize rakstīja:

pastāsti kā izvilki un ko vajadzēja

Dla osobennih.
bmw e46 trunk release button installation- ierakstam googlē un atrodam gan pamācības gan youtube video kā to darīt.

maize
dlja ossobennih.
ja es gribētu redzēt video, es ieslēgtu, šeit es jautāju subjektīvo viedokli ar pisiena skalu no 1/10
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.

AF
Nav tik sarežģīti, drīzāk ļoti neērti

Spelmanis
man ar tāda poga ir, bieži izmantoju-erti, bet butu krutāk ja piespiežot, bagāžnieks atvērtos pilnībā,

BUHARDI
Ieliec stingrākas atsperes vai vieglāku vāku, tad arī vērsies vaļā, ne tikai atslēgsies.

wooosh
Par stingrākām atsperēm- cik lasītas atsauksmes, tad visi saka, ka tas ļoti ātri piebeidz bagāžnieka amīšus- pats mēģinājis gan neesmu :D

AF
Ak nē, 15€ jauni amji kuri beigsies nevis 15 gados bet 7 :D

eniniex
https://www.youtu...PVhxNbq-kI :kk:

AF
Blaa kruta, būs jāuzliek

Atgriezties forumā: