e46.lv

January 13 2026 01:19:36
Navigācija

Reklāma
turbita.lv turbīnu apkope un remonts liepaja.
Gadījuma bilde

e46 touring press photos
Onlainā
· Viesi: 19
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

@Jelgava
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Dzinējs, ieplūdes/izplūdes sistēmas
 Izdrukāt tēmu
Kvēlsveces/kvēlsveču sistēma dīzełdzinējiem
arturs007
Jap, šie derēs!

sandiszE46
E46 320d 110kw.
Kompis rāda kļūdu uz kvelsveci, vienu vienīgu. (Otrajā cilindrā)
Nodomāju, nekāda problēma, vis rip top, prātîgi iedegušo kvēlsveci izņemu laukā, ar matējamo lupatiņu iztīrām sēžu vietu kvēlsvecei + sprauslu karstumizturīgo smēri. Vis skaisti, ieskrūvējam. Saliekam visu. Slēdzu kompi nākošajā rītā. Un labrīt, še ku reku kļūda priekšā. Tālāk ievietotajā attēlā skatāmies foto. Gaidu padomus un paldies iepriekš.
inbox.lv/albums/s/sandiszalcmanis/09-10-2019/EB7D123E-0741-4E00-B8E0-D0D66FD02E66.sized.jpeg?1577461251
:alco:

AF
Pārbaudi vai pienāk +5v pie tās sveces vispār.

P.s tu nomainīji tikai vienu sveci ?
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

ArtE46
100% bloka vaina
Benzīna/dizeļu sprauslu pārbaude/remonts -> pm
DieselArt

uldisa
ja štepselis pie bloka nav izjāts - mainam bloku...
BMW ir kā ielasmeita - laba bet ar sliktu slavu:D
Un spogulī skaties divreiz DIVREIZ!!!:emo:

sandiszE46
AF rakstīja:

Pārbaudi vai pienāk +5v pie tās sveces vispār.

P.s tu nomainīji tikai vienu sveci ?

Jap tikai vienu.

AF
:hwe: njaaa
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

keksis323
Man ar bija 3 kludas, svecem, domaju 100 punkti, seveces, nebij sen mainītas..nomainiju visas..kludas stav

sandiszE46

Zinu, zinu, pats skebtiski skatos uz to ka maina tikai vienu, bet man jau bija mainītas, tapēc šoreiz tik vienu, un kad izņēmu pēc diagnostikas datiem beigto sveci, pārbaudīju pieliekot pie akb, karsēja kā jauna.

AF
Nu tāpēc ir jāmaina sveces ar bloku un + vadu vienmēr komplektā

Martinss
sandiszE46 rakstīja:

Zinu, zinu, pats skebtiski skatos uz to ka maina tikai vienu, bet man jau bija mainītas, tapēc šoreiz tik vienu, un kad izņēmu pēc diagnostikas datiem beigto sveci, pārbaudīju pieliekot pie akb, karsēja kā jauna.

Tu taču zini, ka tā svece ir +5v? Un noteikti nojaut, kas ar to sveci varētu notikt pieliekot pie +12v AKB? :D

sandiszE46
Nu tas ir skaidrs, tatad problēmu būsim atraduši, vaina slēpjas blokā.

uldisa
AF rakstīja:

Nu tāpēc ir jāmaina sveces ar bloku un + vadu vienmēr komplektā

un gaisu pakaļējā kreisajā ritenī...:D
a vadu tak var elementāri apskatīt nevis mainīt visu pēc kārtas un pa visiem gadien nevienu vadu nevienam neesmu mainījis...

AF
Vads maksā 7€ Jauns, labāk viņu nopirkt nekā pie izjaukta auto ieraudzīt ka apsvilis un braukt ar autobusu pakaļ vadam.

sandiszE46
Lai nomierinātu tautu, samainīju vienu kvēlsveci un bloku un vis aizgāja.

Gun4
Tātad problēma ar iedarbināšanu/kvelsvecēm. Kvēlsveču bloku nomainīju, bet nekas neizmainījās. Pieslēdzot pie datora uzrādās kļūda "Glow Plug Module Control Circuit", neko vairāk redzēt arī nevar šim motoram. 100kW 2.0D. Lampiņa par kvelsvecēm iedegas panelī.

Vai tā var būt ka visas kvēlsveces nobeigušās? viņas tak nav slēgtas virknē?

Problēma ir tikai kad ārā ir auksts, kad silts iedarbināt var bez problēmām.

Martinss
Ja šim ir tāpat, kā M57 135kw motoram, tad šāda kļūda parādās arī tad, ja ir vainīgas kvēlsveces. Es, tavā vietā, pārbaudītu un attiecīgi nomainītu visas 4 kvēlsveces.

uldisa
šī kļūda parādās arī tad, kad izbeigusies kaut viena kvēlsvece. Un vēl - NEKAD neesmu saskāries ar šā tipa bloka problēmām - tobiš nevienu beigtu neesmu redzējis....

Gun4
Sapratu. Labāk tad tagad uzreiz mainīt visas četras kvēlsveces.

uldisa
nu kapēc - samēram un mainam to, kas beigta - bet mainam pie uzsildīta motora...

Atgriezties forumā: